Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Pukė @ 2009 01 12, 17:37)
o snd blykste isigijom bigsmile.gif

Sveokinu isigijus gera daikta 4u.gif ax.gif Baltai pavydziu blush2.gif

QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 17:38)
o tai ta balta daikta baltam fone irgi su tais wb reikia fotkint? nu tris fotkes daryt?

As tai siulau nesiblaskyti su skirtingais baltais daiktais, o fotkinti baltus kiausinius baltame fone (kaip jau anksciau buvo nuspresta), idomu bus paziureti kokiu ideju atsiras rolleyes.gif .
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 12, 17:56)
Sveikos darbstuoles 4u.gif
O man nekliuna centras, nes nera taip jau lygiai centre mirksiukas.gif  Bent jau mano akys rodo, kad labiau i desine biggrin.gif  Ir kartais, kai jau zinai ka darai, ta centrine kompozicija nera toks baisus blogis mirksiukas.gif  Visai neblogas portretukas 4u.gif

Aciu, Californiagirl 4u.gif clap.gif Kaip gera is taves isgirsti komplimenta nuotraukytei. Zaviuosi tavo nuostabiomis fotografijomis, ypac vaiku wub.gif Noreciau ir as taip moketi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 12, 18:02)

As tai siulau nesiblaskyti su skirtingais baltais daiktais, o fotkinti baltus kiausinius baltame fone (kaip jau anksciau buvo nuspresta), idomu bus paziureti kokiu ideju atsiras rolleyes.gif .

tai sitas tai taip, kad kiausinis, bet klausiu darom kokiu rezimu, na, kad grynai balta gautusi, ar irgi darom auto, custom ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 18:08)
tai sitas tai taip, kad kiausinis, bet klausiu darom kokiu rezimu, na, kad grynai balta gautusi, ar irgi darom auto, custom ir t.t.

Sito tai nezinau g.gif .
Atsakyti
Pavarot blink.gif Nenueik prie kompo naktį ir darbo valandom, ir neberasi temos lotuliukas.gif

Stikline, respektas wub.gif (už tą patį kokteilio poveikį lotuliukas.gif )

Nu, reikie eit daiktą nufotografuot..

Kai tik susiruošiu ką nors nufotografuot, mano laukinė katė surango ant kelių ir pradeda murkt.. doh.gif Kur pasaulyje teisybė lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu neimanoma su jumis... savaitgali atsipalaiduoji nepaskaitai tai paskui tris temas turi is kart skaityt doh.gif

ir nervas ima palikau fotika pas tevus... negaliu pazaist verysad.gif nu nors nekils pagundos ir egzaminus gerai islaikysiu... o tai pastoviai susigalvoju ka pafotkint kad tik nereiktu mokytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 12, 16:36)
galima gi nueiti i praeitas temas, ten kur dar buvo.

olo- Nikon-AS D50

kas čia per Nikon-AS D50 biggrin.gif . Pas mani Nikon D50 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 12, 18:19)
kas čia per Nikon-AS D50  biggrin.gif . Pas mani Nikon D50  biggrin.gif

lotuliukas.gif
na cia automatiskai negalvodama papildziau sarasa nukopinus ka rasei lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 12 sausio 2009 - 18:35
niu va dedu savo baltus bandymus blush2.gif
auto
user posted image
tungsten
user posted image
custom
user posted image
Atsakyti
Ediper, akivaizdus skirtumai thumbup.gif pasidarbavai (bent jau man taip atrodo unsure.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 01 12, 19:16)
Stikline, respektas  wub.gif  (už tą patį kokteilio poveikį  lotuliukas.gif )

4u.gif

QUOTE(ediper @ 2009 01 12, 19:47)
niu va dedu savo baltus bandymus  blush2.gif

Nebesuprantu ar čia gerai, ar link pilkšvumo, mėlynumo traukia...bet šiaip iš esmės man patiko kaip baltas daiktas išsiskiria iš balto fono rolleyes.gif aišku trečias geriausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 01 12, 19:16)
Pavarot  blink.gif  Nenueik prie kompo naktį ir darbo valandom, ir neberasi temos  lotuliukas.gif

QUOTE(mielka @ 2009 01 12, 19:19)
Nu neimanoma su jumis... savaitgali atsipalaiduoji nepaskaitai tai paskui tris temas turi is kart skaityt  doh.gif

joa biggrin.gif tempai cia ne hobiniai lotuliukas.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 01 12, 19:58)
Ediper, akivaizdus skirtumai thumbup.gif pasidarbavai (bent jau man taip atrodo unsure.gif ) biggrin.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 20:01)
4u.gif
Nebesuprantu ar čia gerai, ar link pilkšvumo, mėlynumo traukia...bet šiaip iš esmės man patiko kaip baltas daiktas išsiskiria iš balto fono  rolleyes.gif aišku trečias geriausias biggrin.gif

dekui 4u.gif
man irgi traukia link melynumo cool.gif
su fokusavimu,tai problema doh.gif auto focusas nefokusuoja( tik pagauna jis ta fokusa ir vel paleidzia doh.gif ),tai as is kart ant manual tada permetu rolleyes.gif bet vis vien astrumo truksta unsure.gif
Atsakyti
Armana, tos kojos jb geriau atrodo, tik kaip jau sakė trūksta apačios. O šeip man visai patinka. biggrin.gif
Vaiko portretukas patiko. thumbup.gif
Atsakyti