Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 20:54)
Tarp kitko - o korekcijas programom tam kiausiniui leidziam?  g.gif   As tai balsuoju uz  korekcijas ax.gif  nes su wb be korekciju - jau dabartiniam nd padirbejom...  ax.gif

As irgi uz korekcijas biggrin.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 20:56)
Tai aš PS turiu awytes j/b pluginą sukuriuo dažnai ir verčiu nuotrauką. Gal galėčiau atsiųst  g.gif  jei jį rasiu kur užseivinus esu  lotuliukas.gif  doh.gif

Butinai atsiusk bigsmile.gif Arija1176@yahoo.com

QUOTE(Sadi @ 2009 01 12, 23:13)
Mano antra dalis Nd - prie lempų
Patiko man rankinį nustatinėt - imu balta lapą, fotikas jį mato kaip gražiai geltona, nuspaudžiu stebuklingą mygtuką 'nustatyt' ir op, lapas tampa baltut baltutėlis  thumbup.gif

Puikiai padirbejai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 01 12, 22:51)
O cia dabar baltas daiktas baltam fone:

fonas tai ruzvas unsure.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 12, 22:00)
Nu va,eisiu ziureti rytoj bigsmile.gif Labai grazu,fotografijos skyrelyje suzinosiu kad UK yra baltu kiausiniu doh.gif Tikrai nei karo nepapuole nusipirkti.

lotuliukas.gif tuo ir gera ta sm - kas dien suzinai kazka naujo biggrin.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 01 12, 22:43)
Fotkinu,fotkinu,ziuriu,ziuriu ir zinokit negaliu atsibaiseti kaip negerai gaunasi doh.gif

biggrin.gif buna, pasitaiko...

QUOTE(kabesita @ 2009 01 12, 22:51)
O cia dabar baltas daiktas baltam fone:

dabar nebematau unsure.gif bet ryte su kavos puodu perziurinejau - tai lyg maciau gelsva angeliuka rausvam fone... g.gif

super duper truper thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 01 12, 23:39)
Sadi,matosi skirtumas thumbup.gif
O pas mane auto pabalina per daug,spalvos tokios neatitinkancios tikroves gaunasi unsure.gif O ant custom,ne tokia balta,bet spalvos atitinka tikrove rolleyes.gif

vat tokia ir yra to cusom esme - jei jis gerai nustatytas - superinis daiktas thumbup.gif
Atsakyti
O kaip tylu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 10:25)
O kaip tylu hihihi.gif

Po tokiu tempu tai tikra tyluma smile.gif
Atsakyti
Siandien galima ir seimai daugiau demesio skirti hihihi.gif biggrin.gif Ir su vaikais nebaisu kur nors iseiti cool.gif
Atsakyti
va va, palaikom ramybę kelias dienas biggrin.gif mano dar WB nedaryta. o dar kiaušiniai...
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 13, 11:25)
O kaip tylu hihihi.gif

Prieš audrą
Atsakyti
Sveiki. Jau kuri laika skaitau jusu tema, bet niekaip neprisiruosiu prisijungt (darbai, mokslai, vaikai). Tikiuos priimsit.
kas gali patart kaip per picasa ikelt nuotraukas? jei tai imanoma?
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 13, 10:45)
Sveiki. Jau kuri laika skaitau jusu tema, bet niekaip neprisiruosiu prisijungt (darbai, mokslai, vaikai). Tikiuos  priimsit.
kas gali patart kaip per picasa ikelt nuotraukas? jei tai imanoma?

Sveika 4u.gif

pikasa nesiulau naudotis - nes is savo asmenines patirties zinau, kad jinai megsta po kazkiek laiko "pavogt paveiksliukus"... t.y. belieka uzrasas "user posted picture"... unsure.gif

pabandyk per http://www.flickr.com/ mirksiukas.gif
Atsakyti
dar karteli klausiu blush2.gif ar tirkia butinas kiausinis baltame? ar galima ir kazka kita? ax.gif nes pas mane namie buna tik naminiai rudi, kaip tik uzvakar atveze... nelabai vyras suprastu, jei dar nupirkciau ir baltu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 13, 10:58)
dar karteli klausiu blush2.gif ar tirkia butinas kiausinis baltame? ar galima ir kazka kita? ax.gif nes pas mane namie buna tik naminiai rudi, kaip tik uzvakar atveze... nelabai vyras suprastu, jei dar nupirkciau ir baltu lotuliukas.gif

nu jei jau tokios svarbios priezastys hihihi.gif -- tai bandyk tada ne kiausini biggrin.gif
Atsakyti