Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rasytce @ 2009 01 13, 20:07)
sveikos gyvos  biggrin.gif

Man atrodo, kad gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Čia naturaliam apšvietime.
Auto WB
user posted image

Su saulute
user posted image

Custom WB
user posted image

Ar gerai...? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 13 sausio 2009 - 20:26
QUOTE(wite @ 2009 01 13, 18:58)

Pardon, kad nevienodese vietose, nuotraukos iškarpytos, nes šonuose dėjausi popieriukus skirtingose vietose, kad prisiminčiau kur koks WB nustatytas  lotuliukas.gif

su tais lapukais geras biggrin.gif nzn del ND... o kaip tau paciai atrodo, kurioj foto artimiausia meskiuko spalva? g.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 13, 19:38)
Nesutariau dar  schmoll.gif Et gal brolis pades, kompiuteristas ax.gif

gerai tie broliai, as irgi toki turiu biggrin.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 01 13, 20:07)
Fotkinau nuo stovo su islaikymu 2 sek  ir 2 sek atidejimu, kad tik nesudrebetu po paspaudimo karsta.gif .

labai gerai thumbup.gif

Lamella - thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 sausio 2009 - 20:33
QUOTE(Armana @ 2009 01 13, 20:12)
Man atrodo, kad gerai  4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 20:28)

labai gerai  thumbup.gif

karsta.gif nu dabar tai ramu biggrin.gif

dar reikia dienos sviesoj iveikti si etapa ir dar kiausa baltam fone nupyskint meniskai biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam idomu bus: sniegas po mikroskopu

o cia man graziausia siandien pamatyta foto... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 21:45)
graziausia siandien pamatyta foto...  wub.gif

man batu kaspineliai wub.gif bet siaip manau per daug snekam kazkaip doh.gif nes norint rast info reik eit zingsnis i zingsni, tai ir nezinau doh.gif
Atsakyti
Peperoni, nuotrauka rimtai jėgiška drinks_cheers.gif
Man natūraliausios ir yra custom, meškinas ir yra baltas baltas mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš atėjau pasiteirauti- kaip reikia daryti eilines turistines nuotraukas?
Nes kai sustoja žmonės, man aparatas sufokusuoja į juos, ir peizažai labai jau išplaukę gaunasi.. (čia spėju su diafragma reikia kažką daryt, bet ką? blush2.gif )
Jei turi tai esmės, tai Canon'as pas mane.

Ir atsiprašau, kad su tokiais primityviais klausimais veržiuosi 4u.gif
Atsakyti
na, ir as kazka isspaudziau doh.gif diena tai diena, bet jau vakare prie lempos, kaip sunku fotkint, fokusavimo nerasta, perfotkinau 100k ir vis tiek be rysio man blush2.gif idedu pakenciamiausia varianta, nes daugiau bandyt seima neleidzia lotuliukas.gif

diena auto

user posted image

saulute

user posted image

custom

user posted image

vakare auto

user posted image

lempute

user posted image

custom

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Žaliai lyja @ 2009 01 13, 21:13)
Nes kai sustoja žmonės, man aparatas sufokusuoja į juos, ir peizažai labai jau išplaukę gaunasi.. (čia spėju su diafragma reikia kažką daryt, bet ką?  blush2.gif )

Ir atsiprašau, kad su tokiais primityviais klausimais veržiuosi  4u.gif

rinkis didziausia diafragma, f22, f36, ir fotkint geriausia austant arba tik pradejus temt mirksiukas.gif cia peizazus taip fotkyt blush2.gif turistams gal nebutinai tik austant ir temstant lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 13 sausio 2009 - 21:18
Sniegas koks čiotkas po mikroskopu bigsmile.gif bigsmile.gif kaip kokie senoviniai griūvėsiai bigsmile.gif

Dėl savo kiaušų porelės - eina sau kaip pasikeitė apšvietimas per pusvalandį kol vaiką pamaitinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2009 01 13, 21:13)
Nes kai sustoja žmonės, man aparatas sufokusuoja į juos, ir peizažai labai jau išplaukę gaunasi.. (čia spėju su diafragma reikia kažką daryt, bet ką?  blush2.gif )

Ir atsiprašau, kad su tokiais primityviais klausimais veržiuosi  4u.gif

yra toks geras angliskas posakis biggrin.gif Use Google Before Asking Stupid Question biggrin.gif (nepiktai cia as wink.gif )

irasiau i google kaip fotografuoti peizaza ir gavau kruva atsakymu... biggrin.gif vienas is ju:
http://www.efoto.lt/...rafuoti_peizaza

Papildyta:
Puke - 10 balu thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 01 13, 21:28)
Sniegas koks čiotkas po mikroskopu  bigsmile.gif  bigsmile.gif kaip kokie senoviniai griūvėsiai  bigsmile.gif

aha... wub.gif nepatikeciau, kad cia sniegas, jei nebutu parasyta... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 sausio 2009 - 21:32
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 21:32)
yra toks geras angliskas posakis biggrin.gif Use Google Before Asking Stupid Question  biggrin.gif (nepiktai cia as wink.gif )

hihihi.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

nemoku taip taikliai pasakyt, bet pabandzius atsakyt i tokio pobudzio klausima, galvoj susisuko per daug minciu wacko.gif ir labai jau daug surasyt reiktu cool.gif

noriu parekomentuot labai faina knygute, kurioj labai aiskiai, trumpai drutai viskas surasyta apie skaitmenine fotografija thumbup.gif man patinka, kad neisplestai viskas.

stai cia nuoroda jos http://www.fotofabri...-ir-metodu.html 4u.gif
user posted image

Atsakyti