Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kokį foną naudojant????

aš supratau kame šaknys - skirtingas baltumas kiaušų ir lapo doh.gif
viršutinei WB nustatytas pagal kiaušinius, tai lapas melsvas. o apatinei pagal lapą, tai kiaušai gelsvi doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 14, 13:59)
OLO, labai švari foto! kokybiška  4u.gif (o lotyniškai olo ne kiaušinį reiškia?  biggrin.gif )

katinas irgi gerulis, patiko  4u.gif

prisiminiau OVO, ne olo lotyniškai  biggrin.gif

olo - kiausas biggrin.gif , cia tai butu geras .

Tiesiog dokumentuose esu Olgierd, o sirdy Algirdas. olo tai sutrumpinimas nuo olgierd.
Atsakyti
Lamella, katukas wub.gif spalvos wub.gif išdegimų nematau.

Valetta, nepatinka man kažkas varvekliuose g.gif gal kad fokusas kadro viduryje, gal kampas nelabai. vnž, tiksliai negaliu pasakyti.

QUOTE(Sadi @ 2009 01 14, 13:07)
Kokį foną naudojant????

aš supratau kame šaknys - skirtingas baltumas kiaušų ir lapo  doh.gif
viršutinei WB nustatytas pagal kiaušinius, tai lapas melsvas. o apatinei pagal lapą, tai kiaušai gelsvi  doh.gif

o kaip tu nusistatinėji wb pagal kiaušinius arba pagal lapą g.gif ta prasme, juos naudoji nusistatinėdama wb?
Atsakyti
Ačiū visiem už komentarus. 4u.gif
O čia bandau įdėti palyginimui dėl kokybės per flickr.com kaip patarė.Tikiuosi nesupysit,kad delioju. blush2.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 14, 13:07)
Tiesiog dokumentuose esu Olgierd, o sirdy Algirdas. olo tai sutrumpinimas nuo olgierd.

Malonu susipazinti drinks_cheers.gif

kokybes skirtumas mano akiai akivaizdus , Lamella ax.gif

Valletos lasiukai neuzkabino kazkaip... apatine dalis blasko demesi...

Sadi - as dar nieko nenustatinejau ir nebandziau.... std bandysiu pasizaist... ax.gif o ziurisi geriau tai antra foto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 sausio 2009 - 13:38
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 14:37)
kokybes skirtumas mano akiai akivaizdus , Lamella  ax.gif

Taip, nuo šiuol dėsiu visad per flickr. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 14, 13:17)
o kaip tu nusistatinėji wb pagal kiaušinius arba pagal lapą  g.gif  ta prasme, juos naudoji nusistatinėdama wb?

mano muilinei nereikia fotkinti kad visas ekranas būtų užpildytas. Pas mane toks kvadračiukas mažiukas, jį užvedi ant balto paviršiaus, spustelni ir viskas. Labai patogiai sugalvota, nereik niekur junginėtis, nieko.

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 13:37)
Sadi - as dar nieko nenustatinejau ir nebandziau.... std bandysiu pasizaist...  ax.gif  o ziurisi geriau tai antra foto...

antra foto šiltesnė, nes pasinaikina tas šlykštus melsvumas lapo. Bet kiaušai tai gelsvi doh.gif
Atsakyti
Laba ... stringu as ... verysad.gif dedu siandien dienos wb ... bet vistiek man kazkas nepatinka ...

awb

user posted image

debesuota

user posted image

costum

user posted image

man vistiek i zaluma ta balta spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 14, 13:53)

antra foto šiltesnė, nes pasinaikina tas šlykštus melsvumas lapo. Bet kiaušai tai gelsvi  doh.gif

bandyk pagrinda panasios baltos spalvos ieskot unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 01 14, 13:54)

man vistiek i zaluma ta balta spalva  doh.gif

man ir unsure.gif
Atsakyti
Boruzka gal koki kita objekta paieskok fotografavimui, man atrodo tos gelytes/zali lapukai vis atspindi kazkoki palieka, ir fona pabandyk koki vientisa, ne marga. wink.gif (nors man antros foto spalvos tokios siltos atrodo) tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 14 sausio 2009 - 13:59
reikes bandyt dar .. juk laiko iki 19 dienos turiu unsure.gif

o ta antra nuotrauka visiskai nenaturali schmoll.gif i naturalias spalvas labiausiai panasu auto wb, bet ir tai ...
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 14, 13:53)

antra foto šiltesnė, nes pasinaikina tas šlykštus melsvumas lapo. Bet kiaušai tai gelsvi  doh.gif

tai jie ir nera visiskai melynai balti biggrin.gif del to yra siek tiek gelsvi - man rodos tavo foto - naturali ju spalva... rolleyes.gif

boruzka - nu tikrai zalsva...
Atsakyti