Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

idesiu ziemos vaizda i tema ax.gif
cia originalas fotkinta vakarejant tampo psl. tai mazinta dedu unsure.gif
user posted image
cia pazaista su picnik
user posted image
gal dar desines pakirpt daugiau reiktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 13 sausio 2009 - 15:04
QUOTE(Jurina @ 2009 01 13, 14:50)
Del to kad nuotraukos nedideles tai ir nelabai matos, fokusas ten tikrai yra ant kaciuko(bent jau man taip atrodo), nes kai priartinu , kiekvienas jo plaukelis matosi

tikiu, tiesiog atstumai nedideli, gal dar ryškumo zona didesnė pasirinkta ir mažoj foto mums atrodo 2 daiktai ryškūs. man panašiai buvo su žmogeliukais. padidinau atstumus tarp jų ir susiliejo tas kas nesufokusuota ax.gif įsižiūrėjus į katino uodegą pirmoje, mergaitės suknelės apačią antroje esu linkus užskaityti šitą ND ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 13, 14:57)
Sveikutes, bandau priduot ND

thumbup.gif
QUOTE(Jurina @ 2009 01 13, 14:58)
ar taip geriau matos? sita nuotrauka tuoj istrinsiu

aha - tikrai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 13, 13:32)
va kaledinio taip ir nepadariau -nes sudas gavos tongue.gif

aš irgi cool.gif

dar pažiūrėjau, kad kažkada bandžiau kažką kaip Peledikė fotkint. aišku iki geros foto čia tooooli (nekoreguota visai)

user posted image
Atsakyti
Aciu blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 14:20)
keliu keletą nuotraukų temos paįvairinimui. žinau, kad kokybės nelabai rasta, triukšmų daug. norėčiau gal labiau komentarų apie kompoziciją, įdomu/neįdomu ir pan.

Man pirma ir antra labai patiko 4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 01 13, 15:01)
cia pazaista su picnik

Labai grazu rolleyes.gif . Mano manymu tai nieko nereikia taisyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 15:20)
keliu keletą nuotraukų temos paįvairinimui. žinau, kad kokybės nelabai rasta, triukšmų daug. norėčiau gal labiau komentarų apie kompoziciją, įdomu/neįdomu ir pan.

Va tokių foto nelabai moku vertint. Man antroji labiausiai, alia vėlgi norėtųsi gal šiek tiek kito kampo, kažko įdomesnio, nes tokie tilčiokai dažnai taip būna fotografuojami, o vat kitu kampu pažiūrėt būtų tikrai įdomu.

QUOTE(Valetta @ 2009 01 13, 16:01)
idesiu ziemos vaizda i tema  ax.gif

Tokie vaizdai man visada patinka biggrin.gif bet kažkas čia ne visai taip....tik dar nežinau kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 13, 14:05)
Bet juk fotografijai reikia ir kūrybos  g.gif

gal ir reikia ax.gif ale as kazkaip niekad nefotkiju siaip visokiu kompoziciju sugalvotu ax.gif o tik tai, ka pamatau biggrin.gif ir tada automatiskai sumastai, kaip fotkint ax.gif o va sugalvot, sudeliot kazka kazkaip -va cia ne man doh.gif blush2.gif dar vaika savo fotkiju ž-bet cia dazniausia jokio fotografavimo taisykle snegalioja doh.gif lotuliukas.gif nes riek spet -nieks vietoj nestovi, nesedi doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 14:09)
tuolab - jei desim anonimiskai - bet kada gali pasakyt, kad tas darbas ne tavo biggrin.gif tongue.gif

juokauju as, aisku biggrin.gif bet bet kuri nauja patirtis yra patirtis  mirksiukas.gif
-----

lotuliukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 14:20)

keliu keletą nuotraukų temos paįvairinimui.

man antroji thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Valetta - nekirpk - nes visai prarasi erdve... ax.gif noris ten akis paganyt... wub.gif
Atsakyti
sveikos!
Kalediniai namu darbai nelabai pavyko, nors ilgai tam ruosiausi. Ruosiausi fotografuoti viena toki kaledini zaisliuka/dekoracija - angeliuka. Nusiveziau i gamta, ir jau fotografuosiu... bet, atsiriso sniurelis zaisliukas nukrito ir suduzo verysad.gif
Tai va, o cia rodau savo grozi, gal ne visai i tema biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
tiesa, sita nuotrauka gal butu gerai apkarpyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 16:01)

QUOTE(Armana @ 2009 01 13, 16:06)

QUOTE(bonda @ 2009 01 13, 16:10)

Aciu 4u.gif
Bandysiu prie sviesos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 01 13, 16:01)
idesiu ziemos vaizda i tema  ax.gif

Grazus ***** vaizdas !

Kazkur literaturoje skaiciau, kad horizontas neturetu dalinti foto i 2 dalis. Cia kaip ir butu per viduri, bet man tai netrugdo !

Atsakyti