idesiu ziemos vaizda i tema
cia originalas fotkinta vakarejant tampo psl. tai mazinta dedu
cia pazaista su picnik
gal dar desines pakirpt daugiau reiktu
QUOTE(Jurina @ 2009 01 13, 14:50)
Del to kad nuotraukos nedideles tai ir nelabai matos, fokusas ten tikrai yra ant kaciuko(bent jau man taip atrodo), nes kai priartinu , kiekvienas jo plaukelis matosi
tikiu, tiesiog atstumai nedideli, gal dar ryškumo zona didesnė pasirinkta ir mažoj foto mums atrodo 2 daiktai ryškūs. man panašiai buvo su žmogeliukais. padidinau atstumus tarp jų ir susiliejo tas kas nesufokusuota įsižiūrėjus į katino uodegą pirmoje, mergaitės suknelės apačią antroje esu linkus užskaityti šitą ND
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 13, 14:57)
QUOTE(Jurina @ 2009 01 13, 14:58)
aha - tikrai gerai
Aciu
QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 14:20)
keliu keletą nuotraukų temos paįvairinimui. žinau, kad kokybės nelabai rasta, triukšmų daug. norėčiau gal labiau komentarų apie kompoziciją, įdomu/neįdomu ir pan.
Man pirma ir antra labai patiko
QUOTE(Valetta @ 2009 01 13, 15:01)
cia pazaista su picnik
Labai grazu . Mano manymu tai nieko nereikia taisyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 15:20)
keliu keletą nuotraukų temos paįvairinimui. žinau, kad kokybės nelabai rasta, triukšmų daug. norėčiau gal labiau komentarų apie kompoziciją, įdomu/neįdomu ir pan.
Va tokių foto nelabai moku vertint. Man antroji labiausiai, alia vėlgi norėtųsi gal šiek tiek kito kampo, kažko įdomesnio, nes tokie tilčiokai dažnai taip būna fotografuojami, o vat kitu kampu pažiūrėt būtų tikrai įdomu.
QUOTE(Valetta @ 2009 01 13, 16:01)
Tokie vaizdai man visada patinka bet kažkas čia ne visai taip....tik dar nežinau kas
QUOTE(Stikline @ 2009 01 13, 14:05)
Bet juk fotografijai reikia ir kūrybos
gal ir reikia ale as kazkaip niekad nefotkiju siaip visokiu kompoziciju sugalvotu o tik tai, ka pamatau ir tada automatiskai sumastai, kaip fotkint o va sugalvot, sudeliot kazka kazkaip -va cia ne man dar vaika savo fotkiju ž-bet cia dazniausia jokio fotografavimo taisykle snegalioja nes riek spet -nieks vietoj nestovi, nesedi
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 14:09)
tuolab - jei desim anonimiskai - bet kada gali pasakyt, kad tas darbas ne tavo
juokauju as, aisku bet bet kuri nauja patirtis yra patirtis
-----
juokauju as, aisku bet bet kuri nauja patirtis yra patirtis
-----
prajuokinai
QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 14:20)
keliu keletą nuotraukų temos paįvairinimui.
man antroji
Sveikutes, bandau priduot ND
Valetta - nekirpk - nes visai prarasi erdve... noris ten akis paganyt...
sveikos!
Kalediniai namu darbai nelabai pavyko, nors ilgai tam ruosiausi. Ruosiausi fotografuoti viena toki kaledini zaisliuka/dekoracija - angeliuka. Nusiveziau i gamta, ir jau fotografuosiu... bet, atsiriso sniurelis zaisliukas nukrito ir suduzo
Tai va, o cia rodau savo grozi, gal ne visai i tema
Papildyta:
tiesa, sita nuotrauka gal butu gerai apkarpyti
Kalediniai namu darbai nelabai pavyko, nors ilgai tam ruosiausi. Ruosiausi fotografuoti viena toki kaledini zaisliuka/dekoracija - angeliuka. Nusiveziau i gamta, ir jau fotografuosiu... bet, atsiriso sniurelis zaisliukas nukrito ir suduzo
Tai va, o cia rodau savo grozi, gal ne visai i tema
Papildyta:
tiesa, sita nuotrauka gal butu gerai apkarpyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 16:01)
QUOTE(Armana @ 2009 01 13, 16:06)
QUOTE(bonda @ 2009 01 13, 16:10)
Aciu
Bandysiu prie sviesos
QUOTE(Valetta @ 2009 01 13, 16:01)
Grazus ***** vaizdas !
Kazkur literaturoje skaiciau, kad horizontas neturetu dalinti foto i 2 dalis. Cia kaip ir butu per viduri, bet man tai netrugdo !