Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Claude @ 2009 01 12, 15:36)
Dedu savo bandymus dienos šviesoj ax.gif Man vis tiek geriausiai gaunasi su auto, tikrai tikroviškos spalvos, o su custom nelabai, bet gal nieko tokio, jei su auto viskas gerai g.gif
Kai perkėliau pamačiau, kad fokusas nelabai blush-anim-cl.gif Na bet WB matos biggrin.gif

jo su custom reik padirbet dar.... ax.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 12, 15:48)
Geriausiai isejo Auto WB.

Na o cia j/b variantas:

user posted image

man truksta kontrasto... ir erdves... bet j/b geriau ziuris....

as i j/b verciu su Gimpu, jame yra 3 pasirinkimai - kiekvienai nuotraukai renkuos labiau tinkanti.... ir praktiskai visada dar pridedu kontrasto, nes auto vertimas buna per pilkas....

QUOTE(Peledike @ 2009 01 12, 16:19)
perdariau 4-tą ND

dabar jau tikrai super 4u.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 01 12, 16:20)
Na wb naturaliam apsvietime

noriu paklaust - a kur fokusas??? biggrin.gif gausi lupt tongue.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 01 12, 16:21)
cia rodau bandymus kadangi balto kiauso neturiu tai baltam fone balta vazele dienos apsvietimas   

fokusas, fokusas, fokusas rolleyes.gif

QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 17:38)
o tai ta balta daikta baltam fone irgi su tais wb reikia fotkint? nu tris fotkes daryt?

nu as tai maniau, kad reik viena fotkint - custom - ir padaryt tai siek tiek graziau/idomiau... ax.gif

QUOTE(ediper @ 2009 01 12, 18:47)
niu va dedu savo baltus bandymus 

fokusas, fokusas, fokusas rolleyes.gif

Atsakyti
Skirtumai akivaizdūs pas visus !
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 20:20)

fokusas, fokusas, fokusas  rolleyes.gif

taip taip taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif ( tikejausi,kad praslysiu lotuliukas.gif )... jei rimtai ,tai sunku labai i ta baltuma fokusuot doh.gif cia jau ne suns pypas tikrai schmoll.gif niu reiks dar labiau pasistengt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 19:20)
fokusas, fokusas, fokusas  rolleyes.gif

blush2.gif as fokusavau i kamputi gal todel ir nesimato jo gerai g.gif ar nusoko nes kaip jau minejo labai sunkiai gaudo ta fokusa doh.gif perdarysiu butinai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 12 sausio 2009 - 19:28
zinokit, oas pasimeciau -ar toliau fotkinam anuos ND su trim wb ar balta baltame? g.gif
Atsakyti
Sakiau, kad busiu griezta su situo darbu biggrin.gif

ir tikrai siulau pamastyt, kaip tuos baltus kiausinius baltam fone idomiau pateikt mirksiukas.gif tarkim tai pusiau techninis, pusiau kurybinis darbas wink.gif

ir dar reiktu nusistatyt termina sitai temai wink.gif
Atsakyti
pataisysiu ta ka buvau idejus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fizė: 12 sausio 2009 - 19:41
Noriu sukelt foto per flickr, bet neleidžia, rašo kad tėvus pasikviesčiau blink.gif Rašau ne savo datą (seninuos), kad priimtų, kad viršyčiau aštuonioliką ( blush2.gif ), bet nesigauna.
Norėčiau kaip ir wb susikelt g.gif Atsiliksiu, nes dar paprastų neparodžiau, o jūs jau prie baltas baltam verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wite: 12 sausio 2009 - 19:39
QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 19:33)
zinokit, oas pasimeciau -ar toliau fotkinam anuos ND su trim wb ar balta baltame? g.gif

nereik 3-ju wink.gif jau pamatem, koks skirtumas su tais wb.... dabar turim GRAZIAI (t.y. su fokusu ir idomiai) nufotkint kiausinius baltame fone.... pazaiskit su apsvietimu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(wite @ 2009 01 12, 19:36)
Noriu sukelt foto per flickr, bet neleidžia, rašo kad tėvus pasikviesčiau  blink.gif  Rašau ne savo datą (seninuos), kad priimtų, kad viršyčiau aštuonioliką ( blush2.gif ), bet nesigauna.
Norėčiau kaip ir wb susikelt  g.gif Atsiliksiu, nes dar paprastų neparodžiau, o jūs jau prie baltas baltam  verysad.gif

lotuliukas.gif tai tu neturi dar 18? blink.gif biggrin.gif persiregistruok tada is naujo su kitais gimimo metais... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 sausio 2009 - 19:41
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 19:38)
nereik 3-ju wink.gif jau pamatem, koks skirtumas su tais wb.... dabar turim GRAZIAI (t.y. su fokusu ir idomiai) nufotkint kiausinius baltame fone.... pazaiskit su apsvietimu wink.gif

aisku mirksiukas.gif tik kazkaip be rysio, kai iki 19 iki 19, o gaunas jau nebe doh.gif tikrai nevisos parode net kazka g.gif

na as ta balta baltame kazi ar darysiu ax.gif su kuryba pas mane nulis, su fokusu -bandziau -tik seseli galiu sufokusuot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 12, 19:15)
Armana, tos kojos jb geriau atrodo, tik kaip jau sakė trūksta apačios. O šeip man visai patinka. biggrin.gif
Vaiko portretukas patiko. thumbup.gif

Aciu uz kritika 4u.gif ir pagyras biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 19:20)

as i j/b verciu  su Gimpu, jame yra 3 pasirinkimai - kiekvienai nuotraukai renkuos labiau tinkanti.... ir praktiskai visada dar pridedu kontrasto, nes auto vertimas buna per pilkas....

Pabandysiu dar prideti kontrasto ax.gif
Atsakyti
Dar ir aš parodysiu kas man gavos.
Pastebėjau, kad auto nuo preset nelabai taip ir daug skiriasi

Auto WB
user posted image

Sunny WB
user posted image

Preset WB
user posted image
Atsakyti