Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 13:28)

tie kurybiniai gerai tam, kad uztvirtint technikos teorija.... tada gali labiau atsipalaiduot nuo to grynai techninio reikalo... ir paimprovizuot...

man atvirksciai blush2.gif blush2.gif techniniai daug lengviau nei kurybiniai ax.gif va kaledinio taip ir nepadariau -nes sudas gavos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 13, 12:58)
Dekui už nuomonę !

olo,nors fonas galetu buti juodas,o ne i ruduma,bet man labai patiko tavo foto.Sakyk,ar cia tikra orchidejos spalva? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Belly @ 2009 01 13, 12:27)
Turiu ideja  bigsmile.gif  o tu isvirk ir nulupta fotkink, tuo paciu padirbejus ir pasistiprinsi  thumbup.gif biggrin.gif
As jau verdu  mirksiukas.gif

Nu gyvenime nesugalvociau lotuliukas.gif Bet ir ismastyk tu taip,nu saunuole,saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 13, 11:20)

schmoll.gif nerodo as dedu per photobucket.com 4u.gif

manes irgi ner sarase bet gal dar nepriime g.gif blush2.gif bet jei ka pyskinu su olympus e420 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 13, 13:47)
schmoll.gif nerodo as dedu per photobucket.com  4u.gif

manes irgi ner sarase bet gal dar nepriime  g.gif  blush2.gif bet jei ka pyskinu su olympus e420  4u.gif

prieme prieme biggrin.gif jau negaliu pataisyt anos zinutes - tai pataisiau tik pas save - kai desim vel sarasiuka - jau busi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 13, 14:45)
olo,nors fonas galetu buti juodas,o ne i ruduma,bet man labai patiko tavo foto.Sakyk,ar cia tikra orchidejos spalva? bigsmile.gif

Nu taip gal nevisai. Kazkaip ji cia tapo labiau raudonsne. O orginale gal daugiau i violetine traukia !
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 01 13, 12:27)
Turiu ideja  bigsmile.gif  o tu isvirk ir nulupta fotkink, tuo paciu padirbejus ir pasistiprinsi  thumbup.gif biggrin.gif
As jau verdu  mirksiukas.gif

bigsmile.gif lotuliukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 12:49)
dėl ND. gal baltą kiaušinį/teniso kamuoliuką fotografuojam ne atsiskaitymui temoje, o geriausiai pasisekusį kadrą dedam į albumą anonimiškai ir bandom paskui balsuoti. na kaip kad pažengusieji daro  rolleyes.gif  visų pirma, neužkišim temos vien kiaušiniais ir galbūt nebepriplepėsim pusę temos per dieną. antra, galbūt kažkam bus paskatinimas kuo geriau atlikti darbą, kai jis vertinamas balais. aišku, pirmas vietas pasidalins Peperoni ir Stiklinė  biggrin.gif  bet kitiems būtų paskata pasivyti jas  bigsmile.gif

As irgi pritariu siai idejai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
man su kurybiniais jauciu bus kaip kada ... ax.gif pvz dabar ziemos tema nu visiskai neturiu ka rodyti blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 13:51)
prieme  prieme biggrin.gif jau negaliu pataisyt anos zinutes - tai pataisiau tik pas save - kai desim vel sarasiuka - jau busi smile.gif

aciu 4u.gif kas del darbu nzn man smagu kai visi cia deda darbus bet ne beda ir i albumuka ilyst 4u.gif tik va jau pradedu bijot nes cia bus pirmas mano kurybinis darbas schmoll.gif o pas mani kurybos nulis na bet kazkaip biggrin.gif del balto kiausu nu ideja liuks isvirti ir nulupt lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bet juk fotografijai reikia ir kūrybos g.gif
Atsakyti
Ar uzskaitomi mano 3 ND? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 13, 13:56)
Nu taip gal nevisai. Kazkaip ji cia tapo labiau raudonsne. O orginale gal daugiau i violetine traukia !

Aisku.Nes as visur ieskau butent raudonos orchidejos,bet deja nesekmingai.Is interneto pagal spalvas prisisiunciau ir violetiniu ir vysniavu ,nors nuotraukose buvo tokios spalvos kaip pas tave.Nors dabar pavydas man bambos negrauz,kad kazkas turi tikrai raudona orchideja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 13, 14:03)
man su kurybiniais jauciu bus kaip kada ... pvz dabar ziemos tema nu visiskai neturiu ka rodyti 

nu ir nereik irnesakyk.gif juk nesidraskysi daba, jei ner upo, muzos ar siaip nuotaikos... ax.gif gi neprivaloma dalyvaut - jei nenori smile.gif man sia savaite isvis nesinori fotika imt - tai ir neimu.... tikiuos iki savaitgalio tas noras parbegs biggrin.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 01 13, 14:03)
aciu  kas del darbu nzn man smagu kai visi cia deda darbus bet ne beda ir i albumuka ilyst  4u.gif tik va jau pradedu bijot nes cia bus pirmas mano kurybinis darbas  schmoll.gif o pas mani kurybos nulis na bet kazkaip  biggrin.gif del balto kiausu nu ideja liuks isvirti ir nulupt 

svarbiausia - nebijot wink.gif nu nesikandzioja lyg ne vienas cia (ar kandziojas? biggrin.gif g.gif ) tuolab - jei desim anonimiskai - bet kada gali pasakyt, kad tas darbas ne tavo biggrin.gif tongue.gif

juokauju as, aisku biggrin.gif bet bet kuri nauja patirtis yra patirtis mirksiukas.gif

-----

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 sausio 2009 - 14:12