Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Linutas - isdeginai sniega, centrine kompozicija, kadre nereikalingos sakos, truksta ryskumo ... schmoll.gif

ar tau tikrai taip labai patinka sita foto (neskaitant, kad joje mylimas suo), kad dedi ja cia? g.gif jei taip - tai tada kuo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 13, 15:06)
Labai grazu rolleyes.gif . Mano manymu tai nieko nereikia taisyti ax.gif

4u.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 13, 15:10)
Tokie vaizdai man visada patinka biggrin.gif  bet kažkas čia ne visai taip....tik dar nežinau kas  smile.gif

o kas cia galetu buti ne taip g.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 15:11)
Valetta - nekirpk - nes visai prarasi erdve...  ax.gif  noris ten akis paganyt...  wub.gif

rolleyes.gif paklausysiu

Linutas, grazus suo biggrin.gif
Atsakyti
Linutas ,as kaip tokiu isdykeliu myletoja,tai nematau nieko tik pati objekta,kuris man labai grazus.Negaliu as vertinti tokiu nuotrauku ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 13, 15:19)
Grazus ***** vaizdas !

Kazkur literaturoje skaiciau, kad horizontas neturetu dalinti foto i 2 dalis. Cia kaip ir butu per viduri, bet man tai netrugdo !

as galvoju, kad netrukdo del to, jog ten yra kelios juostos - sniegas, ryskus kalnai ir horizontas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 01 13, 15:16)

tiesa, sita nuotrauka gal butu gerai apkarpyti  g.gif

man gal norėtųsi daugiau erdvės viršuj,mažiau apačioj ir sniegas išdegęs...
Atsakyti
g.gif dabar jau as nzn ka man fotkint doh.gif ar balta kiausa ar bandyt su wb? g.gif
Atsakyti
Edeva - dabar dar vyskta techniniai wb namu darbai iki 01-19 d, ir kurybiniai su kiausu iki 02.01 smile.gif gali imtis ir to ir ano - kaip tau patogiau smile.gif
Atsakyti
Valettaman patinka thumbup.gif ir kad horizontas padalintas nekrenta i akis.Gali zvilgsniu nuklysti ten toli,toli....
zmogiuk as ryskinciau tuos stogus,dabar truputi spalvu truksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 13, 15:19)
Grazus ***** vaizdas !

Kazkur literaturoje skaiciau, kad horizontas neturetu dalinti foto i 2 dalis. Cia kaip ir butu per viduri, bet man tai netrugdo !

as net specialiai dangaus siek tiek nukirpau, taip ziurejosi graziau ax.gif 4u.gif

InesaS, dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 13 sausio 2009 - 15:34
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 13, 15:04)
aš irgi  cool.gif

dar pažiūrėjau, kad kažkada bandžiau kažką kaip Peledikė fotkint. aišku iki geros foto čia tooooli (nekoreguota visai)

Noretusi ryskesniu namuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 13, 15:29)
Noretusi ryskesniu namuku ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 13, 15:27)
Valettaman patinka thumbup.gif ir  kad horizontas padalintas nekrenta i akis.Gali zvilgsniu nuklysti ten toli,toli....
zmogiuk as ryskinciau tuos stogus,dabar truputi spalvu truksta mirksiukas.gif

ačiū tau už nuomonę 4u.gif lijo doh.gif
Atsakyti