Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 3

QUOTE(Giedruliuke @ 2009 10 09, 10:48)
Aš už Šveicarus  4u.gif

gal galit paaiskinti kaip tinkamiausia issirinkti, ziurineju siuo metu ne lietuvoj o uzsienio parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(atenesiuke @ 2009 10 09, 10:51)
gal galit paaiskinti kaip tinkamiausia issirinkti, ziurineju siuo metu ne lietuvoj o uzsienio parduotuvese.

Na aišku pirma kokią pinigų sumą žadate skirti , tada kokia kavą mėgstate gerti, ar norit kad butu automatinis ar pusiau automatinis, aišku siūlyčiau pirma ir daug domėtis pačiom firmom, ir kokie yra atsiliepimai apie kiekvieną atskirai ( na bent aš tikrai daug skaitau, nes iš atsiliepimų gauni labai daug naudingos informacijos) jei iš užsienio pirksit - vėl domėkitės dėl garantijos, ar ji bus Lietuvoj suteikiama, kad jei kas atsitiktų nereiktų patiem už remontą mokėtis, dar pirma Lietuvoj bandykit susirasti firmas ir ragauti iš kavos aparatų kavą(aišku skonis pupelių irgi turi reikšmės, bet bent jau galėsit paskiau vienus su kitais lyginti), nes internetu Jūs tikrai neparagausit nei kavos, nei matysit kokiu principu tas kavos aparatas dirba...na čia mano patarimas būtų...gal kitos mergaitės dar ką patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2009 10 02, 15:14)
bet šveicariškas Jura kavos automatas - kažin  schmoll.gif  gal geriau kava tegul italai užsiima?

Mano vyro darbe buvo Jura, iš pradžių buvo aparato apgultis, o vėliau entuziazmas gerti kavą iš automato priblėso. Pasak mano vyro, kava tapo rūgšti (nepaisant kavos rūšies). Bet aš šito kažkaip nesuprantu g.gif
Žodžiu, į namus pirkom ne Jura schmoll.gif , o Saeco Talea. Esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(*Loli* @ 2009 10 09, 21:16)
Mano vyro darbe buvo Jura, iš pradžių buvo aparato apgultis, o vėliau entuziazmas gerti kavą iš automato priblėso. Pasak mano vyro, kava tapo rūgšti (nepaisant kavos rūšies). Bet aš šito kažkaip nesuprantu  g.gif 
Žodžiu, į namus pirkom ne Jura  schmoll.gif , o Saeco Talea. Esu patenkinta.

jei prieš tai kava buvo nerūgšti, o vėliau pasidarė rūgšti, tai matyt yra kažkokia problema smile.gif
Atsakyti
Sveikos, skaaanioooos kavos megejos 4u.gif
Perskaiciau viska nail.gif
Kazkiek info turiu, bet visvien sunku viska aprept.

Ir as svaigstu kaip noriu kavos aparato. Geriausiai butu pilnai automatinis. Kaina max iki 3500 LT doh.gif (ir tai dar neiasku kaip MB reaguos) biggrin.gif
Megstam kava su pienu, pagrinde butent del to ir noriu kavos aparato.
Gal galetumete kazka rekomenduoti ? Gal uzmatet kur kokias akcijas ?

Ir dar toks klausimelis - del tu asoteliu pienui. Kaip manote - ar tai patogiau ?
Tiesiog neisivaizduoju, kaip veikia aparatukas - ar jis pienia is to asotelio kazkaip itraukia i vidu, pasildo, o tada isleidzia i puodeli ?
Ar ten viduj su laiku neprades rugti pieno likuciai ? Ar issivalo tikrai gerai ?
O gal visgi geriau paprastesnis budas - su tuo vamzdeliu ?

Ar praktiskiau, kad is karto du puodelius pasidaryt ? Ar uztenka ir vieno ? Kai sveciu pilnas namas, tai jauciu gerai is karto po du puodelius daryt ? g.gif Bet is kitos puses kiek tu sveciu buna rolleyes.gif

Is anksto aciu uz atsakimus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 12 spalio 2009 - 11:41
Sveikos, prisijungsiu ir aš prie jūsų. Ilgai rinkausi savo aparatuką, perskaičiau begales forumų ir išsirinkau savo Jura thumbup.gif IMPRESSA J5 modelį, turi jį jau beveik metus ir nei dienos nepasigailėjau thumbup.gif Kava skani, pieną plaka gerai ypač didesnuo riebumo. Gaminu savo mėgstama Latte ir vargo nematau blush2.gif
Aišku kainavo jis nemažai, bet manau, kad už Jura geresnių nėra doh.gif
Papildyta:
QUOTE(annushka @ 2009 10 12, 12:39)
Sveikos, skaaanioooos kavos megejos  4u.gif
Perskaiciau viska  nail.gif
Kazkiek info turiu, bet visvien sunku viska aprept.

Ir as svaigstu kaip noriu kavos aparato. Geriausiai butu pilnai automatinis. Kaina max iki 3500 LT  doh.gif  (ir tai dar neiasku kaip MB reaguos)  biggrin.gif
Megstam kava su pienu, pagrinde butent del to ir noriu kavos aparato.
Gal galetumete kazka rekomenduoti ? Gal uzmatet kur kokias akcijas ?

Ir dar toks klausimelis - del tu asoteliu pienui. Kaip manote - ar tai patogiau ?
Tiesiog neisivaizduoju, kaip veikia aparatukas - ar jis pienia is to asotelio kazkaip itraukia i vidu, pasildo, o tada isleidzia i puodeli ?
Ar ten viduj su laiku neprades rugti pieno likuciai ? Ar issivalo tikrai gerai ?
O gal visgi geriau paprastesnis budas - su tuo vamzdeliu ?

Ar praktiskiau, kad is karto du puodelius pasidaryt ? Ar uztenka ir vieno ? Kai sveciu pilnas namas, tai jauciu gerai is karto po du puodelius daryt ?  g.gif  Bet is kitos puses kiek tu sveciu buna  rolleyes.gif

Is anksto aciu uz atsakimus ir patarimus  4u.gif

dėl asotėlio pienui, tai jis tikrai nebūtinas, įsitikinau po metų blush2.gif labai jo norėjau kai pirkau aparatą, kainavo jis net 200 lt. bet dabar jo nenaudoju, imu pieną tiesiai iš pakelio, mažiau plovimo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irutėlė: 12 spalio 2009 - 14:09
QUOTE(Irutėlė @ 2009 10 12, 15:12)
Sveikos, prisijungsiu ir aš prie jūsų. Ilgai rinkausi savo aparatuką, perskaičiau begales forumų ir išsirinkau savo Jura  thumbup.gif IMPRESSA J5 modelį, turi jį jau beveik metus ir nei dienos nepasigailėjau thumbup.gif Kava skani, pieną plaka gerai ypač didesnuo riebumo. Gaminu savo mėgstama Latte ir vargo nematau blush2.gif
Aišku kainavo jis nemažai, bet manau, kad už Jura geresnių nėra doh.gif
Papildyta:
dėl asotėlio pienui, tai jis tikrai nebūtinas, įsitikinau po metų blush2.gif  labai jo norėjau kai pirkau aparatą, kainavo jis net 200 lt. bet dabar jo nenaudoju, imu pieną tiesiai iš pakelio, mažiau plovimo  blush2.gif

Pasakyk, prasau kuom tas Tavo Jura ypatingas ? Nes kaina radau nete - 4699.00 Lt , pakankamai brangu. Kas jame ypatingo ? Kuos skiriasi nuo tarkim po 3000 ? Tiesiog jau nezinau ko noret is to aparato ? Kodel pasirinkote butent toki modeliuka ?
As jau baigiu nusikankint, nu niekaip negaliu net tarp keliu variantu sustot doh.gif Nepagaunu kuom jie skiriasi - 3000 ir 5000 ? g.gif

Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 10 12, 15:41)
Pasakyk, prasau kuom tas Tavo Jura ypatingas ? Nes kaina radau nete - 4699.00 Lt , pakankamai brangu. Kas jame ypatingo ? Kuos skiriasi nuo tarkim po 3000 ? Tiesiog jau nezinau ko noret is to aparato ? Kodel pasirinkote butent toki modeliuka ?
As jau baigiu nusikankint, nu niekaip negaliu net tarp keliu variantu sustot  doh.gif  Nepagaunu kuom jie skiriasi - 3000 ir 5000 ?  g.gif

O kokio Jūs pati kavos aparato ieškot? Aš jau kaip sakiau, man rodos ieškokit ne internete pirma, o eikit ten kur tais kavos aparatais prekiauja , tada jau matysit bent pagrindinius skirtumus, privalumus, matysit kaip ruošiama kava... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliuke @ 2009 10 12, 15:46)
O kokio Jūs pati kavos aparato ieškot? Aš jau kaip sakiau, man rodos ieškokit ne internete pirma, o eikit ten kur tais kavos aparatais prekiauja , tada jau matysit bent pagrindinius skirtumus, privalumus, matysit kaip ruošiama kava... 4u.gif

Tai tikriausiai taip ir reikes daryt.
Noriu pilno automato, kad daryt skanias kapuchino i latte kavutes, kad putos butu geros ir kad nereiketu turet kazkokiu specialiu igudziu jas padaryt. Noretusi, kad kavos stipruma galima butu reguliuot. Kad puodelius galima butu naudot, tiek mazesnius, tiek aukstesnius.
Asiku, gerai, kad ir su valymu kuo paprasciau butu. Tai, kad garsiai dirba, man ne problema.

Tai va tokie ir norai... Todel ir klausiu, kuom uz 5000 pranasesni tarkim uz tuos 3000 g.gif
Nesinori susitaupyt kazkokius 500 lt, o poto gailetis.
Del firmos, kazkaip cia pastebejau - kad dominuoja Delonghi ir Jura g.gif
Pati kazkokiu nusistatymu neturiu del firmos. Norisi kokybisko aparaciuko ir ilgam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 10 12, 15:54)
Noriu pilno automato, kad daryt skanias kapuchino i latte kavutes, kad putos butu geros ir kad nereiketu turet kazkokiu specialiu igudziu jas padaryt. Noretusi, kad kavos stipruma galima butu reguliuot. Kad puodelius galima butu naudot, tiek mazesnius, tiek aukstesnius.
Asiku, gerai, kad ir su valymu kuo paprasciau butu. Tai, kad garsiai dirba, man ne problema.

Tai va tokie ir norai... Todel ir klausiu, kuom uz 5000 pranasesni tarkim uz tuos 3000  g.gif
Del firmos, kazkaip cia pastebejau - kad dominuoja Delonghi ir Jura  g.gif 
Pati kazkokiu nusistatymu neturiu del firmos. Norisi kokybisko aparaciuko ir ilgam  wub.gif

Na aš manau pradžia jau turi, Delonghi ir Jura, bandykit ieškoti kur jais prekiauja ir eiti ragauti kavos biggrin.gif o vėliau matysit, ar Jum rinktis iš šių dviejų ar ieškoti dar keliu variantų smile.gif Manau kad kaip ir daugelio daiktų skiriasi kainos, ir dėl dizaino, ir dėl valdymo, programų ir pan... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 10 12, 15:54)

Tai va tokie ir norai... Todel ir klausiu, kuom uz 5000 pranasesni tarkim uz tuos 3000  g.gif
Del firmos, kazkaip cia pastebejau - kad dominuoja Delonghi ir Jura  g.gif 
Pati kazkokiu nusistatymu neturiu del firmos. Norisi kokybisko aparaciuko ir ilgam  wub.gif

Kaina aparatu skiriasi tuo, ar yra 1 ar 2 kaitinimo elementai, ar galima daryti kapucino ir late kavas vieno mygtuko paspaudimu, talpa vandens skiriasi, valdymas - ekrane simboliai ar tekstas, na ir dizainas.
Namu salygom pilnai uztenka kad ir tokio - Jura F70 lengva naudoti, turi komplektacijoje profi kapucinatoriu.
Atsakyti
O is tokiu biskuti pigesniu - na tarkim iki 3500 ? (nes bijau MB is namu isvarys doh.gif ) Ka galetume rekomenduoti?
O tas prosesionalus kapuchinatorius ? Tai cia kas per stebuklas?

Ar visgi tikrai verta ta + 1000 susitaupyt ir nupirkt jau toki Jura F70 g.gif

Atleiskit uz naivius klausimus blush2.gif

Tas Profi kapucinatorius, kaip suprantu, yra tas pats kas ir asotelis pienui arba tas paprastas slangelis ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 12 spalio 2009 - 15:16