Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

tai ir be lempu gali ka nors sugalvot wink.gif gi zmogus prie meno wink.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 20:23)
tai ir be lempu gali ka nors sugalvot wink.gif gi zmogus prie meno wink.gif  biggrin.gif

vat zinok, man sunkiai -tik kepurem ir kaledom blush2.gif lotuliukas.gif as rimtai doh.gif na bet laiko gal bus bigsmile.gif jei bus tongue.gif gal kazka gausis cool.gif
Atsakyti
bus bus - tikrai - reik nusistatyt termina wink.gif startuojam nuo 19 dienos.... o baigiam? vasario 1? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 19:52)
Armana, o tu su PS dirbi? jau man viskas makaluojasi  doh.gif  kojos man patiktų tokio švelnaus j/b be jokio triukšmelio, bet kaži ar šitą foto išeitų taip paverst  g.gif

Dirbu dirbu biggrin.gif Rytoj pabandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 20:22)
ane? bigsmile.gif  lotuliukas.gif bet pas jumi tas rankinis kazkoks yra fokusas? g.gif

Kad dažnai jeigu su auto gerai nesufokusuoja, tai ir su rankiniu labai gero fokuso neišgausi, ne stebuklas ir tas veidrodis irnesakyk.gif biggrin.gif
Tai iki 19 dar negalima kiaušinio dėt? g.gif Jau buvau pasiruošus ryt kibt į darbą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2009 01 12, 20:32)
Kad dažnai jeigu su auto gerai nesufokusuoja, tai ir su rankiniu labai gero fokuso neišgausi, ne stebuklas ir tas veidrodis irnesakyk.gif  biggrin.gif
Tai iki 19 dar negalima kiaušinio dėt? g.gif Jau buvau pasiruošus ryt kibt į darbą biggrin.gif

galima galima, cia tik biski arklius bandom stabdyt hihihi.gif

blyn nereali pilnatis uz lango... o as taip tyyyngiu ait i ta salti... blush2.gif nors persiplesk... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 20:28)
bus bus - tikrai - reik nusistatyt termina wink.gif startuojam nuo 19 dienos.... o baigiam? vasario 1?  g.gif

Vadinasi turesim 2 savaites ax.gif . Tai gal galima deti po 2 arba 3 darbus (kaip pazengusieji darydavo) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 12, 20:38)
Vadinasi turesim 2 savaites ax.gif . Tai gal galima deti po 2 arba 3 darbus (kaip pazengusieji darydavo) biggrin.gif

aisku, galim thumbup.gif
Atsakyti
diena
AUTO WB
user posted image
SAULUTE
user posted image
CUSTOM WB
user posted image
vakare
AUTO WB
user posted image
lempute
user posted image
CUSTOM WB
user posted image
Atsakyti
aisku nieko cia idomaus, bet noriu parodyt jau tuo s pabodusius kiausinius hihihi.gif. Vyras itartinai i mane net ziuri biggrin.gif

originalas tik apacia siek tiek nukirpta

user posted image

o cia truputuka su gimpu pazaista biggrin.gif (pirma karta ji bandziau)

user posted image
Atsakyti
Sidabrine - bravo clap_1.gif fokusas neblizga - bet su spalvom jau atrodo gerai thumbup.gif

Fize - nu labai gerai pazaidei thumbup.gif Fokusas tai atodo, kad lekstej... g.gif ale siaip - tai gerai thumbup.gif

----------------

Tarp kitko - o korekcijas programom tam kiausiniui leidziam? g.gif As tai balsuoju uz korekcijas ax.gif nes su wb be korekciju - jau dabartiniam nd padirbejom... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 sausio 2009 - 20:55
QUOTE(Armana @ 2009 01 12, 21:30)
Dirbu dirbu biggrin.gif Rytoj pabandysiu ax.gif

Tai aš PS turiu awytes j/b pluginą sukuriuo dažnai ir verčiu nuotrauką. Gal galėčiau atsiųst g.gif jei jį rasiu kur užseivinus esu lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 21:37)
blyn nereali pilnatis uz lango... o as taip tyyyngiu ait i ta salti... blush2.gif  nors persiplesk...  doh.gif

Mėnulį esu fotkinus kažkada, reikia paieškot foto smile.gif aš tik žiauriai gailiuosi, kad šiandien ryte nepabandžiau nufotkint...kaip gražiai mėnulis atrodė wub.gif

QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 21:47)
aisku nieko cia idomaus, bet noriu parodyt  jau tuo s pabodusius kiausinius hihihi.gif. Vyras itartinai i mane net ziuri  biggrin.gif 

Būtų visai įdomu kiaušinis lėkštėje, jei ne tas už lėkštės esantis brukšnys... jis trugdo, suprastina vaizdą.
Atsakyti