Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dėkui visoms blush2.gif einu skaitytis
ir tikriausiai nelabai aiškiai išsireiškiau, man reik ne paprasto peizažo, su su žmogeliukais prieky, nes kaip sakiau, susifokusuoja man ir išplaukia viskas už jų biggrin.gif
Atsakyti
sivakar slapta stebejau, kaip mazoji zaide.... (jau tiek priprato prie fotiko, kad nebepastebi, kada ja fotkinu biggrin.gif )

kaip peliukas pas meskiuka i svecius ejo...

user posted image

as mama biggrin.gif - man kelia geras emocijas sita foto ax.gif - kaip jums ? g.gif

----------------------------------------------

Papildyta:
QUOTE(Žaliai lyja @ 2009 01 13, 22:00)
Dėkui visoms  blush2.gif  einu skaitytis
ir tikriausiai nelabai aiškiai išsireiškiau, man reik ne paprasto peizažo, su su žmogeliukais prieky, nes kaip sakiau, susifokusuoja man ir išplaukia viskas už jų biggrin.gif

jei nori, kad ir zmones, ir fonas uz ju butu vienodai ryskus - didink f skaiciu (priverk diafragma...) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 sausio 2009 - 22:04
QUOTE(Žaliai lyja @ 2009 01 13, 22:00)
Dėkui visoms  blush2.gif  einu skaitytis

paprasciausiai atsitrauk toliau nuo zmogeliuku smile.gif , jei dar sunkiai draugauji su parametrais, tai cia pats paprasciausias budas mirksiukas.gif .

o jei norint isgauti jau kokybe, tai zinoma, turi ismokt valdyt ir fotoaparata ir parametrus.

koks beja pas tave canon ir koks objektyvas? smile.gif
Atsakyti
ir as ikelsiu viena foto daryta rudeni (kuiciausi per nuotraukas) ax.gif pirma naturalios salvos, antra sepia.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 22:02)

as mama biggrin.gif - man kelia geras emocijas sita foto ax.gif  - kaip jums ?  g.gif

Man irgi kelia geras emocijas si foto 4u.gif Taciau noreciau siek tiek sviesesnio kadro. Didziausias minusas nuotraukoje- kazkas(kilimas kazkoks) kadro kaireje, na visai cia neisipaiso...ta daikta nukirpus nuotrauka kompoziciskai nebesiziuri...Peliukas taipogi galetu buti ryskumo zonoje. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 13 sausio 2009 - 22:09
QUOTE(Pacific @ 2009 01 13, 22:07)
ir as ikelsiu viena foto daryta rudeni (kuiciausi per nuotraukas) ax.gif  pirma naturalios salvos, antra sepia.
user posted image

o man graziau originalas, ta zole zole man kazkai pagyvina vaizda ax.gif , o va sephia kazkaip niurai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 01 13, 22:08)
Man irgi kelia geras emocijas si foto 4u.gif  Taciau noreciau siek tiek sviesesnio kadro. Didziausias minusas nuotraukoje- kazkas(kilimas kazkoks) kadro desineje, na visai cia neisipaiso...ta daikta nukirpus nuotrauka kompoziciskai nebesiziuri...Peliukas taipogi galetu buti ryskumo zonoje. 4u.gif

surasei viska, ka pati galvojau biggrin.gif

cia musu sofos dalis - is tu daliu statomi namai zaislams biggrin.gif tai va tuose namuose, tas meskis ir gyveno snd... biggrin.gif
jau bandziau kirpt... negerai nukirpus... unsure.gif

nebespejau didesnio ryskumo nustatyt - dingo is horizonto tie du veikejai biggrin.gif

o kontrasto specialiai pridejau blush2.gif einu dar pazaist su ta foto... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 sausio 2009 - 22:13
QUOTE(c-girl @ 2009 01 13, 23:08)
Man irgi kelia geras emocijas si foto 4u.gif  Taciau noreciau siek tiek sviesesnio kadro. Didziausias minusas nuotraukoje- kazkas(kilimas kazkoks) kadro kaireje, na visai cia neisipaiso...ta daikta nukirpus nuotrauka kompoziciskai nebesiziuri...Peliukas taipogi galetu buti ryskumo zonoje. 4u.gif

Fotikas EOS 400 D
Objetyvas EFS-18-55
Nežinau, ar čia pavadinimai biggrin.gif

Šiaip net gėda pasidarė, kai elemtentarių dalykų nežinau. Nors iki šiol visiškai kitokius dalykus fotkinau, tai sakykim, kad nereikėjo ir dėl to nežinau biggrin.gif
Atsakyti
ir dar siaip ax.gif
user posted image
Atsakyti
Pacific - truksta erdves man... sepia nea.... ir nea juodam remui.... uzgozia jis labai... isvis maciau vienetus foto, kurioms tiktu juodi remai... unsure.gif

antra labai isdeginta - net akis paskausta... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 sausio 2009 - 22:24
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 22:02)

laaaabai graziai gavos wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 22:23)
Pacific - truksta erdves man... sepia nea.... ir nea juodam remui.... uzgozia jis labai... isvis maciau vienetus foto, kurioms tiktu juodi remai...  unsure.gif

antra labai isdeginta - net akis paskausta...  unsure.gif

aha, kas per daug tas nesveika doh.gif blush2.gif
cia originalas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2009 01 13, 22:19)
Fotikas EOS 400 D
Objetyvas EFS-18-55
Nežinau, ar čia pavadinimai biggrin.gif

Šiaip net gėda pasidarė, kai elemtentarių dalykų nežinau. Nors iki šiol visiškai kitokius dalykus fotkinau, tai sakykim, kad nereikėjo ir dėl to nežinau biggrin.gif

nieko - svarbu nepabugai ir paklausei ir supratai, kad cia jau praktikos dalykas - nera taisykliu kaip fotkint ta ar ana - reikia tiesiog bandyt bandyt bandyt, ir pasiskaityk nuo pradziu musu ir pazengusiuju temukes, ten yra begales info 4u.gif

fotikas geras - tik dirbk ir tau pavyks smile.gif
Atsakyti