tai ir be lempu gali ka nors sugalvot gi zmogus prie meno
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 20:23)
tai ir be lempu gali ka nors sugalvot gi zmogus prie meno
vat zinok, man sunkiai -tik kepurem ir kaledom as rimtai na bet laiko gal bus jei bus gal kazka gausis
bus bus - tikrai - reik nusistatyt termina startuojam nuo 19 dienos.... o baigiam? vasario 1?
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 19:52)
Armana, o tu su PS dirbi? jau man viskas makaluojasi kojos man patiktų tokio švelnaus j/b be jokio triukšmelio, bet kaži ar šitą foto išeitų taip paverst
Dirbu dirbu Rytoj pabandysiu
QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 20:22)
ane? bet pas jumi tas rankinis kazkoks yra fokusas?
Kad dažnai jeigu su auto gerai nesufokusuoja, tai ir su rankiniu labai gero fokuso neišgausi, ne stebuklas ir tas veidrodis
Tai iki 19 dar negalima kiaušinio dėt? Jau buvau pasiruošus ryt kibt į darbą
QUOTE(Claude @ 2009 01 12, 20:32)
Kad dažnai jeigu su auto gerai nesufokusuoja, tai ir su rankiniu labai gero fokuso neišgausi, ne stebuklas ir tas veidrodis
galima galima, cia tik biski arklius bandom stabdyt
blyn nereali pilnatis uz lango... o as taip tyyyngiu ait i ta salti... nors persiplesk...
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 20:28)
bus bus - tikrai - reik nusistatyt termina startuojam nuo 19 dienos.... o baigiam? vasario 1?
Vadinasi turesim 2 savaites . Tai gal galima deti po 2 arba 3 darbus (kaip pazengusieji darydavo)
QUOTE(Armana @ 2009 01 12, 20:38)
Vadinasi turesim 2 savaites . Tai gal galima deti po 2 arba 3 darbus (kaip pazengusieji darydavo)
aisku, galim
diena
AUTO WB
SAULUTE
CUSTOM WB
vakare
AUTO WB
lempute
CUSTOM WB
AUTO WB
SAULUTE
CUSTOM WB
vakare
AUTO WB
lempute
CUSTOM WB
aisku nieko cia idomaus, bet noriu parodyt jau tuo s pabodusius kiausinius . Vyras itartinai i mane net ziuri
originalas tik apacia siek tiek nukirpta
o cia truputuka su gimpu pazaista (pirma karta ji bandziau)
originalas tik apacia siek tiek nukirpta
o cia truputuka su gimpu pazaista (pirma karta ji bandziau)
Sidabrine - bravo fokusas neblizga - bet su spalvom jau atrodo gerai
Fize - nu labai gerai pazaidei Fokusas tai atodo, kad lekstej... ale siaip - tai gerai
----------------
Tarp kitko - o korekcijas programom tam kiausiniui leidziam? As tai balsuoju uz korekcijas nes su wb be korekciju - jau dabartiniam nd padirbejom...
Fize - nu labai gerai pazaidei Fokusas tai atodo, kad lekstej... ale siaip - tai gerai
----------------
Tarp kitko - o korekcijas programom tam kiausiniui leidziam? As tai balsuoju uz korekcijas nes su wb be korekciju - jau dabartiniam nd padirbejom...
QUOTE(Armana @ 2009 01 12, 21:30)
Dirbu dirbu Rytoj pabandysiu
Tai aš PS turiu awytes j/b pluginą sukuriuo dažnai ir verčiu nuotrauką. Gal galėčiau atsiųst jei jį rasiu kur užseivinus esu
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 21:37)
blyn nereali pilnatis uz lango... o as taip tyyyngiu ait i ta salti... nors persiplesk...
Mėnulį esu fotkinus kažkada, reikia paieškot foto aš tik žiauriai gailiuosi, kad šiandien ryte nepabandžiau nufotkint...kaip gražiai mėnulis atrodė
QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 21:47)
aisku nieko cia idomaus, bet noriu parodyt jau tuo s pabodusius kiausinius . Vyras itartinai i mane net ziuri
Būtų visai įdomu kiaušinis lėkštėje, jei ne tas už lėkštės esantis brukšnys... jis trugdo, suprastina vaizdą.