Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Armana @ 2009 01 13, 16:48)
Vista vista biggrin.gif Neleidzia man to plugino uzseivinti nei pri kur schmoll.gif Teks i stacionaru kompa isiseivinti unsure.gif

o kiek user'iu pas jus pc? jei tau neleidzia ikopint, reiskia tu neesi administratorius to pc smile.gif o tik paprastas useris smile.gif reik uzsilogint per administratoriaus acounta ir tada vel seivint smile.gif

va kaip sustrai pavariau biggrin.gif beveik lietuviskai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 01 13, 16:51)
beja peperoni as ir vel is taves nieko negirdejau apie savo puodelius ? ar cia reiskia, kad viskas gerai ?

duok linka - reiskias vel praziopsojau biggrin.gif

jau radau...

nu ka - pirma pati geriausia ax.gif antra ir trecia su nugrybautu fokusu biggrin.gif , o custom man atrodo zalsvas smile.gif

dar kart kankinsies? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 sausio 2009 - 17:00
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 16:57)

jau radau...

nu ka - pirma pati geriausia  ax.gif  antra ir trecia su nugrybautu fokusu biggrin.gif , o custom man atrodo zalsvas smile.gif

dar kart kankinsies?  biggrin.gif

tai JOA lotuliukas.gif jei ryt galvos neskaudes, nes laukiu draugiu ... kazkaip sunkiai man sekas dienos sviesoje tas wb doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2009 01 13, 12:17)
Sveikos mamytės fotografės  4u.gif 
nieko  schmoll.gif  blush2.gif  Fotoaparatas Nikon D40. Gal kuri mamytė taip pat tokiu naudojasi ir paaiškins man. Būčiau labai dėkinga  4u.gif

pasiskaityk instrukcija mirksiukas.gif jei neturi, galiu atsiusti letuviska smile.gif yra islaikymo reguliavimo mygtukas prie off/on mygtuko salia.

QUOTE(bonda @ 2009 01 13, 13:26)
o tam albume dar ne nebuvus  blush2.gif ir cia vos speju skaityt ir dalyvaut ax.gif

butent, kad cia vos speju doh.gif pripliurpta doh.gif i jokius albumus nevaikstau doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 13:51)
prieme  prieme biggrin.gif jau negaliu pataisyt anos zinutes - tai pataisiau tik pas save - kai desim vel sarasiuka - jau busi smile.gif

siaip sarasu nemegstu... bet sitam but noriu smile.gif pas mane nikon d40 blush2.gif

Papildyta:

QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 14:20)
keliu keletą nuotraukų temos paįvairinimui. žinau, kad kokybės nelabai rasta, triukšmų daug. norėčiau gal labiau komentarų apie kompoziciją, įdomu/neįdomu ir pan.

user posted image

man sita idomi wub.gif atrodo, lyg pro rakto skylute ziuretum smile.gif

as su savo blicu visa diena zaidziu lotuliukas.gif vaikstau po namus ir pleskinu bet ka lotuliukas.gif blush2.gif

nekalbekit tiek daug, kaaa blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Ojei ojei, nespeju.... idedu ND dienos sveisoj ir einu skaityt biggrin.gif

auto
user posted image
saulyte
user posted image
custom
user posted image

O cia jau koreguota ir deti remeliai ax.gif luptas kiausas baltame fone biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 15:47)
pala, pala biggrin.gif  neskubam, neskubam... kvepuojam kvepuojam..  biggrin.gif

"BALTUS KIAUSINIUS BALTAME FONE" NUSPRENDEM KELTI I KURYBINES UZDUOTIS.

TERMINAS NUO 01-19 IKI 02-01.

DEDAM ANONIMISKAI I ATSKIRA KATALOGA ALBUME FOTKI.COM

PASKUI BALSUOSIM IR RINKSIM GERIAUSIA FOTO smile.gif

Paskubejau doh.gif na tiek jau to, fotkinsiu dar ir anonimiskai doh.gif
Atsakyti
InesaS, o Tu Uk gyveni? Kazkaip galvojau, kad JAV. Cia spejimas paziurejusi i palme Tavo kazkada idetoje naktineje nuotraukoje su automobilio sviesomis ir uzrasu ant grindinio . Nors jauciu, ten is tikruju buvo juka ar dracena kokia... bigsmile.gif

Su nuluptais kiausiniais, kiek atsimenu pazengusiu tema, joms eksperimentas nepasiteisino. ne taip virtas ziurejosi ir viskas.

Noriu dar i tema apie apdovanojimus matyti ir daryti mena bei Peperoni pasakyta minti, kad visai nesvarbu, ka apie pomegius galvoja kiti, o svarbu, kad ismokstama fotografuoti. thumbup.gif Esu irgi is tu, kurie neapdovanoti. Uztat dabar bijau... blush2.gif Zinau, kad kazko tokio nesukursiu, o trukumus matysiu. Taigi, bijau, kad visos is kelioniu parsiveztos nuotraukos iskarto keliaus i siukslyna... doh.gif Va ir mokykis. Bet vis tiek mokysiuos, jeigu spesiu su jumis. biggrin.gif 4u.gif

Peledikes nuotrauka su tiltu man labai thumbup.gif . O ta virsutine, kur ziurima i gamta per anga-is tikruju noretusi zinoti, kokios proporcijos tinkamos tokio tipo nuotraukoms. Nes man labai patinka "ziureti" per kokia nisa ar skliauta. Bet kiek to skliauto ar nisos normalu. Na, pvz, zinau, kad horizontas neturi dalinti per pus, tai gal ir cia yra kazkokia aukso taisykle?

Zmogeliuk, ir taip ziurejau, ir taip. Dubrovnikas?

Sadi, darbe kiausiukai buvo tamsi, o namuose-melsva. biggrin.gif Ir suprask kad nori... doh.gif Siaip tai noretusi siek tiek sviesesnes. g.gif Vadinasi, tamsi. bigsmile.gif

Laukiu nesulaukiu iseiginiu, kad galeciau WB ND dienos sviesoje padaryti. thumbup.gif

Atsakyti
Armana - ar susitarei su tuo pluginu? smile.gif
Atsakyti
aaa, kur rast linką su kuriuo įdėt nuotrauką į čia? doh.gif

vakar nespėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 01 13, 18:49)
aaa, kur rast linką su kuriuo įdėt nuotrauką į čia?  doh.gif

vakar nespėjau  blush2.gif

is kur dedi?
Atsakyti
Nu nusigyvenau visai.. Neparašiau iš kur dedu fool.gif Iš flickr

RADAU biggrin.gif

Dirbtinis apšvietimas
AWBuser posted image
Lemputėuser posted image
Customuser posted image

Pardon, kad nevienodese vietose, nuotraukos iškarpytos, nes šonuose dėjausi popieriukus skirtingose vietose, kad prisiminčiau kur koks WB nustatytas lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wite: 13 sausio 2009 - 19:03
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 18:38)
Armana - ar susitarei su tuo pluginu?  smile.gif

Nesutariau dar schmoll.gif Et gal brolis pades, kompiuteristas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 13 sausio 2009 - 19:39
sveikos gyvos biggrin.gif

Na niekaip nesulaukiu as objektyvo savo bodziui unsure.gif , tai pabandziau padaryt su muilinuke ND 4u.gif prasom vertinkit biggrin.gif

Dirbtinam apsvietime AWB:
user posted image

lempute:
user posted image

custom WB:
user posted image

Fotkinau nuo stovo su islaikymu 2 sek ir 2 sek atidejimu, kad tik nesudrebetu po paspaudimo karsta.gif .

eisiu pasivyt ka priraset - o prirasot tai ohohooooo thumbup.gif
Atsakyti