Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 11:02)
Peperoni, tas video, kur buvai įmetus  thumbup.gif  bet ten aukštasis pilotažas, aš tiek blicų neturiu biggrin.gif tiksliau išvis neturiu...tik fotike  unsure.gif

aha - as pirma imeciau, o paskui pati perziurejau... doh.gif biggrin.gif

blicas pas mane irgi tik vienas - fotike... ax.gif o ten net cieli 2 blink.gif

aisku ir foto ten - be seseliu praktiskai... blink.gif doh.gif manau mums pradziai uzteks ta kompozicija nufotkint su teisingom spalvom ir fokusais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 01 12, 12:02)
niu tu SAUNUOLE!!! as vis dar apie ta serija  rolleyes.gif siulyciau tau isireminti  mirksiukas.gif labai tokia elegantiska,valiukiska,svelniai erotiska... niu super !

Jei man vis dar patiks ta foto po kokio mėnesiuko ... pagalvosiu ir apie rėminimą hihihi.gif Kokiam miegamajam pvz flirt.gif O šiaip tokio tipo foto man patinka...apskritai patinka žaisti su šviesa...kol kas tiek, kiek sugebu ir kiek gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 11, 11:50)

su custom mirksiukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 12:32)
Tas lapas, kuri fotkinat, kad nustatytumet custom wb - ir neturi buti baltas !!!
Jus nurodot fotikui, kad ta rozini/zalsva/melsva/gelsva lapa reikia laikyti baltu, tada fotikas automatiskai keicia visas spalvas - del to gaunam spalvas tokias, kokios jos turi but  mirksiukas.gif

labai teisingai parasei thumbup.gif thumbup.gif gi balta spalva prie skirtingo apsvietimo skirtingai ir atrodo thumbup.gif todel ir tas vadinamas baltas lapas -atitinkamai baltas lotuliukas.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 01 11, 12:49)
rodau ka gavau cia yra balta kaladele ant balto lapo  4u.gif

nei vienas var schmoll.gif
QUOTE(boruzka @ 2009 01 11, 14:46)

kodel tu nesufokusuoji i jokia gelyte ar ka? g.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 01 11, 15:20)
dienos sviesa: nors auto man geriausias. nezinau...  doh.gif

man tavo auto nuo custom nelabai skirias- tai kaip ir neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 12:04)
aha - as pirma imeciau, o paskui pati perziurejau...  doh.gif  biggrin.gif 

blicas pas mane irgi tik vienas - fotike... ax.gif  o ten net cieli 2  blink.gif

aisku ir foto ten - be seseliu praktiskai...  blink.gif  doh.gif  manau mums pradziai uzteks ta kompozicija nufotkint su teisingom spalvom ir fokusais  biggrin.gif

Ugu, ten manau siekiama stock tipo fotkės biggrin.gif

O čia daug paprasčiau ir žemiškiau lotuliukas.gif tik daiktas ne baltas... rolleyes.gif

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Bondai - medalis 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 12:01)
aha - tik jau tikrai prasysiu viska 10 kart perskaityt, ir tik tada (jei dar neaisku kas biggrin.gif ) klaust  mirksiukas.gif 

nes rimtai sunku atsakinet i ta pati klausima n kartu  smile.gif  jau ir regejimas kencia ir seima pradeda skustis demesio trukumu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir SIMTAS KARTU ACIU TAU UZ KANTRYBE IR SAVO ZINIU PASIDALINIMA!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 11:09)
Ugu, ten manau siekiama stock tipo fotkės biggrin.gif

O čia daug paprasčiau ir žemiškiau  lotuliukas.gif  tik daiktas ne baltas...  rolleyes.gif

http://www.youtube.c...feature=related

aha - paprastom lemputem... thumbup.gif zodziu reiks bandyt zaist... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 12:05)
Jei man vis dar patiks ta foto po kokio mėnesiuko ... pagalvosiu ir apie rėminimą  hihihi.gif  Kokiam miegamajam pvz  flirt.gif  O šiaip tokio tipo foto man patinka...apskritai patinka žaisti su šviesa...kol kas tiek, kiek sugebu ir kiek gaunasi  biggrin.gif

niu jo esu isitikinusi,kad tu gali ir galesi dar geriau,tobuliau,bet siaip pati mintis,kompozija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 01 12, 11:11)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
ir SIMTAS KARTU ACIU TAU UZ KANTRYBE IR SAVO ZINIU PASIDALINIMA!!!!  4u.gif

ner uz ka 4u.gif

dar pries metus pati nezinojau kas ta diafragma ir su kuo jinai valgoma hihihi.gif jei ne pazengusieji, knygu kruvele ir netas - iki siol nezinociau... blush2.gif biggrin.gif

Pritariu Ediper drinks_cheers.gif - Stiklines potencialas ohoho koks thumbup.gif tik reik griebt jauti uz ragu biggrin.gif (Stikline turbut zino apie ka as... mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 sausio 2009 - 11:17
blyn nikaip jusu nepaviju -dar desimt psl doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 17:25)
Na va - maniskiai nd naturaliam apsivietime... Skirtumas tikrai nera didelis,

thumbup.gif tikria natur apsvietimas yra natur apsvietimas thumbup.gif
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 11, 17:59)
Sveikutes, atiduodu Jusu teismui paskutini ND pries wb.

gerai thumbup.gif

QUOTE(Claude @ 2009 01 11, 18:48)

Dedu iš kart savo nd,

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 22:32)

Liamuna - kas link spalvu - tai man atrodo jos geros, tik kaip ir manajam nd truksta sviesumo...  ax.gif

Nebent nukreipti koki papildoma lempa, nes kiti variantai buvo dar tamsesni doh.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 12, 10:23)

pas mane nustaciu ant to zenkliu baltos spalvos balanso ir sakykym as noriu nufotografuoti balta lapa tai man paspaudus ant MENIU jis nusifotografuoja,bet paciame fotike foto to balto lapo nera g.gif ar jo ir neturi buti g.gif
o kur rankinis as nerandu  doh.gif

tai ir pas mane fotike nelieka balto lapo, tik nustatymuose. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 11, 20:54)

darykit standartine 72dpi rezoliucija mazinant, ir pvz 25cm height, arba jei pikseliais tai apie 700px.

va sito laukiau thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 01 11, 21:17)
Skaitau skaitau ir įdomu pasidarė, o kituose fotikuose nusifotografuoja tas baltas lapas kaip foto? Nes pas mane tokios foto nebūna, kai nustatynėji WB. Gal ne taip darot? Nes Nikone tiesiog reikia suaktyvinti Tą rankinio WB funciją, kuri padinasi PRE. Ir kol mirksi šis užrašas nufotkinti kažką baltą (instrukcijoj rašo pilką). Tada mirksi užrašas GOOD. Ir kai baigia mirksėti galima fotografuoti. Skirtumas foto gaunasi akivaizdus

nevisur reik ta lapa fotkint mirksiukas.gif mano sony irgi nereik mirksiukas.gif irgi panasiia -kol mirksi, tol isissavina ta balta spalva lotuliukas.gif ir paskui automatiskai ja pats kazkur uzsideda mirksiukas.gif

QUOTE(Levanda @ 2009 01 11, 21:50)
Mazai kuo skiriasi tas orginalas, vos atspalvys tamsesnis ir neiskarpyta  4u.gif 

man grazi foto wub.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 01 11, 22:21)

na bandau ir as savo wb jusu kritikai det  blush2.gif

oho kokie skirtumeliai blink.gif thumbup.gif
Atsakyti