Peledike - o ko toks mazas skirtumas tarp visu f? ir skirtuma izvelgt foto labai sunku, kai skaiciukai taip mazai skirias...
QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 14:38)
ar tikrai gerai surasei? nes viskas atvirksciai gaunas
tikrai blogai tikrinu jūsų budrumą o eji rimčiau, tai sumaišiau bedėliodama, sorry jau pataisiau
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 14:39)
Peledike - o ko toks mazas skirtumas tarp visu f? ir skirtuma izvelgt foto labai sunku, kai skaiciukai taip mazai skirias...
todėl kad pas mane fotikas senas ir ISO tik iki 400.... deja deja, geresniam dar tik kaupiuosi...
skirtumas nedidelis gavosi, bet žinau kaip turėtų gautis. šita pamoka mano jau kaip ir išmokta va su kitom bus bėdos.
QUOTE(Stikline @ 2009 01 11, 23:10)
Okay, dedu kitą variantą
Sadi, dėjau šarpo, dariau kontrastingai ir kažkaip man nžn...man šiandien norisi švelniai...va kaip dabar yr
Sadi, dėjau šarpo, dariau kontrastingai ir kažkaip man nžn...man šiandien norisi švelniai...va kaip dabar yr
Toki paveiksla pabinciau miegamajam ant sienos Cia tu pati nuotraukose?
Toliau beskaitydama jau radau atsakyma Saunuole -super
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 14:36)
O aš sakau, gal reik pradėt svajot apie veidrodinį fotiką? bet taip tingiu pradėd mąstyt kokio čia man reiktų
o svajokli mano mielas svajokli /prasau isivaizduot mane dainuojančia /
jei rimtai tai ir aš noriu,bet kol neiisisavinsiu elementariausiu dalyku fotike svajone paliksiu nuošaly
QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 14:38)
QUOTE(Peledike @ 2009 01 12, 14:44)
todėl kad pas mane fotikas senas ir ISO tik iki 400.... deja deja, geresniam dar tik kaupiuosi...
supratau siaip tai uzskaitom ir turiu pagirti uz tu foto wb
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 15:36)
as gi sakiau, kad tavo jautis vedrodyje tupi
Tiesą sakant prieš pirkdama pagerintą muilinę jau apie veidrodį galvojau, bet durniukė maniau reik pirma su skaitmeniniu mokytis O dabar nžn į kokius veidrodžius dairytis...Canon ir Nikon jama viršų. A su kokiu tu fotkini?
QUOTE(Belly @ 2009 01 12, 15:45)
Toki paveiksla kabinciau miegamajam ant sienos Cia tu pati nuotraukose?
Aš
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 12, 14:46)
as tik speju
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 14:50)
Tiesą sakant prieš pirkdama pagerintą muilinę jau apie veidrodį galvojau, bet durniukė maniau reik pirma su skaitmeniniu mokytis O dabar nžn į kokius veidrodžius dairytis...Canon ir Nikon jama viršų. A su kokiu tu fotkini?
as laukiu, kol papigs, nes jau gerai papigia nuo pirmu veidrodziu
juokauju nezinau, ar as jau noriu veidrodzio ir nezinociau, kaip ri tu, i koki ziuret kokius reikalavimus kelt tik zinau, kad noreciau ne tik to vadiniamo kitinio objektyvo -ne sta stai nieko blatno -kiek pastebejau is fotkiu kitu
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 14:50)
Aš
Aš
canon eos 350 d senukas jau moraliskai... ir jau noriu naujesnio (tik vyrui mano nesakykit )
as ilgai rinkaus tarp canono ir nikono, bet prisiskaicius visokiu forumu apsistojau ties canonu, del jo priedu kainos
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 14:47)
supratau siaip tai uzskaitom ir turiu pagirti uz tu foto wb
vau
sekančių wb jau bus negeras, nes kaip žinia išjungus fotiką išsiderina tas wb ir jau tingėjau nustatinėti, nes labiau rūpėjo konkreti užduotis
2.Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nekeisdami atstumo iki objekto, bet zūmindami - t.y. keisdami objektyvo židinio nuotolį. Pasirenkat fotografavimo tašką, tada vis arčiau ir arčiau "pritraukiat" objektyvu objektą.
Peledike, man atrodo gerai antra uzduotis.
3. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti.
4.Trys daiktai. Fotografuojame tris, priesais fotoaparata padetus daiktus, paeiliui fokusuodami i pirma, antra, ir trecia. Viso turi buti trys foto.
4.Trys daiktai. Fotografuojame tris, priesais fotoaparata padetus daiktus, paeiliui fokusuodami i pirma, antra, ir trecia. Viso turi buti trys foto.
Peledike vienintele foto, del kurios siek tiek abejoju - tai 3 daiktu fokusavime - antra nes man atrodo abu daiktai ryskus...