Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurina @ 2009 01 13, 14:30)
sakykit, prasom, ar ne per dideles nuotraukos?

per dideles - man netelpa... ax.gif
Atsakyti
gerai kita karta, mazinsiu, ten jau psl baigesi
Atsakyti
O as dar ne vienu namu darbu normaliai neatsiskaiciau blush2.gif doh.gif siandien po darbo kybsiu vel i darba blush2.gif kazkaip nelabai man sekas blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
3 daiktai
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 13, 14:42)

g.gif man pirma foto nelabai skiriu kur fokusas ant trecio daikto ar antro blush2.gif ar cia man taip rodos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 13, 14:48)
g.gif man pirma foto nelabai skiriu kur fokusas ant trecio daikto ar antro  blush2.gif ar cia man taip rodos  doh.gif

aha, man irgi kilo itarimas del sitos g.gif

su zoomu - lyg ir gerai viskas smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už komentarus ax.gif kai įkėliau nuotraukas triukšmų dar daugiau pamačiau doh.gif erzina jie mane doh.gif ir daugiausia klaidų visgi pasimato, kai įkeli vertinimui biggrin.gif atsiveria akys tiesiog biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 14:29)
antra gal kazkiek svyra i kaire  g.gif  nors gal cia tas tiltelis tokia iliuzija sudaro...  g.gif ir astrumo noris...  nes ko gero fokusas nubego ant medzio?  g.gif

trecioj viska gadina tas stulpas, ir fokusas galetu but ant laikrodzio, o ne sienoj...

kompe didelę apžiūrėjau kaip ten su fokusu, nu bet neapsisprendžiu g.gif o gal yra kokia programa stebuklinga, kuri nusprendžia kuri vieta sufokusuota? g.gif

trečioj tai tikrai fokusas ne vietoj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 13 sausio 2009 - 14:51
Del to kad nuotraukos nedideles tai ir nelabai matos, fokusas ten tikrai yra ant kaciuko(bent jau man taip atrodo), nes kai priartinu , kiekvienas jo plaukelis matosi
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 14:50)
Ačiū visoms už komentarus  ax.gif  kai įkėliau nuotraukas triukšmų dar daugiau pamačiau  doh.gif  erzina jie mane  doh.gif  ir daugiausia klaidų visgi pasimato, kai įkeli vertinimui  biggrin.gif atsiveria akys tiesiog  biggrin.gif
kompe didelę apžiūrėjau kaip ten su fokusu, nu bet neapsisprendžiu  g.gif  o gal yra kokia programa stebuklinga, kuri nusprendžia kuri vietą sufokusuota?  g.gif 

trečioj tai tikrai fokusas ne vietoj  doh.gif

Geriausia programa tai akys mirksiukas.gif Arba cia kai ikeli.Tau atrodo,kad viskas ciki,bet kieno akis jau primusta iskarto pastebi klaidas.O kai pasako ir tau,kad ir pats pamatai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 13, 14:50)
Del to kad nuotraukos nedideles tai ir nelabai matos, fokusas ten tikrai yra ant kaciuko(bent jau man taip atrodo), nes kai priartinu , kiekvienas jo plaukelis matosi

nu vat kitose foto (jos gi visos mazos) - itarimu nekyla, tik toj vienoj... g.gif ir ne del to, kad kaciukas neryskus, bet del to, kad ta mergaite palygint ryski... g.gif
Atsakyti
Sveikutes, bandau priduot ND
Custom
user posted image

Auto
user posted image

Sautute (daylight)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 13 sausio 2009 - 14:58
ar taip geriau matos? sita nuotrauka tuoj istrinsiu
Atsakyti