Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 01 12, 21:47)
O per Velykas baltu kiausiniu lietuviu parduotuvese pobrangiai buna,nu kaip uz deficitinius lupa lotuliukas.gif

o ne balti free range? po 6vnt buna?ar jau visai man vaidenosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 12, 21:55)
o ne balti free range? po 6vnt buna?ar jau visai man vaidenosi  doh.gif

Nu va,eisiu ziureti rytoj bigsmile.gif Labai grazu,fotografijos skyrelyje suzinosiu kad UK yra baltu kiausiniu doh.gif Tikrai nei karo nepapuole nusipirkti.Dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 20:47)

o cia truputuka su gimpu pazaista  biggrin.gif (pirma karta ji bandziau)

man ji ir atrodo geriau biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 20:54)
Sidabrine - bravo clap_1.gif fokusas neblizga - bet su spalvom jau atrodo gerai  thumbup.gif

karsta.gif karsta.gif assa.gif hihihi.gif
einu ramiai miegoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 20:11)
turiu klausima, kas neveidrodziais fotkinat blush2.gif kaip jum fokusuojas i absoliut balta daikta??? g.gif man tik i seselius -na tarp dvieju baltu daiktu g.gif kaip kitom? cool.gif

as dar nebandziau. blush2.gif

Fize tvarkyta tikrai ispudingiau atrodo, tik truksta lekstes sono. wink.gif

Na su taip kiausiniais tai lotuliukas.gif , man pvz graziau atrodo kai velykoms dazau rudus, o ne baltus, tokia sodresne spalva gaunasi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 12, 22:00)
Nu va,eisiu ziureti rytoj bigsmile.gif Labai grazu,fotografijos skyrelyje suzinosiu kad UK yra baltu kiausiniu doh.gif Tikrai nei karo nepapuole nusipirkti.Dekui uz info 4u.gif

as nesu 100% garantuota bet kazkaip vis atrodo kade su macius g.gif

viskas einu kankint fotika cool.gif
Atsakyti
Fotkinu,fotkinu,ziuriu,ziuriu ir zinokit negaliu atsibaiseti kaip negerai gaunasi doh.gif
Atsakyti
Nu va perfotografavau savo meskiuka be blico, tik bus tiktai dirbtinei sviesoj, nes siandien dienos sviesos nemaciau.
Auto:
user posted image

Prie lepmu:
user posted image
Atsakyti
ei, merginos!!! 20 lapu per para priraset, gal nejuokaukim sitaip, daug kam tikrai nerealu sitiek perskaityt doh.gif verysad.gif
Atsakyti
O cia dabar baltas daiktas baltam fone:

user posted image
Atsakyti
Mano antra dalis Nd - prie lempų
user posted image

Patiko man rankinį nustatinėt - imu balta lapą, fotikas jį mato kaip gražiai geltona, nuspaudžiu stebuklingą mygtuką 'nustatyt' ir op, lapas tampa baltut baltutėlis thumbup.gif

Kabesita - man matosi gelsvas angeliukas rūžavame fone mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 12 sausio 2009 - 23:15
Sadi,matosi skirtumas thumbup.gif
O pas mane auto pabalina per daug,spalvos tokios neatitinkancios tikroves gaunasi unsure.gif O ant custom,ne tokia balta,bet spalvos atitinka tikrove rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 13, 00:13)
Mano antra dalis Nd - prie lempų

thumbup.gif
Atsakyti