Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 01 14, 12:24)
kai vaika fotkini neprirista lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai man su tuo pabegusiu fokusu -viskas tvarkoj thumbup.gif

biggrin.gif nu maniske turi kartais susikaupimo momentu biggrin.gif neilgi jie... bet buna... smile.gif
Atsakyti
Čia ne į temą, bet noriu paklausti ar katino kailis išdegęs? blush2.gif

user posted image

***** dabar įdėjau ir žiūriu,kad labai prasta kokybė atrodo...o kompe normaliai. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 14 sausio 2009 - 12:38
nu man tai nea... ir kokios spalvos fainooos... wub.gif darei su jom ka nors? man nesekasi tokiu isgaut... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 13:39)
nu man tai nea... ir kokios spalvos fainooos...  wub.gif  darei su jom ka nors? man nesekasi tokiu isgaut...  verysad.gif

Nieko nedariau su spalvom tik rėmelį uždėjau. smile.gif Čia ant palangės fotografavau ir saulė švietė,gal dėl to tokios spalvos...
Bet kompe kažkaip kitaip atrodo nuotrauka, čia kai įkėliau lyg sharpo per daug... doh.gif
Atsakyti
as megstu sharpa, mane netrukdo... irnesakyk.gif

tiksliai, gi pamirsau draugelius doh.gif as nzn - man noris abieju ju ryskiu gal... g.gif neapsisprendziu... g.gif kokybiskai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 sausio 2009 - 12:56
QUOTE(olo @ 2009 01 14, 13:16)

Draugeliai
user posted image

Geri draugeliai thumbup.gif

QUOTE(lamella @ 2009 01 14, 13:44)
Nieko nedariau su spalvom tik rėmelį uždėjau. smile.gif Čia ant palangės fotografavau ir saulė švietė,gal dėl to tokios spalvos...
Bet kompe kažkaip kitaip atrodo nuotrauka, čia kai įkėliau lyg sharpo per daug... doh.gif

Aha, kad šarpo daugokai atrodo...bet čia gal dėl to, kad pamažinta foto. Šiaip lyg ir neišdegęs kailiukas. Patiko fonas smile.gif
Atsakyti
O per kokį Jūs puslapį dedat nuotraukas,kad kokybė nenukentėtų...?Aš dedu per webshots.com, bet dabar žiūriu,kad pablogina kokybę... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 14, 12:58)
O per kokį Jūs puslapį dedat nuotraukas,kad kokybė nenukentėtų...?Aš dedu per webshots.com, bet dabar žiūriu,kad  pablogina kokybę... g.gif

flickr.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 sausio 2009 - 12:59
OLO, labai švari foto! kokybiška 4u.gif (o lotyniškai olo ne kiaušinį reiškia? biggrin.gif )

katinas irgi gerulis, patiko 4u.gif

prisiminiau OVO, ne olo lotyniškai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žmogiukas: 14 sausio 2009 - 13:00
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 11:06)
niu va sitas variantas man ir paciai labiau patinka... (atsiprasau, kad cia tiek uzkraunu tema..  blush2.gif )
dar noriu paklaust del j/b - ar ne per pilka?

šitaip tikrai geriau. Man tik jb nelabai, tas meškis tiks mažiukas ir toks susiliejantis su visa foto. kol jį randi nuotraukoj g.gif gal kontrasto dar?

QUOTE(olo @ 2009 01 14, 11:54)
Sakykit, eksperimentus su kiausais  biggrin.gif  dedam cia, ar i "Fotki" ?

eksperimentus dedam čia, o super puper nuotrauką - anonimiškai į fotkį smile.gif

QUOTE(olo @ 2009 01 14, 12:16)
Bandziau ir as vakar baltus kiausus nusauti, ir pastebejiau, kad gerai butu tureti keleta staliniu lempu. Tada jas tvarkingai isdeliojus fona galima butu isgauti tikrai balta. Bandziau su viena lempa, tai gavos, kad balta kazkaip pereina i pilkuma.
Tokie va pamastymai !

Draugeliai

super draugeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik va tas kampas kur šešėlis nueina (viršutinis0 irgi link melsvumo g.gif

QUOTE(lamella @ 2009 01 14, 12:36)
Čia ne į temą, bet noriu paklausti ar katino kailis išdegęs? blush2.gif
lemba dabar įdėjau ir žiūriu,kad labai prasta kokybė atrodo...o kompe normaliai. doh.gif

katukas gerulis wub.gif kailis neišdegęs, ūsai vien ko verti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 13:52)
as megstu sharpa, mane netrukdo... irnesakyk.gif
tiksliai, gi pamirsau draugelius  doh.gif  as nzn - man noris abieju ju ryskiu gal...  g.gif  neapsisprendziu... g.gif  kokybiskai  bigsmile.gif

Jo cia tik bandymas . Dar reikia susitvarkyti su fokusu, nes cia jis biski nusokes.
Atsakyti
Olo, draugeliai nuotaikingi biggrin.gif tik man kliuna, kad kiausinis susilieja su fonu, bet kai abu balti, tai kitaip ir nzn kaip butu, nebent su apsvietimu pazaist reiktu rolleyes.gif

Lamellos katinuko gera poza, turiu ir as tokia poza savo suni, tik dabar aisku nerandu tos foto doh.gif

cia siandien bandziau nufotkint, lasiukus-varvekliukus smile.gif
user posted image

Atsakyti