Linutas - isdeginai sniega, centrine kompozicija, kadre nereikalingos sakos, truksta ryskumo ...
ar tau tikrai taip labai patinka sita foto (neskaitant, kad joje mylimas suo), kad dedi ja cia? jei taip - tai tada kuo?
QUOTE(Armana @ 2009 01 13, 15:06)
Labai grazu . Mano manymu tai nieko nereikia taisyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 13, 15:10)
Tokie vaizdai man visada patinka bet kažkas čia ne visai taip....tik dar nežinau kas
o kas cia galetu buti ne taip
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 15:11)
Valetta - nekirpk - nes visai prarasi erdve... noris ten akis paganyt...
paklausysiu
Linutas, grazus suo
QUOTE(olo @ 2009 01 13, 15:19)
Grazus ***** vaizdas !
Kazkur literaturoje skaiciau, kad horizontas neturetu dalinti foto i 2 dalis. Cia kaip ir butu per viduri, bet man tai netrugdo !
Kazkur literaturoje skaiciau, kad horizontas neturetu dalinti foto i 2 dalis. Cia kaip ir butu per viduri, bet man tai netrugdo !
as galvoju, kad netrukdo del to, jog ten yra kelios juostos - sniegas, ryskus kalnai ir horizontas...
QUOTE(Linutas @ 2009 01 13, 15:16)
man gal norėtųsi daugiau erdvės viršuj,mažiau apačioj ir sniegas išdegęs...
dabar jau as nzn ka man fotkint ar balta kiausa ar bandyt su wb?
Edeva - dabar dar vyskta techniniai wb namu darbai iki 01-19 d, ir kurybiniai su kiausu iki 02.01 gali imtis ir to ir ano - kaip tau patogiau
QUOTE(olo @ 2009 01 13, 15:19)
Grazus ***** vaizdas !
as net specialiai dangaus siek tiek nukirpau, taip ziurejosi graziau
InesaS, dekui
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 13, 15:04)
aš irgi
dar pažiūrėjau, kad kažkada bandžiau kažką kaip Peledikė fotkint. aišku iki geros foto čia tooooli (nekoreguota visai)
dar pažiūrėjau, kad kažkada bandžiau kažką kaip Peledikė fotkint. aišku iki geros foto čia tooooli (nekoreguota visai)
Noretusi ryskesniu namuku
QUOTE(inesaS @ 2009 01 13, 15:27)
Valettaman patinka ir kad horizontas padalintas nekrenta i akis.Gali zvilgsniu nuklysti ten toli,toli....
zmogiuk as ryskinciau tuos stogus,dabar truputi spalvu truksta
zmogiuk as ryskinciau tuos stogus,dabar truputi spalvu truksta
ačiū tau už nuomonę lijo