Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Peperoni wink.gif užmečiau akį į tavo darbą...man užkliuvo pirmam plane tas baldas ar kas ten...kažkaip norisi, kad jo nebūtų visdėlto rolleyes.gif o dėl fokusų pabėgimo....man tiesą sakant vienoj bendroj serijoj netrugdo..aišku žiūrint kiekvieną foto atskirai užkliūtų biggrin.gif šiaip mintis gera, manau reikėtų padirbėt dar prie jos smile.gif

Beje, vakar neiškenčiau ir pabandžiau nufotkint baltą kiaušinį baltame fone biggrin.gif ujujuj sunkiai su fokusavimu, bet va kai sufokusuoji į kokį spalvotą daiktą ir paskui jį patrauki, tuomet viskas lyg ir normoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 14 sausio 2009 - 10:51
QUOTE(linole @ 2009 01 13, 18:13)

Zmogeliuk, ir taip ziurejau, ir taip. Dubrovnikas?

bingo!!

QUOTE(Armana @ 2009 01 14, 08:39)
Labas rytas 4u.gif
As irgi turiu tokia knygele. Kai pirkau fotoaparata gavau dovanu ax.gif

uff. iš pradžių pamaniau OHO, perki knygą, gauni fotoaparatą blink.gif paskui supratau, kad kablelius reiktų teisingai sudėt biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas , vel isigazavot biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 00:02)
paslapcia stebeti ju pasauli...

is pradziu nemaciau 4 foto ir galvoju, kad kazko truksta, t.y pabaigos, bet paskui patraukiau psl. i sona ir vuolia thumbup.gif

dar Pamaivos puodukas labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Nu Stikline, man kablys nugaroj su tom foto... doh.gif biggrin.gif visa ryta duoduos su jom, uzuot dirbus... blush2.gif doh.gif

niu va sitas variantas man ir paciai labiau patinka... (atsiprasau, kad cia tiek uzkraunu tema.. blush2.gif )

user posted image

dar noriu paklaust del j/b - ar ne per pilka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 sausio 2009 - 11:07
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 10:45)
sumazint iki vienodo dydzio smile.gif  as dariau su photoscape - tai ten kazkaip problemos nebuna - yra vienodos skyles, i kurias reik ikist (cia taip grubiai issireiskiau...  biggrin.gif )
------

Puke, aha radau jau senesne zinute...  ax.gif

Man pvyko clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 14, 11:06)
Man pvyko  clap.gif

sveikinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 14, 10:56)
bingo!!
uff. iš pradžių pamaniau OHO, perki knygą, gauni fotoaparatą  blink.gif paskui supratau, kad kablelius reiktų teisingai sudėt  biggrin.gif

Taip kablelius reikejo sudeti blush2.gif

Dar parodysiu kas gavosi. Du dziuveseliai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 14 sausio 2009 - 11:10
Armana, man tie tavo dziuveseliai - labai patiko - bet kai buvo atskirai... ax.gif jei tu foto spalvine gama nesiskirtu - tai ko gero ziuretusi visai neblogai... g.gif pabandyk paspalvint juos vienodai, arba verst i j/b... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 14, 11:07)
tvarkinga ir centrinė kompoziciją nekliūva. tik niūroka, norėtųsi apkarpyti  ax.gif

Dar nepradejau draugauti su photoshopu blush2.gif , bet maciau irgi kad apkarpyt reikia
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 12:06)
dar noriu paklaust del j/b - ar ne per pilka?

man asmeniskai visai nepilka ax.gif labai meniskai atrodo mirksiukas.gif

O as niekaip negaliu isgauti baltos spalvos su savo fotiku doh.gif jau nervuoja, vakar tiek fotkinau ir nieko gero blush2.gif
Atsakyti
Sveikos spartuoles 4u.gif
Grizau po atostogu ir ka randu doh.gif 4 naujas temas, kaip jas dabar visas perskaityt, juk ten tiek naudingos info thumbup.gif . Reikai begt jus vytis biggrin.gif ir namu darbus bandyt.
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 01 14, 00:02)
Kazkada anksciau dejau zvakyde tamsoj, jei kas prisimins, cia kitu kampu as ja perfotografavau:

man perdaug apacios, blush2.gif , gal siek tiek pakirpciau ir koki sona, kad nebutu taip centre .

Peperoni vaiko koljazas grazus, bet kazko man truksta, iskarto pasiziurejus uzkliuvo trecioj nuotraukoj fokusas i meskiuka o ne i vaika, kaip kitose, bet jau antram variante pastebejau kad ir 1oje nuotraukoje irgi fokusuotas viduris. blush2.gif Na net nezinau, dar nemoku normaliai issireiksti, kas, bet kazkas kliuna. Bet mintis koljazo tai visai gera. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 14, 11:22)
Sveikos spartuoles  4u.gif
Grizau po atostogu ir ka randu  doh.gif 4 naujas temas, kaip jas dabar visas perskaityt, juk ten tiek naudingos info  thumbup.gif . Reikai begt jus vytis  biggrin.gif  ir namu darbus bandyt.

Sveika pargrizus biggrin.gif dovanu tau palikom nemazai biggrin.gif

Laimuna - jose visose fokusuota i meskiuka wink.gif jis cia pagrindinis herojus hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 sausio 2009 - 11:25