Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 15:54)
canon eos 350 d ax.gif  senukas jau moraliskai...  ax.gif  ir jau noriu naujesnio (tik vyrui mano nesakykit hihihi.gif)

as ilgai rinkaus tarp canono ir nikono, bet prisiskaicius visokiu forumu apsistojau ties canonu, del jo priedu kainos wink.gif

Aš tai aišku norėčiau Nikono D90 biggrin.gif bet kad labai brangūs Nikono objektyvai rolleyes.gif o iš Canonų net nžn...eisiu peržvelgt internetines parduotuves biggrin.gif et..koks Canon Mark'as nepamaišytų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 15:15)
Aš tai aišku norėčiau Nikono D90 biggrin.gif bet kad labai brangūs Nikono objektyvai  rolleyes.gif  o iš Canonų net nžn...eisiu peržvelgt internetines parduotuves biggrin.gif et..koks Canon Mark'as  nepamaišytų  lotuliukas.gif

nu koks tamsta nekuklus hihihi.gif
Atsakyti

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 15:10)
Peledike  thumbup.gif  vienintele foto, del kurios siek tiek abejoju - tai 3 daiktu fokusavime - antra wink.gif nes man atrodo abu daiktai ryskus...  ax.gif

as ir taip matau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 16:15)
Aš tai aišku norėčiau Nikono D90 biggrin.gif bet kad labai brangūs Nikono objektyvai  rolleyes.gif  o iš Canonų net nžn...eisiu peržvelgt internetines parduotuves biggrin.gif et..koks Canon Mark'as  nepamaišytų  lotuliukas.gif

As tai svajoju apie Canon 450d, bet kol su situo neismoksiu, ano nepirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 14:38)
gi gal apie veidrodizus kalba ax.gif

ar tikrai gerai surasei? g.gif nes viskas atvirksciai gaunas g.gif

ufff, o aš jau galvojau, kad dar neįsisavinau teorijos biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 15:15)

As kol issirinkau fotoaparata vos neprazilau. Is pradziu norejau pirkti Pentax K10 D, nes jis buvo pigesnis uz Canon ar Nikon tokios klases fotoaparatus, bet visgi pasirinkau Canon 450 D rolleyes.gif ir nesigailiu, nes patinka man jis labai rolleyes.gif

Idesiu dar viena nuotrauka visai ne i tema blush2.gif
Slapi linkejimai is vonios

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 12, 16:24)
.. bet visgi pasirinkau Canon 450 D  rolleyes.gif ir nesigailiu, nes patinka man jis labai  rolleyes.gif

Idesiu dar viena nuotrauka visai ne i tema blush2.gif
Slapi linkejimai is vonios

O šiaip ir kaina visai prieinama...sakyčiau normali canono 450D thumbup.gif reiks rimčiau pasinert į tą reikalą smile.gif

O foto man norėtųsi matyti j/b kažkodėl smile.gif aišku vos vos apačios daugiau netrugdytų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 15:28)
O šiaip ir kaina visai prieinama...sakyčiau normali canono 450D  thumbup.gif  reiks rimčiau pasinert į tą reikalą smile.gif

mano irgi canon 450d ... vyro pliusas buvo garantinis aptarnavimas ax.gif
Atsakyti
na ir tempai pas jus blink.gif
kol perskaiciau tai geras pusdienis praejo doh.gif biggrin.gif

pas mane muilineje nera rankinio wb, dar karteli isitikinu, kad reikia naujo fotiko biggrin.gif cool.gif ziurinejau canon 40d ax.gif tik del objektyvo dar nesu tikra g.gif

Armana fotkeje su kojomis noretusi apacios daugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 12 sausio 2009 - 15:37
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 15:28)
O šiaip ir kaina visai prieinama...sakyčiau normali canono 450D  thumbup.gif  reiks rimčiau pasinert į tą reikalą smile.gif

O foto man norėtųsi matyti j/b kažkodėl smile.gif  aišku vos vos apačios daugiau netrugdytų  rolleyes.gif

Apacia nukirpau, nes ten vonios krastas nelygiai ejo, tai teko siek tiek palyginti ir pakirpti.
Beje, gal kas galetu pamokyti kaip nuotraukas graziai paversti j/b ? Man labai patinka j/b pazengusiu nuotaukos, kuriose vaiku akys labai graziai isryskeja, bet man taip neiseina. Visos nuotraukos paverstos b/j atrodo lyg butu murzinos unsure.gif .
Atsakyti
Dedu savo bandymus dienos šviesoj ax.gif Man vis tiek geriausiai gaunasi su auto, tikrai tikroviškos spalvos, o su custom nelabai, bet gal nieko tokio, jei su auto viskas gerai g.gif
Kai perkėliau pamačiau, kad fokusas nelabai blush-anim-cl.gif Na bet WB matos biggrin.gif

Auto
user posted image

Cloudy
user posted image

Custom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 13:08)

p.s. reik kazkaip grazint ta sarasa su tais fotikais - nepamenu, kas koki turi...  doh.gif

galima gi nueiti i praeitas temas, ten kur dar buvo.

Gegyte - Canon Powershot A650 IS
Sidabrinė - Canon Powershot A640
Linutas - Canon Powershot S5 IS
Kaktuke- Canon power shot S3
Sadi-Canon Powershot SX100 IS
Vasarine-Canon digital ixus 75
Ingulia- Canon Powershot S5 IS
luoke- Canon 400D
Stikline - Canon S5IS
Ediper - Canon 30D
Belly- Canon/ EOS Digital Rebel Xti
cindy- Casio Exilim
ediper -Canon 30D & EFS
twicsi--Canon EOS450D
RamuteS-canon eos1000
linole - Fuji 6500
dejavu- Fujifilm Finepix Z10
Ruta-Fujifilm FinePix S9600
fize-NIKON D40
zmogiukas-Nikon D80
ewa-Nikon D40
Chelsea-Nikon D60
JulieTa - Panasonic Lumix DMC - FZ7
lamella - Panasonic Lumix FZ8
liamuna - Panasonic Lumix DMC-FX07
inesaS-Panasonic DMC-FZ50
RESPECT… - Pentax Optio A10
Pokahonta*-pentax K100D
*Lina* -Pentax K10D
Nomika-Pentax K10D
wite-Pentax Optio 33L
Rasytce-Pentax K20D
alio-nka - Sony DSC-H7
bonda-sony dsc-H50
Valetta- Sony DSC-T200
eqmilia-Sony DSC-H9
Lattciuke- Samsung S830
Gitulia-Olympus E420
Vusia –Olympus FE-330
Naktibalda- Olympus E410
Rrina-olympus e-420
Dirse-Olympus E-510
olo- Nikon-AS D50

QUOTE(Armana @ 2009 01 12, 13:16)
Tikrai, kol vaikus nuvedziau i lauka, praejo tik valanda, o atsirado bent 3 prirasyti puslapiai  karsta.gif

tai dar mazai, mes kol pasivaiksciojom, pietus pagaminau, tai dar +10 psl. doh.gif , na kaip nors pavysiu. tongue.gif
Atsakyti