Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stikline @ 2009 01 13, 14:05)
Bet juk fotografijai reikia ir kūrybos  g.gif

Nu bet ne visi tuo apdovanoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 13, 14:09)
Nu bet ne visi tuo apdovanoti verysad.gif

nu gal baigsit su tais apdovanojimais biggrin.gif jei jau cia atejot - tai reiskias yr tam poreikis... o jis siaip sau neatsiranda wink.gif

pazistu keleta zmoniu, kurie isvis sukioja pirsta prie smilkinio - pamate mane knygom apsikrovusia ir su veidrodiniu fotiku ant kaklo... nu ir ka... nu jiems nereik, neidomu... visiskai vienodai - kad tas kadras pas juos albume nukapotom rankom, akim raudonom ir isvis neaisku apie ka... ax.gif tai vat jei dar zinotu, kad as cia tiek laiko praleidziu - isvis nurasytu... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 sausio 2009 - 14:16
Žinokit ar irgi manau, kad nesu apdovanota...nes tikrai neturiu kažkokių tai nerealių kūrybinių sugebėjimų, ar kažkokių tai vizijų biggrin.gif tiesiog kai paimu fotiką į rankas kartais gimsta kažkas įdomaus...kažkas, ką kartais galima parodyti žmonėms...arba ne biggrin.gif ir dažniausiai mintys gimsta ne prieš paimant fotiką, o jį paėmus ir paeksperimentavus...na tikram menininkui kaip suprantu turėtų būt atvirkščiai biggrin.gif taigi, per kančias į žvaigždes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 13, 14:16)
ir dažniausiai mintys gimsta ne prieš paimant fotiką, o jį paėmus ir paeksperimentavus...na tikram menininkui kaip suprantu turėtų būt atvirkščiai  biggrin.gif  taigi, per kančias į žvaigždes  cool.gif

wub.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 13, 14:16)
Žinokit ar irgi manau, kad nesu apdovanota...nes tikrai neturiu kažkokių tai nerealių kūrybinių sugebėjimų, ar kažkokių tai vizijų biggrin.gif tiesiog kai paimu fotiką į rankas kartais gimsta kažkas įdomaus...kažkas, ką kartais galima parodyti žmonėms...arba ne biggrin.gif ir dažniausiai mintys gimsta ne prieš paimant fotiką, o jį paėmus ir paeksperimentavus...na tikram menininkui kaip suprantu turėtų būt atvirkščiai  biggrin.gif  taigi, per kančias į žvaigždes  cool.gif

drinks_cheers.gif as lygiai tokia pat.... ar rankdarbiuose, ar fotografijoj - viskas gimsta bedarant... niekada nezinau, koks bus galutinis rezultatas.... bet vel gi - gal cia yra kurybos proceso kaifas? g.gif

nusifilosofavau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 sausio 2009 - 14:19
na aš taip suprantu, kad ND (ir tuo labiau kūrybinis) nėra privalomas dalykas, bet patiems mums naudinga juos atlikinėti, o ne tyliai skaityti. tai gal tikrai tada techninius ND atlikinėjam temoj, kad lengviau būtų klaidas apžvelgti. o kas nori, tas ir kūrybiniuose albume dalyvauja.
kaip suprantu, baltas kiaušinis jau kaip ir prie kūrybinių bus?

keliu keletą nuotraukų temos paįvairinimui. žinau, kad kokybės nelabai rasta, triukšmų daug. norėčiau gal labiau komentarų apie kompoziciją, įdomu/neįdomu ir pan.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 15:20)

labai patiko 1,2
3 nuotrauka man nelabai schmoll.gif kazkaip nesiziuri man net tas laikrodis, nei siena.

2 atrodo kaip butu nupiesta, kaip kokioj pasakoj thumbup.gif
Atsakyti
man irgi antra patiko, bet kaip ir pati parasei matosi triuksmai, tik as nezinau ar jie cia maiso g.gif
Atsakyti
Peledike - pirmoj isties blasko pirmo plano nekokybe (triuksmai)...

antra gal kazkiek svyra i kaire g.gif nors gal cia tas tiltelis tokia iliuzija sudaro... g.gif ir astrumo noris... nes ko gero fokusas nubego ant medzio? g.gif

trecioj viska gadina tas stulpas, ir fokusas galetu but ant laikrodzio, o ne sienoj...

is esmes - tai as uz 2-a thumbup.gif

Joa -- Uogiene suoliuok toliau su ND mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 sausio 2009 - 14:32
Peledike, pritariu Kabesitai, 1 gera ir 2 tiesiog traukia i ta tiltuka
Uogiene , manau kad uzskaitomi tavo ND, nes mano manymu gerai atlikti.
zoom
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 14:20)
keliu keletą nuotraukų temos paįvairinimui. žinau, kad kokybės nelabai rasta, triukšmų daug. norėčiau gal labiau komentarų apie kompoziciją, įdomu/neįdomu ir pan.

antra labai labai wub.gif pirmos as noreciau kad gamtos matytusi daugiau o sienu maziau,trecia man ne blush2.gif gal per tamsi g.gif gal fokusas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 13 sausio 2009 - 14:32
sakykit, prasom, ar ne per dideles nuotraukos?
Atsakyti