Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Olo, raudona - juoda trūksta aštrumo kažkaip g.gif dėl kompozicijos neapsisprendžiu. galvoju gal daugiau gėlės norėtųsi man matyti g.gif

dėl ND. gal baltą kiaušinį/teniso kamuoliuką fotografuojam ne atsiskaitymui temoje, o geriausiai pasisekusį kadrą dedam į albumą anonimiškai ir bandom paskui balsuoti. na kaip kad pažengusieji daro rolleyes.gif visų pirma, neužkišim temos vien kiaušiniais ir galbūt nebepriplepėsim pusę temos per dieną. antra, galbūt kažkam bus paskatinimas kuo geriau atlikti darbą, kai jis vertinamas balais. aišku, pirmas vietas pasidalins Peperoni ir Stiklinė biggrin.gif bet kitiems būtų paskata pasivyti jas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 12:49)
geriau atlikti darbą, kai jis vertinamas balais. aišku, pirmas vietas pasidalins Peperoni ir Stiklinė  biggrin.gif  bet kitiems būtų paskata pasivyti jas  bigsmile.gif

tongue.gif biggrin.gif niekada negali zinot ax.gif

As visiskai pritariu sitai idejai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
sakykit, jei norit pakoreguot foto tame flickr.com, spaudziat edit foto ir ten atsidaro su picknik, bet kai nori pakeitimus issaugot neduoda kazkodel schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 13:49)
Olo, raudona - juoda trūksta aštrumo kažkaip  g.gif  dėl kompozicijos neapsisprendžiu. galvoju gal daugiau gėlės norėtųsi man matyti  g.gif 

Dekui už nuomonę !
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 01 13, 12:57)
sakykit, jei norit pakoreguot foto tame flickr.com, spaudziat edit foto ir ten atsidaro su picknik, bet kai nori pakeitimus issaugot neduoda kazkodel  schmoll.gif  g.gif

man issaugo smile.gif paspaudziu save ir grazina atgal i flickra
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 13:49)
aišku, pirmas vietas pasidalins Peperoni ir Stiklinė  biggrin.gif  bet kitiems būtų paskata pasivyti jas  bigsmile.gif

lotuliukas.gif aš taip gerai apie save negalvoju...tikrai..yra pas mus žmonių su fantazija...ir neblogai fotografuojančių... Baikit, o tai man kuo toliau, tuo sunkiau bus čia foto įdėt doh.gif smile.gif

Beje, pamiršau olo foto...žiūrėjau, žiūrėjau...man visai patiko...aišku gal būtų galima koreguot dar...daugiau PS invazijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 13:13)
man issaugo smile.gif paspaudziu save ir grazina atgal i flickra

dekui, bandysiu dar 4u.gif

bandziau, bet raso checking account permissions, tai turbut mokama si programa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 13 sausio 2009 - 13:50
QUOTE(Peledike @ 2009 01 13, 12:49)

dėl ND. gal baltą kiaušinį/teniso kamuoliuką fotografuojam ne atsiskaitymui temoje, o geriausiai pasisekusį kadrą dedam į albumą anonimiškai ir bandom paskui balsuoti. na kaip kad pažengusieji daro  rolleyes.gif  visų pirma, neužkišim temos vien kiaušiniais ir galbūt nebepriplepėsim pusę temos per dieną. antra, galbūt kažkam bus paskatinimas kuo geriau atlikti darbą, kai jis vertinamas balais. aišku, pirmas vietas pasidalins Peperoni ir Stiklinė  biggrin.gif  bet kitiems būtų paskata pasivyti jas  bigsmile.gif

o as uz dejima cia mirksiukas.gif man tai balsavimas praktiskai dizn blush2.gif blush2.gif tikrai del to labiau nesistengciau tongue.gif o dar i albuma bandziau kelis sykius ieit cia anas dienas- nikaip doh.gif o kantrybe negelezine -tai nzn kada vel ten susikaupsiu bandyt eit schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 12, 20:10)
Čia kaip sakant ne į tema, bet va toks dar vienas bandymas
Raudonai-juoda
user posted image

o man ideja visai patiko 4u.gif tik truksta kontrasto g.gif ar cia man gal taip g.gif
Atsakyti
Aš tai išvis...už techninius ir kūrybinius ND atskirai. Na kad būtų skelbiami ir tie, ir anie smile.gif kas padaro ND, tiems nebėr kaip ir ką veikt..kaip ir šiuo atveju iki 19 dienos dar ND, o kitos jau seniausiai padariusios. O va kūrybiniams visada reikia daugiau laiko ir idėjų. Aišku kūrybiniai geriausia, kad būtų susiję su techniniais..kaip ir šiuo atveju tas kiaušinis baltam fone...o mokomės wb. Ir balsavimas man netrugdo...sakyčiau netgi didesnė paskata sukurti kažką smile.gif taigi aš už tai, kad techniniai ND būtų dedami čia, o kūrybiniai į albumą. Galim balsuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 13, 13:23)
  taigi aš už tai, kad techniniai ND būtų dedami čia, o kūrybiniai į albumą. Galim balsuot  lotuliukas.gif

na, man tas pats -as vis tiek labiau technika domiuos tongue.gif mirksiukas.gif o tam albume dar ne nebuvus (bandziau -neprieme lotuliukas.gif ) blush2.gif ir cia vos speju skaityt ir dalyvaut ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 13 sausio 2009 - 13:28
QUOTE(Stikline @ 2009 01 13, 13:23)
Aš tai išvis...už techninius ir kūrybinius ND atskirai. Na kad būtų skelbiami ir tie, ir anie smile.gif kas padaro ND, tiems nebėr kaip ir ką veikt..kaip ir šiuo atveju iki 19 dienos dar ND, o kitos jau seniausiai padariusios. O va kūrybiniams visada reikia daugiau laiko ir idėjų. Aišku kūrybiniai geriausia, kad būtų susiję su techniniais..kaip ir šiuo atveju tas kiaušinis baltam fone...o mokomės wb. Ir balsavimas man netrugdo...sakyčiau netgi didesnė paskata sukurti kažką  smile.gif  taigi aš už tai, kad techniniai ND būtų dedami čia, o kūrybiniai į albumą. Galim balsuot  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif 100%

techniniai iki 01.19 (tada sugalvosim ka nors naujo) - gal jau Raige sugris... unsure.gif
kurybiniai iki 02.01 ax.gif

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 01 13, 13:26)
na, man tas pats -as vis tiek labiau technika domiuos tongue.gif  mirksiukas.gif o tam albume dar ne nebuvus blush2.gif nes cia vos speju skaityt ir dalyvaut ax.gif

tie kurybiniai gerai tam, kad uztvirtint technikos teorija.... tada gali labiau atsipalaiduot nuo to grynai techninio reikalo... ir paimprovizuot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 sausio 2009 - 13:29