Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 20:54)
Sidabrine - bravo clap_1.gif fokusas neblizga - bet su spalvom jau atrodo gerai  thumbup.gif

Fize - nu labai gerai pazaidei  thumbup.gif  Fokusas tai atodo, kad lekstej... g.gif  ale siaip - tai gerai  thumbup.gif

----------------

Tarp kitko - o korekcijas programom tam kiausiniui leidziam?  g.gif   As tai balsuoju uz  korekcijas ax.gif  nes su wb be korekciju - jau dabartiniam nd padirbejom...  ax.gif

na kitaip niekaip nesusifokusuoja man i ta kiausini doh.gif tik kai pagauna tai pagauna lekste.
As uz korekcijas, man graziau atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 20:56)
Tai aš PS turiu awytes j/b pluginą sukuriuo dažnai ir verčiu nuotrauką. Gal galėčiau

atsiusk ir man - a vdrug pravers hihihi.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 sausio 2009 - 21:03
QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 21:11)
turiu klausima, kas neveidrodziais fotkinat blush2.gif kaip jum fokusuojas i absoliut balta daikta??? g.gif man tik i seselius -na tarp dvieju baltu daiktu g.gif kaip kitom? cool.gif

Totalus sh... doh.gif Fokusuoja kur jis nori, tik ne ten, kur man reikia. O be to dar tiek triuksmu ismete. WB kokybes irgi geros nesiseka isgauti. Dar niekad nera teke i siukslyne ismesti viso katalogo... doh.gif Pasiguodziau. unsure.gif

Manau, kiausinius redaguojam su PS? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 22:03)
atsiusk ir man - a vdrug pravers hihihi.gif Aciu  4u.gif

Pirma reik atkast blush2.gif
Atsakyti

fize, man patiko -ypac koreguotas thumbup.gif aisku, del fokuso -xer paimios, bet siiap kad man nors kazkas pan gautus ax.gif mirksiukas.gif

QUOTE(linole @ 2009 01 12, 21:05)
Totalus sh...  doh.gif Fokusuoja kur jis nori, tik ne ten, kur man reikia. O be to dar tiek triuksmu ismete. WB kokybes irgi geros nesiseka isgauti. Dar niekad nera teke i siukslyne ismesti viso katalogo...  doh.gif Pasiguodziau.  unsure.gif

zinai, paguodei ax.gif blush2.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 21:47)

originalas tik apacia siek tiek nukirpta

o cia truputuka su gimpu pazaista  biggrin.gif (pirma karta ji bandziau)

nu man tai ta linija už lėkštės kažkaip akį drasko . Ją reiktų patiesinti, arba geriau, kad ten jos nebūtų. Bandyti perfotografuoti su baltu popieriaus lapu !

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 21:10)
fize, man patiko -ypac koreguotas thumbup.gif aisku, del fokuso -xer paimios, bet siiap kad man nors kazkas pan gautus ax.gif  mirksiukas.gif

gausis gausis ir tau biggrin.gif , man gal tik siandien gavosi, o rytoj turbut suds bus kaip tycia
Papildyta:
QUOTE(olo @ 2009 01 12, 21:17)
nu man tai  ta  linija už lėkštės kažkaip akį drasko . Ją reiktų patiesinti, arba geriau, kad ten jos nebūtų. Bandyti perfotografuoti su baltu popieriaus lapu !

tai as cia idejau mano pasizaidimus biggrin.gif , man toj nuotraukoj truksta dar kairio lekstes krasto biggrin.gif
Atsakyti
Nu blyn - tema per dvi dienas blink.gif pavarot, plepės smile.gif smile.gif smile.gif Atgavau savo fotiką, naktį darysiu darysiu ND thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites,nu negausiu as cia baltu kiausiniu verysad.gif Nebent gal kuri nori atsiusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 12, 21:27)
Mergaites,nu negausiu as cia baltu kiausiniu verysad.gif Nebent gal kuri nori atsiusti ax.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 12, 21:27)

lotuliukas.gif nu tikiuos stalo teniso kamuoliuku tai ten turit ?hihihi.gif o per velykas irgi rudus dazot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 sausio 2009 - 21:37
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 21:32)
lotuliukas.gif  nu tikiuos stalo teniso kamuoliuku tai ten turit ?hihihi.gif o per velykas irgi rudus dazot?  g.gif

O per Velykas baltu kiausiniu lietuviu parduotuvese pobrangiai buna,nu kaip uz deficitinius lupa lotuliukas.gif
Atsakyti