fizinis fotoaparto priartinimas WB custom
cia to pacio katino WB saulute
WB auto
WB custom, kuris man rodos geriausias, lango sveisoj fotografuotas, bet tada nepakeciau i auto ir saulute
Zmogiuk - sikart as nzn... neturiu nuomones... nu kazkas ne taip su kompozicija...
Jurina - mano manymu - gerai
ar tiktu tas katinas su roziniu kaspineliu? ar reik gryn balto daikto?
QUOTE(Jurina @ 2009 01 13, 15:33)
ar tiktu tas katinas su roziniu kaspineliu? ar reik gryn balto daikto?
Tinka tinka,o ypac paskutine foto kur ant kedutes garbingai pasodintas tai man ziauriai nuotaika pakele:lotuliukas:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 15:20)
Linutas - isdeginai sniega, centrine kompozicija, kadre nereikalingos sakos, truksta ryskumo ...
ar tau tikrai taip labai patinka sita foto (neskaitant, kad joje mylimas suo), kad dedi ja cia? jei taip - tai tada kuo?
ar tau tikrai taip labai patinka sita foto (neskaitant, kad joje mylimas suo), kad dedi ja cia? jei taip - tai tada kuo?
na ji man geriausiai isejo is visu gal 50 kadru O grazi todel, kad graziai apsisviete saule, nors sniegas, kaip sakai, gal kiek ir isdeges
Sakas ir centravima galima koreguoti nuotraukos pakarpymu
Dekui uz sveika pagrista kritika
Kadangi nezadu buti fotografe-profesionale, tai ir fotkinsiu tai ka noresiu, o ne pagal kitu uzsakyma O tai ka noriu fotkinti, vat ir noriu ismokti gerai fotkinti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 15:32)
Zmogiuk - sikart as nzn... neturiu nuomones... nu kazkas ne taip su kompozicija...
aš tau galiu pasakyt, kas ne taip - pamačiau nufotkinau vadinasi tokia kompozicija
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 16:21)
as galvoju, kad netrukdo del to, jog ten yra kelios juostos - sniegas, ryskus kalnai ir horizontas...
sutinku 100% .
QUOTE(Linutas @ 2009 01 13, 15:36)
O kodel tada nekoregavai pries dedama? as negaliu isivaizduot, kiek tu nukirptum ir ko...
nepiktai cia as - nesupyk... bet is tikro noris, kad butu dedami apgalvoti, paciupineti, ivertinti kadrai...
Papildyta:
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 13, 15:38)
aš tau galiu pasakyt, kas ne taip - pamačiau nufotkinau vadinasi tokia kompozicija
pralinksminai
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 13, 15:38)
Nu pvz. as,buciau negyvai ta skyle uzfotkinus Ne visur tokiu yra
QUOTE(inesaS @ 2009 01 13, 15:40)
Nu pvz. as,buciau negyvai ta skyle uzfotkinus Ne visur tokiu yra
kitom sąlygom ir aš būčiau bandžius, bet lijo, vaikas kuprinėj ant pečių miegojo, ta dulksna visas foto pavertė pilkom, žodžiu fotkinau nervinaus ir foto niekur neeksponuoju paskui
ok, tada verdu kiausinius