Peperoni užmečiau akį į tavo darbą...man užkliuvo pirmam plane tas baldas ar kas ten...kažkaip norisi, kad jo nebūtų visdėlto o dėl fokusų pabėgimo....man tiesą sakant vienoj bendroj serijoj netrugdo..aišku žiūrint kiekvieną foto atskirai užkliūtų šiaip mintis gera, manau reikėtų padirbėt dar prie jos
Beje, vakar neiškenčiau ir pabandžiau nufotkint baltą kiaušinį baltame fone ujujuj sunkiai su fokusavimu, bet va kai sufokusuoji į kokį spalvotą daiktą ir paskui jį patrauki, tuomet viskas lyg ir normoj
QUOTE(linole @ 2009 01 13, 18:13)
bingo!!
QUOTE(Armana @ 2009 01 14, 08:39)
uff. iš pradžių pamaniau OHO, perki knygą, gauni fotoaparatą paskui supratau, kad kablelius reiktų teisingai sudėt
labas rytas , vel isigazavot
is pradziu nemaciau 4 foto ir galvoju, kad kazko truksta, t.y pabaigos, bet paskui patraukiau psl. i sona ir vuolia
dar Pamaivos puodukas labai patiko
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 00:02)
paslapcia stebeti ju pasauli...
is pradziu nemaciau 4 foto ir galvoju, kad kazko truksta, t.y pabaigos, bet paskui patraukiau psl. i sona ir vuolia
dar Pamaivos puodukas labai patiko
Nu Stikline, man kablys nugaroj su tom foto... visa ryta duoduos su jom, uzuot dirbus...
niu va sitas variantas man ir paciai labiau patinka... (atsiprasau, kad cia tiek uzkraunu tema.. )
dar noriu paklaust del j/b - ar ne per pilka?
niu va sitas variantas man ir paciai labiau patinka... (atsiprasau, kad cia tiek uzkraunu tema.. )
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 10:45)
sumazint iki vienodo dydzio as dariau su photoscape - tai ten kazkaip problemos nebuna - yra vienodos skyles, i kurias reik ikist (cia taip grubiai issireiskiau... )
------
Puke, aha radau jau senesne zinute...
------
Puke, aha radau jau senesne zinute...
Man pvyko
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 14, 10:56)
bingo!!
uff. iš pradžių pamaniau OHO, perki knygą, gauni fotoaparatą paskui supratau, kad kablelius reiktų teisingai sudėt
Taip kablelius reikejo sudeti
Dar parodysiu kas gavosi. Du dziuveseliai
Armana, man tie tavo dziuveseliai - labai patiko - bet kai buvo atskirai... jei tu foto spalvine gama nesiskirtu - tai ko gero ziuretusi visai neblogai... pabandyk paspalvint juos vienodai, arba verst i j/b...
QUOTE(Peledike @ 2009 01 14, 11:07)
tvarkinga ir centrinė kompoziciją nekliūva. tik niūroka, norėtųsi apkarpyti
Dar nepradejau draugauti su photoshopu , bet maciau irgi kad apkarpyt reikia
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 12:06)
man asmeniskai visai nepilka labai meniskai atrodo
O as niekaip negaliu isgauti baltos spalvos su savo fotiku jau nervuoja, vakar tiek fotkinau ir nieko gero
QUOTE(kabesita @ 2009 01 14, 00:02)
Kazkada anksciau dejau zvakyde tamsoj, jei kas prisimins, cia kitu kampu as ja perfotografavau:
man perdaug apacios, , gal siek tiek pakirpciau ir koki sona, kad nebutu taip centre .
Peperoni vaiko koljazas grazus, bet kazko man truksta, iskarto pasiziurejus uzkliuvo trecioj nuotraukoj fokusas i meskiuka o ne i vaika, kaip kitose, bet jau antram variante pastebejau kad ir 1oje nuotraukoje irgi fokusuotas viduris. Na net nezinau, dar nemoku normaliai issireiksti, kas, bet kazkas kliuna. Bet mintis koljazo tai visai gera.
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 14, 11:22)
Sveikos spartuoles
Grizau po atostogu ir ka randu 4 naujas temas, kaip jas dabar visas perskaityt, juk ten tiek naudingos info . Reikai begt jus vytis ir namu darbus bandyt.
Grizau po atostogu ir ka randu 4 naujas temas, kaip jas dabar visas perskaityt, juk ten tiek naudingos info . Reikai begt jus vytis ir namu darbus bandyt.
Sveika pargrizus dovanu tau palikom nemazai
Laimuna - jose visose fokusuota i meskiuka jis cia pagrindinis herojus