Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Peledike - o ko toks mazas skirtumas tarp visu f? ax.gif ir skirtuma izvelgt foto labai sunku, kai skaiciukai taip mazai skirias...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 14:38)
ar tikrai gerai surasei? g.gif nes viskas atvirksciai gaunas g.gif

tikrai blogai biggrin.gif tikrinu jūsų budrumą biggrin.gif o eji rimčiau, tai sumaišiau bedėliodama, sorry blush2.gif jau pataisiau
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 14:39)
Peledike - o ko toks mazas skirtumas tarp visu f?  ax.gif  ir skirtuma izvelgt foto labai sunku, kai skaiciukai taip mazai skirias...

todėl kad pas mane fotikas senas verysad.gif ir ISO tik iki 400.... deja deja, geresniam dar tik kaupiuosi...
skirtumas nedidelis gavosi, bet žinau kaip turėtų gautis. šita pamoka mano jau kaip ir išmokta blush2.gif va su kitom bus bėdos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 12 sausio 2009 - 14:47
QUOTE(Stikline @ 2009 01 11, 23:10)
Okay, dedu kitą variantą biggrin.gif

user posted image

Sadi, dėjau šarpo, dariau kontrastingai ir kažkaip man nžn...man šiandien norisi švelniai...va kaip dabar yr  ax.gif

Toki paveiksla pabinciau miegamajam ant sienos wub.gif Cia tu pati nuotraukose? bigsmile.gif
Toliau beskaitydama jau radau atsakyma 4u.gif Saunuole -super 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 12 sausio 2009 - 14:49
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 14:36)
O aš sakau, gal reik pradėt svajot apie veidrodinį fotiką?  g.gif  biggrin.gif  bet taip tingiu pradėd mąstyt kokio čia man reiktų  doh.gif

o svajokli mano mielas svajokli biggrin.gif biggrin.gif /prasau isivaizduot mane dainuojančia lotuliukas.gif /
jei rimtai tai ir aš noriu,bet kol neiisisavinsiu elementariausiu dalyku fotike svajone paliksiu nuošaly biggrin.gif
QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 14:38)
gi gal apie veidrodizus kalba ax.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 12, 14:44)
todėl kad pas mane fotikas senas  verysad.gif  ir ISO tik iki 400.... deja deja, geresniam dar tik kaupiuosi...

supratau ax.gif siaip tai uzskaitom ir turiu pagirti uz tu foto wb 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 15:36)
as gi sakiau, kad tavo jautis vedrodyje tupi  biggrin.gif  tongue.gif

Tiesą sakant prieš pirkdama pagerintą muilinę jau apie veidrodį galvojau, bet durniukė maniau reik pirma su skaitmeniniu mokytis doh.gif O dabar nžn į kokius veidrodžius dairytis...Canon ir Nikon jama viršų. A su kokiu tu fotkini?

QUOTE(Belly @ 2009 01 12, 15:45)
Toki paveiksla kabinciau miegamajam ant sienos  wub.gif Cia tu pati nuotraukose?  bigsmile.gif

flirt.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 12, 14:46)

as tik speju ax.gif blush2.gif tongue.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 14:50)
Tiesą sakant prieš pirkdama pagerintą muilinę jau apie veidrodį galvojau, bet durniukė maniau reik pirma su skaitmeniniu mokytis  doh.gif  O dabar nžn į kokius veidrodžius dairytis...Canon ir Nikon jama viršų. A su kokiu tu fotkini?

as laukiu, kol papigs, nes jau gerai papigia nuo pirmu veidrodziu tongue.gif lotuliukas.gif
juokauju tongue.gif tongue.gif nezinau, ar as jau noriu veidrodzio g.gif ir nezinociau, kaip ri tu, i koki ziuret doh.gif kokius reikalavimus kelt unsure.gif tik zinau, kad noreciau ne tik to vadiniamo kitinio objektyvo -ne sta stai nieko blatno -kiek pastebejau blush2.gif is fotkiu kitu
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 14:50)
Tiesą sakant prieš pirkdama pagerintą muilinę jau apie veidrodį galvojau, bet durniukė maniau reik pirma su skaitmeniniu mokytis  doh.gif  O dabar nžn į kokius veidrodžius dairytis...Canon ir Nikon jama viršų. A su kokiu tu fotkini?
Aš  flirt.gif      4u.gif

canon eos 350 d ax.gif senukas jau moraliskai... ax.gif ir jau noriu naujesnio (tik vyrui mano nesakykit hihihi.gif)

as ilgai rinkaus tarp canono ir nikono, bet prisiskaicius visokiu forumu apsistojau ties canonu, del jo priedu kainos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 14:47)
supratau ax.gif  siaip tai uzskaitom ir turiu pagirti uz tu foto wb  4u.gif

vau bigsmile.gif flirt.gif
sekančių wb jau bus negeras, nes kaip žinia išjungus fotiką išsiderina tas wb ir jau tingėjau nustatinėti, nes labiau rūpėjo konkreti užduotis blush2.gif

2.Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nekeisdami atstumo iki objekto, bet zūmindami - t.y. keisdami objektyvo židinio nuotolį. Pasirenkat fotografavimo tašką, tada vis arčiau ir arčiau "pritraukiat" objektyvu objektą.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Peledike, man atrodo gerai antra uzduotis.
Atsakyti
3. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti.

user posted image

user posted image

4.Trys daiktai. Fotografuojame tris, priesais fotoaparata padetus daiktus, paeiliui fokusuodami i pirma, antra, ir trecia. Viso turi buti trys foto.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Peledike thumbup.gif vienintele foto, del kurios siek tiek abejoju - tai 3 daiktu fokusavime - antra wink.gif nes man atrodo abu daiktai ryskus... ax.gif
Atsakyti