Olo, raudona - juoda trūksta aštrumo kažkaip dėl kompozicijos neapsisprendžiu. galvoju gal daugiau gėlės norėtųsi man matyti
dėl ND. gal baltą kiaušinį/teniso kamuoliuką fotografuojam ne atsiskaitymui temoje, o geriausiai pasisekusį kadrą dedam į albumą anonimiškai ir bandom paskui balsuoti. na kaip kad pažengusieji daro visų pirma, neužkišim temos vien kiaušiniais ir galbūt nebepriplepėsim pusę temos per dieną. antra, galbūt kažkam bus paskatinimas kuo geriau atlikti darbą, kai jis vertinamas balais. aišku, pirmas vietas pasidalins Peperoni ir Stiklinė bet kitiems būtų paskata pasivyti jas
QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 12:49)
geriau atlikti darbą, kai jis vertinamas balais. aišku, pirmas vietas pasidalins Peperoni ir Stiklinė bet kitiems būtų paskata pasivyti jas
niekada negali zinot
As visiskai pritariu sitai idejai
QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 13:49)
Olo, raudona - juoda trūksta aštrumo kažkaip dėl kompozicijos neapsisprendžiu. galvoju gal daugiau gėlės norėtųsi man matyti
Dekui už nuomonę !
QUOTE(Valetta @ 2009 01 13, 12:57)
sakykit, jei norit pakoreguot foto tame flickr.com, spaudziat edit foto ir ten atsidaro su picknik, bet kai nori pakeitimus issaugot neduoda kazkodel
man issaugo paspaudziu save ir grazina atgal i flickra
QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 13:49)
aišku, pirmas vietas pasidalins Peperoni ir Stiklinė bet kitiems būtų paskata pasivyti jas
aš taip gerai apie save negalvoju...tikrai..yra pas mus žmonių su fantazija...ir neblogai fotografuojančių... Baikit, o tai man kuo toliau, tuo sunkiau bus čia foto įdėt
Beje, pamiršau olo foto...žiūrėjau, žiūrėjau...man visai patiko...aišku gal būtų galima koreguot dar...daugiau PS invazijos
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 13:13)
man issaugo paspaudziu save ir grazina atgal i flickra
dekui, bandysiu dar
bandziau, bet raso checking account permissions, tai turbut mokama si programa
QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 12:49)
dėl ND. gal baltą kiaušinį/teniso kamuoliuką fotografuojam ne atsiskaitymui temoje, o geriausiai pasisekusį kadrą dedam į albumą anonimiškai ir bandom paskui balsuoti. na kaip kad pažengusieji daro visų pirma, neužkišim temos vien kiaušiniais ir galbūt nebepriplepėsim pusę temos per dieną. antra, galbūt kažkam bus paskatinimas kuo geriau atlikti darbą, kai jis vertinamas balais. aišku, pirmas vietas pasidalins Peperoni ir Stiklinė bet kitiems būtų paskata pasivyti jas
o as uz dejima cia man tai balsavimas praktiskai dizn tikrai del to labiau nesistengciau o dar i albuma bandziau kelis sykius ieit cia anas dienas- nikaip o kantrybe negelezine -tai nzn kada vel ten susikaupsiu bandyt eit
QUOTE(olo @ 2009 01 12, 20:10)
o man ideja visai patiko tik truksta kontrasto ar cia man gal taip
Aš tai išvis...už techninius ir kūrybinius ND atskirai. Na kad būtų skelbiami ir tie, ir anie kas padaro ND, tiems nebėr kaip ir ką veikt..kaip ir šiuo atveju iki 19 dienos dar ND, o kitos jau seniausiai padariusios. O va kūrybiniams visada reikia daugiau laiko ir idėjų. Aišku kūrybiniai geriausia, kad būtų susiję su techniniais..kaip ir šiuo atveju tas kiaušinis baltam fone...o mokomės wb. Ir balsavimas man netrugdo...sakyčiau netgi didesnė paskata sukurti kažką taigi aš už tai, kad techniniai ND būtų dedami čia, o kūrybiniai į albumą. Galim balsuot
QUOTE(Stikline @ 2009 01 13, 13:23)
taigi aš už tai, kad techniniai ND būtų dedami čia, o kūrybiniai į albumą. Galim balsuot
na, man tas pats -as vis tiek labiau technika domiuos o tam albume dar ne nebuvus (bandziau -neprieme ) ir cia vos speju skaityt ir dalyvaut
QUOTE(Stikline @ 2009 01 13, 13:23)
Aš tai išvis...už techninius ir kūrybinius ND atskirai. Na kad būtų skelbiami ir tie, ir anie kas padaro ND, tiems nebėr kaip ir ką veikt..kaip ir šiuo atveju iki 19 dienos dar ND, o kitos jau seniausiai padariusios. O va kūrybiniams visada reikia daugiau laiko ir idėjų. Aišku kūrybiniai geriausia, kad būtų susiję su techniniais..kaip ir šiuo atveju tas kiaušinis baltam fone...o mokomės wb. Ir balsavimas man netrugdo...sakyčiau netgi didesnė paskata sukurti kažką taigi aš už tai, kad techniniai ND būtų dedami čia, o kūrybiniai į albumą. Galim balsuot
100%
techniniai iki 01.19 (tada sugalvosim ka nors naujo) - gal jau Raige sugris...
kurybiniai iki 02.01
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 01 13, 13:26)
na, man tas pats -as vis tiek labiau technika domiuos o tam albume dar ne nebuvus nes cia vos speju skaityt ir dalyvaut
tie kurybiniai gerai tam, kad uztvirtint technikos teorija.... tada gali labiau atsipalaiduot nuo to grynai techninio reikalo... ir paimprovizuot...