QUOTE(Claude @ 2009 01 12, 15:36)
Dedu savo bandymus dienos šviesoj Man vis tiek geriausiai gaunasi su auto, tikrai tikroviškos spalvos, o su custom nelabai, bet gal nieko tokio, jei su auto viskas gerai
Geriausiai isejo Auto WB.
Na o cia j/b variantas:
perdariau 4-tą ND
Armana, j/b variantas geriau žiūrisi, nors gal jis kiek pilkokas. nemoku iš tiesų vertinti j/b ir pritariu merginom, kad apačioj trūksta erdvės.
Armana, j/b variantas geriau žiūrisi, nors gal jis kiek pilkokas. nemoku iš tiesų vertinti j/b ir pritariu merginom, kad apačioj trūksta erdvės.
Na wb naturaliam apsvietime
fu kol perskaiciau ir sena ir nauja temuke nu pavarot
peledike sveika prisijungus senai tau jau reikejo
cia rodau bandymus kadangi balto kiauso neturiu tai baltam fone balta vazele dienos apsvietimas
custom
auto
saule
peledike sveika prisijungus senai tau jau reikejo
cia rodau bandymus kadangi balto kiauso neturiu tai baltam fone balta vazele dienos apsvietimas
custom
auto
saule
Daugeliu geriausia su custom, o man atvirkščiai Nors atrodo viską taip darau
Edeva, custom geriausias
Edeva, custom geriausias
QUOTE(Peledike @ 2009 01 12, 16:19)
perdariau 4-tą ND
Dabar ND gerai atliktas
QUOTE(Edeva @ 2009 01 12, 16:21)
Man atrodo, kad tau pavyko nufotkint balta daikta baltam fone.
QUOTE(Armana @ 2009 01 12, 15:48)
man tai vienos kojos kulno galelio trukumas
QUOTE(Peledike @ 2009 01 12, 16:19)
perdariau 4-tą ND
QUOTE(liamuna @ 2009 01 12, 16:20)
Tai kaip suprantu mano uzduotys uzskaitytos?
Ar jas reik det i albuma?
Ar jas reik det i albuma?
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 15:15)
Aš tai aišku norėčiau Nikono D90
mes irgi svajojam apie ji
o snd blykste isigijom
skaitau viska, bet nuo tu baltu baltame akis iskaudo
tu koju vonioj man graziau spalvota ziurisi. ir erdves truputi truksta
o tai ta balta daikta baltam fone irgi su tais wb reikia fotkint? nu tris fotkes daryt?
Sveikos darbstuoles
O man nekliuna centras, nes nera taip jau lygiai centre Bent jau mano akys rodo, kad labiau i desine Ir kartais, kai jau zinai ka darai, ta centrine kompozicija nera toks baisus blogis Visai neblogas portretukas
QUOTE(Armana @ 2009 01 12, 13:45)
Ka manot apie si potreta? Man jis patinka, bet tikriausiai bus blogai, kad berniukas centre.
O man nekliuna centras, nes nera taip jau lygiai centre Bent jau mano akys rodo, kad labiau i desine Ir kartais, kai jau zinai ka darai, ta centrine kompozicija nera toks baisus blogis Visai neblogas portretukas