Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveiki visi smile.gif
WB dirbtinej sviesoj
customuser posted image
lempute
user posted image
auto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 01 14, 09:29)
oi, galiu apie kiausus jau galvot  wub.gif aciu uz ivertinimus smile.gif

Peperoni, man pirmoji tavo foto nieko kaip namu albumui biggrin.gif bet antram koliazui truksta fokuso, truksta kompozicijos g.gif na, nesiziuri kazkaip doh.gif atrodo tokios bile foto suklijuota i viena blush2.gif ideja patiko bigsmile.gif

Puke, as vakar kazkaip pamirsau itraukt tave i sarasa blush2.gif - sake, akd tavo Nikon D50, ane? ax.gif

fokuso noris i mergyte, ane? g.gif akcentavau i meski, o kadangi ryskumo zona gana maza, ir dar foto mazos, tai ko gero galejo toks ispudis susidaryt... g.gif

nzn net... g.gif man paciai patinka... ax.gif bet velgi - gal subjektyvu labai - nes as ten dalyvavau, as slapcia stebejau, mano tai vaikas.... ax.gif

uff - sunku tuos savus vaikus gerai nufotkint doh.gif , negali atsiplest nuo to suvokimo, kad tai TAVO vaikas...

-------------

Jurina - gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 sausio 2009 - 09:37
QUOTE(wite @ 2009 01 13, 18:58)
Dirbtinis apšvietimas

thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 01 13, 20:07)
Dirbtinam apsvietime AWB:

thumbup.gif

QUOTE(lamella @ 2009 01 13, 20:26)
Čia naturaliam apšvietime.

o kuri tikresne realiai? ar auto, ar custom? g.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 01 13, 21:16)
na, ir as kazka isspaudziau doh.gif

siaip thumbup.gif tik va diena irgi idomu ar auto, ar custom tikresne spalva gavos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 22:02)
sivakar slapta stebejau, kaip mazoji zaide.... (jau tiek priprato prie fotiko, kad nebepastebi, kada ja fotkinu biggrin.gif )
kaip peliukas pas meskiuka i svecius ejo...

net nepaisant tos lovos, jei peliukas butu ryskus -tirkai butu foto thumbup.gif wub.gif

QUOTE(olo @ 2009 01 13, 22:38)
Na čia tai geras ! Kaip kažkokie statiniai

man ir tos snaiges blink.gif thumbup.gif bigsmile.gif

QUOTE(Pacific @ 2009 01 13, 22:39)
ten virve  ax.gif  ir sutinku, kad trukdo  4u.gif

ja su PS istrint zaprasta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 00:02)

paslapcia stebeti ju pasauli...

man kaip visas koliazas- tai nea schmoll.gif bet atskkirai pirma ir antro foto gal ir nieko, bet ten apacioj tas kazkas nerysku -tai man irgi nelabai schmoll.gif geriau, kad nebutu mirksiukas.gif bet cia tik mano akiai tongue.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 01 14, 09:33)

WB dirbtinej sviesoj

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 14, 09:50)

net nepaisant tos lovos, jei peliukas butu ryskus -tirkai butu foto thumbup.gif  wub.gif

pripazistu, persistengiau besimandrindama su tom ryskumo zonom hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Prisiduodu ir aš jūsų teismui blush2.gif ND su WB.
Laukiu komentarų blush2.gif

1. AWB
user posted image

2. Daylight
user posted image

3. Custom WB
user posted image
Atsakyti
Pamaiva - gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 00:02)
paslapcia stebeti ju pasauli...

žiūriu, merginom koliažas netinka g.gif jos turbūt įtikino mane, nes iš pradžių nekliuvo tas. dabar galvoju, kad gal paskutines 2 foto kelčiau į apačią (jos turi kažką bendro, kaip ir pirmos 2 tarpusavyje susiję). pirmoj nepatinka fokusas, nes net nelabai aišku kas ten sufokusuota (na iš kitų nuotraukų paaiškėja, tai gal serijoj dar ir pateisinama biggrin.gif ), 3-ioje fokusas, berdos, į vaiko kelnes pabėgęs g.gif labiausiai man patinka 4-oji, kairėj pusėj tieeek trikampių prisidarę, vaikutis irgi labai jaukiai įsitaisęs wub.gif

QUOTE(kabesita @ 2009 01 14, 00:02)
Kazkada anksciau dejau zvakyde tamsoj, jei kas prisimins, cia kitu kampu as ja perfotografavau:

tvarkinga ir centrinė kompoziciją nekliūva. tik niūroka, norėtųsi apkarpyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 14, 10:07)
žiūriu, merginom koliažas netinka  g.gif  jos turbūt įtikino mane, nes iš pradžių nekliuvo tas. dabar galvoju, kad gal paskutines 2 foto kelčiau į apačią (jos turi kažką bendro, kaip ir pirmos 2 tarpusavyje susiję). pirmoj nepatinka fokusas, nes net nelabai aišku kas ten sufokusuota (na iš kitų nuotraukų paaiškėja, tai gal serijoj dar ir pateisinama biggrin.gif ), 3-ioje fokusas, berdos, į vaiko kelnes pabėgęs  g.gif  labiausiai man patinka 4-oji, kairėj pusėj tieeek trikampių prisidarę, vaikutis irgi  labai jaukiai įsitaisęs  wub.gif

skaitai mano mintis biggrin.gif sedejau ir masciau, kad reik atskirt ta 4-a foto... biggrin.gif o kaip tu trikampiu tiek gavau - neklausk biggrin.gif pamaciau tik atsidarius foto - irgi juokiaus... biggrin.gif

kazkaip galvojau pakartot ta fotosesija, bet ko gero atsisakysiu tos minties... unsure.gif nes nebesigaus taip naturaliai viskas... unsure.gif gal kada veliau, kai vel atsiras proga... ax.gif

o ta pabegusi fokusa maciau... unsure.gif yra ir ktias kadras - su teisingu fokusu, bet ten emocija nelabai... unsure.gif kazkaip visam koliaze man netrukde jis... atskirai - sutinku - nesiziuri...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 sausio 2009 - 10:20
Turiu toki klausima: o tai kaip padaryti vienodo dydzio nuotraukas koliazui g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 09:35)
Puke, as vakar kazkaip pamirsau itraukt tave i sarasa blush2.gif  - sake, akd tavo Nikon D50, ane?  ax.gif

taip mirksiukas.gif d40 tik, deja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 14, 10:41)
Turiu toki klausima: o tai kaip padaryti vienodo dydzio nuotraukas koliazui g.gif  doh.gif

sumazint iki vienodo dydzio smile.gif as dariau su photoscape - tai ten kazkaip problemos nebuna - yra vienodos skyles, i kurias reik ikist (cia taip grubiai issireiskiau... biggrin.gif )

------

Puke, aha radau jau senesne zinute... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 10:45)
sumazint iki vienodo dydzio smile.gif  as dariau su photoscape - tai ten kazkaip problemos nebuna - yra vienodos skyles, i kurias reik ikist (cia taip grubiai issireiskiau...  biggrin.gif )
------

Puke, aha radau jau senesne zinute...  ax.gif

Atsisiusiu ir as Photoscape, gal bus lengviau doh.gif hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti