Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 3

Aš saviškį saeco nukalkinu su saeco nukalkintoju, kurį perku Topo centre arba elektromarkte ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sicija @ 2009 07 06, 23:18)
o as noriu tokio aparato kur prieini ir paspaust tik reik kaip lukoile pvz  biggrin.gif

Geriau norais ir tepalieka mirksiukas.gif nes po priėjimo ir paspaudimo dar daug darbų reikia padaryt, jei kava su pienu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaS @ 2009 08 09, 11:32)
Sveikos, turiu Saeco Odea Go kavos aparatą. Pastebėjau, kad kavos skonis labai priklauso nuo pupelių kokybės, tik dar niekaip neatrandu man labiausiai patinkančios. Klausimėlis toms, kurios turi automatinius kavos aparatus: kaip nukalkinti, kokį nukalkintoją naudoti? prie aparato komplekte nebuvo. vakar iš Senių nusipirkau kažkokį Rayen būtent automat. kavos aparatams, 3 kartus pravariau, bet ta nukalkinimo lempa vistiek dega. Pasidalinkit patirtim...

Tikriausiai kažką ne taip darai, nes po nukalkinimo programos paleidimo lemputė kaip ir turėtų užgęsti, pabandyk pasiskaityti instrukciją 4u.gif ten turėtų būti paaiškinta kaip atlikti nukalkinimą?
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 08 09, 21:33)
Aš saviškį saeco nukalkinu su saeco nukalkintoju, kurį perku Topo centre arba elektromarkte ax.gif
Papildyta:

Geriau norais ir tepalieka mirksiukas.gif nes po priėjimo ir paspaudimo dar daug darbų reikia padaryt, jei kava su pienu doh.gif

o kiek tų darbų reikia padaryti? pieno putą suplakti ir ir kavos ant viršaus susipilti 4u.gif na bent jau man tai tik tiek darbo mirksiukas.gif
Atsakyti
Turim Miele interguojama kavos aparata.Labai patenkinti smile.gif Tikrai galiu rekomenduoti ir jei kanors domins parasysiu modeli.Galima pasidaryti expreso, paprasta kava, late, cappucino, karsta piena, pieno putas,arbatai karstas vanduo.
Viska paraso jeigu jam konors truksta, vandens, pieno.Pranesa, kad nori buti isvalytas. smile.gif
Atsakyti
neseniai isigijom jura z5, bet kol kas as neiveikiu to aparato doh.gif uzprogramuoji kokia megsti kava, t.y. kiek vandens, kiek pieno, o paskui darai kava principu "one touch" - paspaudi ir yra kava, visai kaip lukoil'e biggrin.gif vienu metu 2 puodelius gali padaryti.. tik paskui reikia isvalyti aparata, knopke paspaudi ir prasiplauna.. bet kazko nusimusa parametrai ir kartais padaro kava visiskai "i pievas" doh.gif siaip labai norejau to aparato, bet dar nesusidraugavau su juo, jauciu reikia su instrukcija ilgiau pasedet blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif , nežinau ar į tą temą pataikiau blush2.gif , bet mane labai domina šitokie aparačiukai ar kaip juos pavadinti g.gif , kas turite prašau pakomentuokite, ačiū 4u.gif

http://www.debenhams..._10001_59682_-1
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2009 08 31, 17:57)
Sveikos smile.gif , nežinau ar į tą temą pataikiau blush2.gif , bet mane labai domina šitokie aparačiukai ar kaip juos pavadinti g.gif , kas turite prašau pakomentuokite, ačiū 4u.gif

http://www.debenhams..._10001_59682_-1

Sveika,
Čia kaip kavinukas, tik jis galima sakyti garų pagalba, ruošia espresso kava, jis sudarytas iš 3 daliu : apatinėje dalyje pilasi vandenukas, viduryje dedasi malta kava, viršutinėje dalyje kaupiasi kava 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2009 08 17, 00:18)
neseniai isigijom jura z5, bet kol kas as neiveikiu to aparato  doh.gif uzprogramuoji kokia megsti kava, t.y. kiek vandens, kiek pieno, o paskui darai kava principu "one touch" - paspaudi ir yra kava, visai kaip lukoil'e  biggrin.gif vienu metu 2 puodelius gali padaryti.. tik paskui reikia isvalyti aparata, knopke paspaudi ir prasiplauna.. bet kazko nusimusa parametrai ir kartais padaro kava visiskai "i pievas"  doh.gif siaip labai norejau to aparato, bet dar nesusidraugavau su juo, jauciu reikia su instrukcija ilgiau pasedet  blush2.gif

kadangi esu susidurusi su kavos aparatias, tai galiu pasakyti jog Jura geriausias pasirinkimas.
as tau siulau pasiskambinti i kompanija kuri prekiauja jura ir tegul koks vadybininkas tave pamokina namu salygomis.
Atsakyti
Turim stai toki KRUPS kavos aparata - Krups XP1500 Combination Coffee & Espresso Machine.

user posted image

Dar vienas klausimas suristas su kavos aparatais. Ta dalis, i kuria pilam vandeni paprastai rodo kiek vandens ipilta. Na, taip atsitiko, kad pas mane jau neberodo kiek jo yra, reikia speti smile.gif Nuo kalketo vandens taip nutiko. Bandziau valyti su specialiais valikliai skirtiems aparatams, bandziau su soda - nieko neisejo. "Uzkreciau" kalkem.
Gal zinot dar kazka kas padetu isvalyti kalkes?
Atsakyti
QUOTE(Giedruliuke @ 2009 09 02, 11:48)
Sveika,
Čia kaip kavinukas, tik jis galima sakyti garų pagalba, ruošia espresso kava, jis sudarytas iš 3 daliu : apatinėje dalyje pilasi vandenukas, viduryje dedasi malta kava, viršutinėje dalyje kaupiasi kava  4u.gif

Didelis dėkui 4u.gif , jau nusipirkau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri nors turite tokį kavos virimo aparatą:user posted image

Info apie jį čia:
Philips kavos virimo aparatas

Pasidalinkit patirtimi smile.gif , būčiau dėkinga 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2009 09 27, 00:09)
Sveikos,

gal kuri nors turite tokį kavos virimo aparatą:user posted image

Info apie jį čia:
Philips kavos virimo aparatas

Pasidalinkit patirtimi  smile.gif , būčiau dėkinga  4u.gif .

na kiek teko susidurti, tai kavos aparačiukas visai mielas smile.gif vieno mygtuko paspaudimu ir latte ir capuccino, tik man nepatinka kad pieno talpa yra kavos aparate, manau veliau gali kilti problemų dėl surūgusio pienelio, ar peino likučių , kurie pateks į sistemą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliuke @ 2009 09 28, 16:00)
na kiek teko susidurti, tai kavos aparačiukas visai mielas smile.gif vieno mygtuko paspaudimu ir latte ir capuccino, tik man nepatinka kad pieno talpa yra kavos aparate, manau veliau gali kilti problemų dėl surūgusio pienelio, ar peino likučių , kurie pateks į sistemą smile.gif

Chmmm, bet kad pieno talpa nėra aparate... schmoll.gif ji išsiima ir laikoma šaldytuve...
Atsakyti