Prie apsvietimo
Custom
Auto
Daylight (saulute)
Dar pabandziau prie lemputes, rodos labiausiai su custom panasios
Tungsten light (lempute)
Custom
Auto
Daylight (saulute)
Dar pabandziau prie lemputes, rodos labiausiai su custom panasios
Tungsten light (lempute)
QUOTE(Armana @ 2009 01 13, 15:52)
Stikline, didelis aciu uz plug-in'a
Deja deja, as jo nemoku atsidaryti savo PS Gal kas galit man padeti? Kaip ji atsidaryti ?
Deja deja, as jo nemoku atsidaryti savo PS Gal kas galit man padeti? Kaip ji atsidaryti ?
ji reik ikelt i ta kataloga, kur yra PS plug-inai...
eik program files->photoshop ir ten ieskok katalogo pavadinimu Plugins (turetu suveikt )
Vasaraite - man per daug melyno atspalvio
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 15:54)
mna tai is vis dabar foto graziu beveik nerasta siaubas kazkoks ne tik savo, bet ir kitu bele kur matytu nuo neto iki knygu zurnalu
QUOTE(bonda @ 2009 01 13, 15:57)
mna tai is vis dabar foto graziu beveik nerasta siaubas kazkoks ne tik savo, bet ir kitu bele kur matytu nuo neto iki knygu zurnalu
pazistamas jausmas
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 16:56)
Man irgi i melyna nesa , na bandysiu kol pavyks
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 15:56)
ji reik ikelt i ta kataloga, kur yra PS plug-inai...
eik program files->photoshop ir ten ieskok katalogo pavadinimu Plugins (turetu suveikt )
Kazkodel neleidzia issaugoti
QUOTE(Armana @ 2009 01 13, 16:52)
Stikline, didelis aciu uz plug-in'a
Nėr už ką Daryk kaip sakė peperoni, ten turėtų lygtais atsirasti pats žinau kaip actionus užkrauti, o kaip šitas pas mane PS atsirado nebepamenu, nes jau senokai turiu jei nerasi...kažkaip reiks aiškintis kaip jį ten patalpint
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 01 13, 17:02)
Kazkodel neleidzia issaugoti
Kur neleidžia išsaugot?
QUOTE(bonda @ 2009 01 13, 15:57)
As tai daugelio foto nesuprantu,uz tai ir galvoju,kad neturiu tam gysleles.Pvz.kartais kai pasiziuriu pas pazengusiuosius tai negaliu suprasti kai kuriu liaupsinamu nuotrauku,bet nurasau tai menui,nu ne man durnai tokias suprasti
Bet pasakysiu,kad pradejau gedintis savo nuotrauku,o tai negerai.
QUOTE(inesaS @ 2009 01 13, 16:06)
Bet pasakysiu,kad pradejau gedintis savo nuotrauku,o tai negerai.
nepergyvenk - as seniai taip darau
dabar visokiais imanomais budais bandau perlipt per savo gedas... mokausi...
QUOTE(Stikline @ 2009 01 13, 16:05)
Nėr už ką Daryk kaip sakė peperoni, ten turėtų lygtais atsirasti pats žinau kaip actionus užkrauti, o kaip šitas pas mane PS atsirado nebepamenu, nes jau senokai turiu jei nerasi...kažkaip reiks aiškintis kaip jį ten patalpint
Papildyta:
Kur neleidžia išsaugot?
Papildyta:
Kur neleidžia išsaugot?
prie plug-in'u
QUOTE(inesaS @ 2009 01 13, 16:06)
o man atrodo, kad į naudą tai, nes bandai išspaust tada geriau