QUOTE(Jurina @ 2009 01 13, 12:15)
kad ikelt nuotraukas cia, is pradziu turiu jas ikelt i flickr? man labai letai kelia
is pradziu sumazink foto kompu - t.y. kokia nors programa, tada kelk - bus greiciau
QUOTE(Vaivaiva @ 2009 01 13, 12:17)
Sveikos mamytės fotografės
Vis suku galvą, ko čia pasiklausus ir visai netyčia užtikau šitą jūsų skyrelį, taigi paklausiu jūsų, gal man padėsit
Fotografija yra tiesiog pomėgis, smagu fiksuoti gyvenimo akimirkas, gražius vaizdus... Perskaičiau straipsnį apie naktinį fotografavimą. Ten rašo, kad reikia fotografuoti su ilgesniu išlaikymu pvz nuo kelių sekundžių iki minučių, tada būna gražus švieselių žaismas. Bet kaip tai padaryti? Kaip nustatyti tą ilgesnį išlaikymą, kur rasti nustatymus ir kaip reguliuoti? Niekaip nerandu, maigiau fotoaparatą pusantros valandos su mėginimais praktiškai ir nieko
Fotoaparatas Nikon D40. Gal kuri mamytė taip pat tokiu naudojasi ir paaiškins man. Būčiau labai dėkinga
Norint fotografuoti nakti - reikalingas stovas arba kazkoks stabilus pagrindas - is rankos nenufotkinsi... O kaip nusistatyti islaikyma - reikia skaityti instrukcijoj...
ieskok islaikymo prioriteto rezimo ir didink islaikyma, arba diafragmos prioriteto rezimo - ir priverk diafragma - t.y. didink f skaiciu