Sveiki visi
WB dirbtinej sviesoj
custom
lempute
auto
QUOTE(Pukė @ 2009 01 14, 09:29)
oi, galiu apie kiausus jau galvot aciu uz ivertinimus
Peperoni, man pirmoji tavo foto nieko kaip namu albumui bet antram koliazui truksta fokuso, truksta kompozicijos na, nesiziuri kazkaip atrodo tokios bile foto suklijuota i viena ideja patiko
Peperoni, man pirmoji tavo foto nieko kaip namu albumui bet antram koliazui truksta fokuso, truksta kompozicijos na, nesiziuri kazkaip atrodo tokios bile foto suklijuota i viena ideja patiko
Puke, as vakar kazkaip pamirsau itraukt tave i sarasa - sake, akd tavo Nikon D50, ane?
fokuso noris i mergyte, ane? akcentavau i meski, o kadangi ryskumo zona gana maza, ir dar foto mazos, tai ko gero galejo toks ispudis susidaryt...
nzn net... man paciai patinka... bet velgi - gal subjektyvu labai - nes as ten dalyvavau, as slapcia stebejau, mano tai vaikas....
uff - sunku tuos savus vaikus gerai nufotkint , negali atsiplest nuo to suvokimo, kad tai TAVO vaikas...
-------------
Jurina - gerai
QUOTE(wite @ 2009 01 13, 18:58)
Dirbtinis apšvietimas
QUOTE(Rasytce @ 2009 01 13, 20:07)
Dirbtinam apsvietime AWB:
QUOTE(lamella @ 2009 01 13, 20:26)
Čia naturaliam apšvietime.
o kuri tikresne realiai? ar auto, ar custom?
QUOTE(Pukė @ 2009 01 13, 21:16)
na, ir as kazka isspaudziau
siaip tik va diena irgi idomu ar auto, ar custom tikresne spalva gavos?
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 22:02)
sivakar slapta stebejau, kaip mazoji zaide.... (jau tiek priprato prie fotiko, kad nebepastebi, kada ja fotkinu )
kaip peliukas pas meskiuka i svecius ejo...
kaip peliukas pas meskiuka i svecius ejo...
net nepaisant tos lovos, jei peliukas butu ryskus -tirkai butu foto
QUOTE(olo @ 2009 01 13, 22:38)
Na čia tai geras ! Kaip kažkokie statiniai
man ir tos snaiges
QUOTE(Pacific @ 2009 01 13, 22:39)
ten virve ir sutinku, kad trukdo
ja su PS istrint zaprasta
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 00:02)
man kaip visas koliazas- tai nea bet atskkirai pirma ir antro foto gal ir nieko, bet ten apacioj tas kazkas nerysku -tai man irgi nelabai geriau, kad nebutu bet cia tik mano akiai
QUOTE(Jurina @ 2009 01 14, 09:33)
QUOTE(bonda @ 2009 01 14, 09:50)
pripazistu, persistengiau besimandrindama su tom ryskumo zonom
Sveikutes
Prisiduodu ir aš jūsų teismui ND su WB.
Laukiu komentarų
1. AWB
2. Daylight
3. Custom WB
Prisiduodu ir aš jūsų teismui ND su WB.
Laukiu komentarų
1. AWB
2. Daylight
3. Custom WB
Pamaiva - gerai
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 00:02)
paslapcia stebeti ju pasauli...
žiūriu, merginom koliažas netinka jos turbūt įtikino mane, nes iš pradžių nekliuvo tas. dabar galvoju, kad gal paskutines 2 foto kelčiau į apačią (jos turi kažką bendro, kaip ir pirmos 2 tarpusavyje susiję). pirmoj nepatinka fokusas, nes net nelabai aišku kas ten sufokusuota (na iš kitų nuotraukų paaiškėja, tai gal serijoj dar ir pateisinama ), 3-ioje fokusas, berdos, į vaiko kelnes pabėgęs labiausiai man patinka 4-oji, kairėj pusėj tieeek trikampių prisidarę, vaikutis irgi labai jaukiai įsitaisęs
QUOTE(kabesita @ 2009 01 14, 00:02)
Kazkada anksciau dejau zvakyde tamsoj, jei kas prisimins, cia kitu kampu as ja perfotografavau:
tvarkinga ir centrinė kompoziciją nekliūva. tik niūroka, norėtųsi apkarpyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 14, 10:07)
žiūriu, merginom koliažas netinka jos turbūt įtikino mane, nes iš pradžių nekliuvo tas. dabar galvoju, kad gal paskutines 2 foto kelčiau į apačią (jos turi kažką bendro, kaip ir pirmos 2 tarpusavyje susiję). pirmoj nepatinka fokusas, nes net nelabai aišku kas ten sufokusuota (na iš kitų nuotraukų paaiškėja, tai gal serijoj dar ir pateisinama ), 3-ioje fokusas, berdos, į vaiko kelnes pabėgęs labiausiai man patinka 4-oji, kairėj pusėj tieeek trikampių prisidarę, vaikutis irgi labai jaukiai įsitaisęs
skaitai mano mintis sedejau ir masciau, kad reik atskirt ta 4-a foto... o kaip tu trikampiu tiek gavau - neklausk pamaciau tik atsidarius foto - irgi juokiaus...
kazkaip galvojau pakartot ta fotosesija, bet ko gero atsisakysiu tos minties... nes nebesigaus taip naturaliai viskas... gal kada veliau, kai vel atsiras proga...
o ta pabegusi fokusa maciau... yra ir ktias kadras - su teisingu fokusu, bet ten emocija nelabai... kazkaip visam koliaze man netrukde jis... atskirai - sutinku - nesiziuri...
Turiu toki klausima: o tai kaip padaryti vienodo dydzio nuotraukas koliazui
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 09:35)
Puke, as vakar kazkaip pamirsau itraukt tave i sarasa - sake, akd tavo Nikon D50, ane?
taip d40 tik, deja
QUOTE(Armana @ 2009 01 14, 10:41)
Turiu toki klausima: o tai kaip padaryti vienodo dydzio nuotraukas koliazui
sumazint iki vienodo dydzio as dariau su photoscape - tai ten kazkaip problemos nebuna - yra vienodos skyles, i kurias reik ikist (cia taip grubiai issireiskiau... )
------
Puke, aha radau jau senesne zinute...
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 10:45)
sumazint iki vienodo dydzio as dariau su photoscape - tai ten kazkaip problemos nebuna - yra vienodos skyles, i kurias reik ikist (cia taip grubiai issireiskiau... )
------
------
Atsisiusiu ir as Photoscape, gal bus lengviau