Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 01 13, 16:06)
As tai daugelio foto nesuprantu,uz tai ir galvoju,kad neturiu tam gysleles.Pvz.kartais kai pasiziuriu pas pazengusiuosius tai negaliu suprasti kai kuriu liaupsinamu nuotrauku,bet nurasau tai menui,nu ne man durnai tokias suprasti doh.gif

man ir buvo panasiai blush2.gif blush2.gif kazkas pasake, kad va ziema kaip graziai pas pazengusius nufotkinta..nuejau ir ka manot blush2.gif blush2.gif blush2.gif nu manes niekas neuzkabino blush2.gif tai pagalvojau arba nelemta suprast, arba gal kada nors daeisiu iki tokio lygio tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 13, 16:13)
man ir buvo panasiai blush2.gif  blush2.gif kazkas pasake, kad va ziema kaip graziai pas pazengusius nufotkinta..nuejau ir ka manot blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif nu manes niekas neuzkabino blush2.gif  tai pagalvojau arba nelemta suprast, arba gal kada nors  daeisiu iki tokio lygio tongue.gif  biggrin.gif

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 13, 16:12)
prie plug-in'u

o ka sako? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 13, 15:43)
ok, tada verdu kiausinius

blink.gif blink.gif kai parasei apie kaisus prisiminiau kad ir manieji verda .....seniai bet nieko isgyveno lotuliukas.gif

QUOTE(bonda @ 2009 01 13, 15:49)
as sekmadieni vaika fotkint bandziau be blyco namu salygom prie neidealaus apsvietimo doh.gif ir ka galiu pasakyt -mission imposible doh.gif  doh.gif nikaip doh.gif jei dar nusedetu nesikrutinus nors truputi -gal kazkas gautus..o siaip dafiga ir biski foto i siukslyne isejo doh.gif tiksliau visos doh.gif  lotuliukas.gif

unsure.gif man irgi vakar visai bandziau niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 13, 16:13)
man ir buvo panasiai blush2.gif  blush2.gif kazkas pasake, kad va ziema kaip graziai pas pazengusius nufotkinta..nuejau ir ka manot blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif nu manes niekas neuzkabino blush2.gif  tai pagalvojau arba nelemta suprast, arba gal kada nors  daeisiu iki tokio lygio tongue.gif  biggrin.gif

as tai galvoju, kad dabar mums grazu tie isblizginti, islaizyti, smeigtuko astrumo kadrai - su tobulom spalvom, vaizdais, kompozicijom ir etc. grazu del to, kad mes taip nemokam... blush2.gif o kai jau mokesim ir nuzulinsim iki negalejimo - tada pradesim ieskot kazko kito... kol kas mums dar nesuprantamo... cia turbut naturalus etapai... ax.gif
Atsakyti
įdedu pasitarimui - tamsi ir melsva? g.gif g.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 16:18)
as tai galvoju, kad dabar mums grazu tie isblizginti, islaizyti, smeigtuko astrumo kadrai - su tobulom spalvom, vaizdais, kompozicijom ir etc. grazu del to, kad mes taip nemokam... blush2.gif  o kai jau mokesim ir nuzulinsim iki negalejimo - tada pradesim ieskot kazko kito... kol kas mums dar nesuprantamo... cia turbut naturalus etapai...  ax.gif

zinai, gal tu ir teisi mirksiukas.gif matysim ateityje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 16:15)
o ka sako? g.gif

You don't have permission to save in this location. Contact the administrator.

O tai jeigu as atsisiusciau gimp'a, tai gal ten leistu atsisiusti si plug-in'a?
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 13, 16:26)
įdedu pasitarimui - tamsi ir melsva?  g.gif  g.gif  g.gif

lotuliukas.gif melsva lotuliukas.gif juokingi labai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 01 13, 16:28)

Vista? biggrin.gif cia apsauga nieko nepraleidzia biggrin.gif blyn nepamnu daba, kur ta apsauga nuimt... g.gif man visada ismeta ta pati, bet antra karta paspaudus - uzseivina... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 01 13, 16:28)

gimpui yra gimpo pluginai biggrin.gif (o kad man jo reikejo - tai nekreipk demesio - man visada visko reik... blush2.gif biggrin.gif net ir ps guli parsiustas neisarchyvuotas hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 13, 16:27)
zinai, gal tu ir teisi mirksiukas.gif matysim ateityje biggrin.gif

Ziuresim,kaip cia mums seksis rolleyes.gif
Papildyta:
Sadi,zinok melyna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 16:33)
Vista? biggrin.gif cia apsauga nieko nepraleidzia biggrin.gif  blyn nepamnu daba, kur ta apsauga nuimt... g.gif  man visada ismeta ta pati, bet antra karta paspaudus - uzseivina...  ax.gif
Papildyta:
gimpui yra gimpo pluginai biggrin.gif (o kad man jo reikejo  - tai nekreipk demesio - man visada visko reik...  blush2.gif  biggrin.gif net ir ps guli parsiustas neisarchyvuotas hihihi.gif )

Vista vista biggrin.gif Neleidzia man to plugino uzseivinti nei pri kur schmoll.gif Teks i stacionaru kompa isiseivinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 13, 16:26)
įdedu pasitarimui - tamsi ir melsva?  g.gif  g.gif  g.gif

man lyg pilka lotuliukas.gif

as dabar galvoju is kur man reiks balta fona paiimt ax.gif

beja peperoni as ir vel is taves nieko negirdejau apie savo puodelius ? ar cia reiskia, kad viskas gerai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 13 sausio 2009 - 16:52