Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 11:06)
niu va sitas variantas man ir paciai labiau patinka... (atsiprasau, kad cia tiek uzkraunu tema..  blush2.gif )

Sitas variantas dar geresnis, nes nuotraukose formos dera tarpusavyje, 1 su 2, ir 3 su 4 ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Bandau sukelti savo ND su WB blush2.gif
su fokusu sunkoka, zinau blush2.gif

auto
user posted image
saulyte
user posted image
custom
user posted image
Atsakyti
Peperoni, man tikrai geriau žiūrisi smile.gif ir pirmos dvi foto taip fainai sutapo tas kalniukas pirmam plane biggrin.gif ir j/b man tinka smile.gif

Armana, man gal atskirai labiau žiūrisi tos dvi foto smile.gif o jei jau viename, tai turėtų būt vienodos spalvos, kaip jau minėjo Peperoni...
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 14, 11:25)
Peperoni, man tikrai geriau žiūrisi  smile.gif  ir pirmos dvi foto taip fainai sutapo tas kalniukas pirmam plane  biggrin.gif ir j/b man tinka smile.gif

aha - kaip delione gavos biggrin.gif

Uogiene - wb - geras 4u.gif su fokusu, dar paispraktikuosi, ane? smile.gif

Dziaugiuosi, kad praktiskai nebereik atmest ND paskutinem dienom thumbup.gif

Saunuoles ir saunuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 11:33)
aha - kaip delione gavos biggrin.gif
Uogiene - wb - geras  4u.gif  su fokusu, dar paispraktikuosi, ane?  smile.gif
Dziaugiuosi, kad praktiskai nebereik atmest ND paskutinem dienom  thumbup.gif

Saunuoles ir saunuolis  thumbup.gif

tai butinai blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 11:13)
Armana, man tie tavo dziuveseliai - labai patiko - bet kai buvo atskirai...  ax.gif  jei tu foto spalvine gama nesiskirtu - tai ko gero ziuretusi visai neblogai...  g.gif  pabandyk paspalvint juos vienodai, arba verst i j/b...  g.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 14, 11:25)
Armana, man gal atskirai labiau žiūrisi tos dvi foto smile.gif o jei jau viename, tai turėtų būt vienodos spalvos, kaip jau minėjo Peperoni...

Bandysiu j/b padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 12:06)

niu va sitas variantas man ir paciai labiau patinka... (atsiprasau, kad cia tiek uzkraunu tema..  blush2.gif )

Sauniai tu cia eksperimentuoji !

Man kazkaip tik abi apatines patinka.

Papildyta:
Sakykit, eksperimentus su kiausais biggrin.gif dedam cia, ar i "Fotki" ?
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 14, 11:54)
Sauniai tu cia eksperimentuoji !

Man kazkaip tik abi apatines patinka.

Papildyta:
Sakykit, eksperimentus su kiausais  biggrin.gif  dedam cia, ar i "Fotki" ?

aciu smile.gif

nu i fotki ANONIMISKAI smile.gif einu atidarysiu kataloga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 sausio 2009 - 12:01
QUOTE(bonda @ 2009 01 14, 10:54)
o kuri tikresne realiai? ar auto, ar custom? g.gif

Custom tikresnė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 13:01)
nu i fotki  ANONIMISKAI smile.gif  einu atidarysiu kataloga smile.gif

Suuper !

Bandziau ir as vakar baltus kiausus nusauti, ir pastebejiau, kad gerai butu tureti keleta staliniu lempu. Tada jas tvarkingai isdeliojus fona galima butu isgauti tikrai balta. Bandziau su viena lempa, tai gavos, kad balta kazkaip pereina i pilkuma.
Tokie va pamastymai !

Draugeliai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2009 01 14, 09:59)
Prisiduodu ir aš jūsų teismui  blush2.gif  ND su WB.

kokia pazango mokine - tiesiog pirmune thumbup.gif ot taip bedavojai, kad fotikas prastas hihihi.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 14, 10:49)
Beje, vakar neiškenčiau ir pabandžiau nufotkint baltą kiaušinį baltame fone  biggrin.gif  ujujuj sunkiai su fokusavimu, bet va kai sufokusuoji į kokį spalvotą daiktą ir paskui jį patrauki, tuomet viskas lyg ir normoj  smile.gif

as taip vakar savo servizini cainika fotkinau - pakisau spalvota daikta- sufokusavau ir patraukiau thumbup.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2009 01 14, 09:59)

Prisiduodu ir aš jūsų teismui  blush2.gif  ND su WB.

lyg ir nieko thumbup.gif tik man vel kl, kuri tikresne spalva gavos auto ar custom? g.gif kazko man siandien akys taip rodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 10:18)

o ta pabegusi fokusa maciau... unsure.gif  yra ir ktias kadras - su teisingu fokusu, bet ten emocija nelabai...  unsure.gif  kazkaip visam koliaze man netrukde jis... atskirai - sutinku - nesiziuri...

kai vaika fotkini neprirista lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai man su tuo pabegusiu fokusu -viskas tvarkoj thumbup.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 14, 10:48)
Atsisiusiu ir as Photoscape, gal bus lengviau  doh.gif  hihihi.gif  irnesakyk.gif

blyn, o man kita kompa, dave parsisiunciau vel ta photoscape..ir ne viena foto neatsidaro per ji -raso file does not exist doh.gif kazi kame diela -jau n sykiu perinstaliavau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Uogienė @ 2009 01 14, 11:24)

Bandau sukelti savo ND su WB  blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti