Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 01 13, 15:20)
Linutas ,as kaip tokiu isdykeliu myletoja,tai nematau nieko tik pati objekta,kuris man labai grazus.Negaliu as vertinti tokiu nuotrauku ax.gif  wub.gif

vat man tas pats doh.gif ypac vilkeskom wub.gif o vaikus jau parmokau ri as kitaip matyt thumbup.gif

Valetta man tai visia nieko thumbup.gif patinka kazkuom wub.gif
Atsakyti
Valetta, patiko tavo kalnų foto thumbup.gif

Žmogiuk, man kliūna tai, kad "skylė" dalinama pusiau į mėlyną ir namukų zonas. ax.gif

Linutai, nejaučiu šunims didelės simpatijos ir šitoj nuotraukoj matau tik chaosą. karpymas nelabai išgelbės nuotrauką. sorry...

Edeva, treniruokis su wb sau ramiai, jei jauti kad dar reikia (juk mokomės dėl savęs mirksiukas.gif ) ir tuo pačiu gali pradėti ruošti ND su kiaušiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 13 sausio 2009 - 15:46
QUOTE(Linutas @ 2009 01 13, 16:16)
Tai va, o cia rodau savo grozi, gal ne visai i tema  biggrin.gif
tiesa, sita nuotrauka gal butu gerai apkarpyti  g.gif

Sufokusuota man rods ne į grožį, o į tai, kas už grožio smile.gif Man kliūna žalia tvora dar... lygtais daugiau viską paminėjo merginos. Manau, dar koks 100 kadrų nepamaišytų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 13, 15:43)
ok, tada verdu kiausinius

pala, pala biggrin.gif neskubam, neskubam... kvepuojam kvepuojam.. biggrin.gif

"BALTUS KIAUSINIUS BALTAME FONE" NUSPRENDEM KELTI I KURYBINES UZDUOTIS.

TERMINAS NUO 01-19 IKI 02-01.

DEDAM ANONIMISKAI I ATSKIRA KATALOGA ALBUME FOTKI.COM

PASKUI BALSUOSIM IR RINKSIM GERIAUSIA FOTO smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 sausio 2009 - 15:48
QUOTE(Jurina @ 2009 01 13, 15:43)
ok, tada verdu kiausinius

oi lotuliukas.gif negaliu thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 13, 15:45)
Manau, dar koks 100 kadrų nepamaišytų wink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif objekta syra -pirmyn tongue.gif thumbup.gif

as sekmadieni vaika fotkint bandziau be blyco namu salygom prie neidealaus apsvietimo doh.gif ir ka galiu pasakyt -mission imposible doh.gif doh.gif nikaip doh.gif jei dar nusedetu nesikrutinus nors truputi -gal kazkas gautus..o siaip dafiga ir biski foto i siukslyne isejo doh.gif tiksliau visos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 13, 15:43)
kitom sąlygom ir aš būčiau bandžius, bet lijo, vaikas kuprinėj ant pečių miegojo, ta dulksna visas foto pavertė pilkom, žodžiu fotkinau nervinaus ir foto niekur neeksponuoju paskui  biggrin.gif

As norejau pasakyti,kad man pamacius tokia skyle susisviestu,kad niekas gyvenime dar tokiu foto kaip as dabar bilekaip nufotkinsiu nera nei dares nei mates.Kokia kokybe?Jus pro skyle pasiziurekit ir bukit laimingi doh.gif Cia su jum pabendravus supratimas po truputi ateina.
Atsakyti
va. su savom foto kaip su savais vaikais - patys gražiausi, nematai elementarių klaidų doh.gif
Atsakyti
neisigaskit, as pajuokavau, einu dirbt ir mokytis, ir dar pietus ruost ir dar prisiminiau, kad balta daikta prie dirbtinio apsvietimo nenufotkinau.
Atsakyti
Stikline, didelis aciu uz plug-in'a 4u.gif
Deja deja, as jo nemoku atsidaryti savo PS unsure.gif verysad.gif Gal kas galit man padeti? Kaip ji atsidaryti doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 13, 15:44)
vat man tas pats doh.gif ypac vilkeskom wub.gif  o vaikus jau parmokau ri as kitaip matyt thumbup.gif
Valetta man tai visia nieko thumbup.gif  patinka kazkuom wub.gif

Vilkeskos ir mano silpnybe.Jetau kaip noreciau vel isigyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 13, 15:50)
Kokia kokybe?Jus pro skyle pasiziurekit ir bukit laimingi doh.gif Cia su jum pabendravus supratimas po truputi ateina.

drinks_cheers.gif čia panašiai ir fotkinta, tik jau žaista su rėžimais, nebe ant AUTO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 13, 15:50)
As norejau pasakyti,kad man pamacius tokia skyle susisviestu,kad niekas gyvenime dar tokiu foto kaip as dabar bilekaip nufotkinsiu nera nei dares nei mates.Kokia kokybe?Jus pro skyle pasiziurekit ir bukit laimingi doh.gif Cia su jum pabendravus supratimas po truputi ateina.

Eikit sau... lotuliukas.gif nu neliudna su jumis... lotuliukas.gif sedziu va viena ir juokiuos... biggrin.gif

gerai, kad ateina biggrin.gif man irgi neseniai visos foto buvo grazios hihihi.gif apie profu darytas poobuviu foto - tai net nekalbu... doh.gif o dabar kai i kai kurias paziuriu... blink.gif doh.gif kaip zmones uz tokias foto isvis pinigus gali imt... doh.gif gera technika dar ne viskas... cool.gif
Atsakyti