perziurejau - nieko daugiau neradau verto snd foto medzioklej....
nzn , kaip seniau zmones su juosta tuos vaikus fotkino... bankrotas butu ne sekundes nenustygsta... tai ranku ner kadre, tai koju... tai fokuso...
bet 50-tuka tai isimylejau... nepaisant to, kad vaiku kambary praktiskai ant sienu su juo lipt turiu ...
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 23:05)
bet 50-tuka tai isimylejau... nepaisant to, kad vaiku kambary praktiskai ant sienu su juo lipt turiu ...
oi, man jau 50-kas tai kazkas tokio vyras jau prizadejo, kad turesim. kiek esam fotkine su juo su kitu fotiku, tai man nuostabu
nu vsio jau... nukvakau per diena visai... reik eit liules...
dar kazka cia suklijavau apzlibusiom akim...
paslapcia stebeti ju pasauli...
galit nusvilpt
----------------
Kabesita, baltas tas meskis antroj foto...
galit nusvilpt
----------------
Kabesita, baltas tas meskis antroj foto...
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 00:02)
kokiais parametrais fotografuota?
Labas rytas
As irgi turiu tokia knygele. Kai pirkau fotoaparata gavau dovanu
Man irgi patinka
Nuotraukyte ryski, bet laivas atrodo tuoj isgrius i kaire puse, negerai, kad jis centre, noretusi nuotraukyte kitaip kadruoti
Kaip grazu
QUOTE(Rasytce @ 2009 01 13, 21:50)
noriu parekomentuot labai faina knygute, kurioj labai aiskiai, trumpai drutai viskas surasyta apie skaitmenine fotografija man patinka, kad neisplestai viskas.
stai cia nuoroda jos http://www.fotofabri...-ir-metodu.html
stai cia nuoroda jos http://www.fotofabri...-ir-metodu.html
As irgi turiu tokia knygele. Kai pirkau fotoaparata gavau dovanu
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 22:02)
sivakar slapta stebejau, kaip mazoji zaide.... (jau tiek priprato prie fotiko, kad nebepastebi, kada ja fotkinu )
kaip peliukas pas meskiuka i svecius ejo...
kaip peliukas pas meskiuka i svecius ejo...
Man irgi patinka
QUOTE(Pacific @ 2009 01 13, 22:31)
Nuotraukyte ryski, bet laivas atrodo tuoj isgrius i kaire puse, negerai, kad jis centre, noretusi nuotraukyte kitaip kadruoti
nu vsio jau... nukvakau per diena visai... reik eit liules...
Kaip grazu
labai grazu bet vis blasko demesi tas krastas pilkas ir trecioj foto noreciau mergytes galvos bet siaip tai miela foto
QUOTE(kabesita @ 2009 01 14, 00:02)
Kazkada anksciau dejau zvakyde tamsoj, jei kas prisimins, cia kitu kampu as ja perfotografavau:
techniskai kokybe isgavai tik kompoziciskai foto neidomi...
QUOTE(Sadi @ 2009 01 14, 00:17)
kokiais parametrais fotografuota?
f/1.8, exp. 1/125s, ISO 800, aperture priority, wb - manual
QUOTE(Edeva @ 2009 01 14, 09:05)
labai grazu bet vis blasko demesi tas krastas pilkas ir trecioj foto noreciau mergytes galvos bet siaip tai miela foto
as jo specialiai nekirpau... nes norejau to "stebejimo slapcia" ispudzio... sakai labai blasko?
ir galvyte taip fotkinau specialiai... ne viena foto nekarpyta, tokia, kokia yra... zodziu, samoningai vakar lauziau taisykles
Aciu uz pagyras , bet noreciau ir kritikos nes kaip Stikline bijosiu jau ka ir det
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 09:18)
as jo specialiai nekirpau... nes norejau to "stebejimo slapcia" ispudzio... sakai labai blasko?
ir galvyte taip fotkinau specialiai... ne viena foto nekarpyta, tokia, kokia yra... zodziu, samoningai vakar lauziau taisykles
a matai tu spec taip darei net nepagalvojau man tai kazkaip kliuna bet cia mano nepatyrusios akis taip rodo palauk labiau patyrusiu nuomones
oi, galiu apie kiausus jau galvot aciu uz ivertinimus
Peperoni, man pirmoji tavo foto nieko kaip namu albumui bet antram koliazui truksta fokuso, truksta kompozicijos na, nesiziuri kazkaip atrodo tokios bile foto suklijuota i viena ideja patiko
Peperoni, man pirmoji tavo foto nieko kaip namu albumui bet antram koliazui truksta fokuso, truksta kompozicijos na, nesiziuri kazkaip atrodo tokios bile foto suklijuota i viena ideja patiko