Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

fizinis fotoaparto priartinimas WB custom
user posted image
user posted image
user posted image
cia to pacio katino WB saulute
user posted image
WB auto
user posted image

WB custom, kuris man rodos geriausias, lango sveisoj fotografuotas, bet tada nepakeciau i auto ir sauluteuser posted image

Atsakyti
Zmogiuk - sikart as nzn... neturiu nuomones... nu kazkas ne taip su kompozicija... g.gif

Jurina - mano manymu - gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 sausio 2009 - 15:34
ar tiktu tas katinas su roziniu kaspineliu? ar reik gryn balto daikto?
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 13, 15:33)
ar tiktu tas katinas su roziniu kaspineliu? ar reik gryn balto daikto?

Tinka tinka,o ypac paskutine foto kur ant kedutes garbingai pasodintas tai man ziauriai nuotaika pakele:lotuliukas:
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 13, 15:32)
nepakeciau i auto ir sauluteuser posted image

Koks fainuolis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 15:20)
Linutas - isdeginai sniega, centrine kompozicija, kadre nereikalingos sakos, truksta ryskumo ...  schmoll.gif

ar tau tikrai taip labai patinka sita foto (neskaitant, kad joje mylimas suo), kad dedi ja cia?  g.gif  jei taip - tai tada kuo?  g.gif

na ji man geriausiai isejo is visu gal 50 kadru blush2.gif O grazi todel, kad graziai apsisviete saule, nors sniegas, kaip sakai, gal kiek ir isdeges unsure.gif
Sakas ir centravima galima koreguoti nuotraukos pakarpymu ax.gif

Dekui uz sveika pagrista kritika drinks_cheers.gif
Kadangi nezadu buti fotografe-profesionale, tai ir fotkinsiu tai ka noresiu, o ne pagal kitu uzsakyma biggrin.gif O tai ka noriu fotkinti, vat ir noriu ismokti gerai fotkinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 13 sausio 2009 - 15:40
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 15:32)
Zmogiuk - sikart as nzn... neturiu nuomones... nu kazkas ne taip su kompozicija...  g.gif

Jurina - mano manymu - gerai  smile.gif

aš tau galiu pasakyt, kas ne taip - pamačiau nufotkinau vadinasi tokia kompozicija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 16:21)
as galvoju, kad netrukdo del to, jog ten yra kelios juostos - sniegas, ryskus kalnai ir horizontas...  g.gif

sutinku 100% .
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 01 13, 15:36)

Sakas ir centravima galima koreguoti nuotraukos pakarpymu  ax.gif

O kodel tada nekoregavai pries dedama? g.gif as negaliu isivaizduot, kiek tu nukirptum ir ko... g.gif

nepiktai cia as - nesupyk... bet is tikro noris, kad butu dedami apgalvoti, paciupineti, ivertinti kadrai...
Papildyta:
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 13, 15:38)
aš tau galiu pasakyt, kas ne taip - pamačiau nufotkinau vadinasi tokia kompozicija  biggrin.gif

hihihi.gif pralinksminai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 13, 15:38)
aš tau galiu pasakyt, kas ne taip - pamačiau nufotkinau vadinasi tokia kompozicija  biggrin.gif

Nu pvz. as,buciau negyvai ta skyle uzfotkinus blush2.gif Ne visur tokiu yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 13, 15:40)
Nu pvz. as,buciau negyvai ta skyle uzfotkinus blush2.gif Ne visur tokiu yra ax.gif

kitom sąlygom ir aš būčiau bandžius, bet lijo, vaikas kuprinėj ant pečių miegojo, ta dulksna visas foto pavertė pilkom, žodžiu fotkinau nervinaus ir foto niekur neeksponuoju paskui biggrin.gif
Atsakyti
ok, tada verdu kiausinius
Atsakyti