Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 3

4u.gif Sveiki. Ieškau kompakktiško, nebrangaus kavos aparato ir vakar pamačiau ir įsimylėjau JURA ENA3 smile.gif Apie jį rašoma visai gražiai smile.gif Norėjau pasiklausti, gal kas turite tokį ar girdėjote kokių atsiliepimų - būtų smagu jei pasidalintumėte smile.gif
http://www.antoniose...black_large.jpg
Atsakyti
QUOTE(Bachure @ 2009 11 09, 19:14)
Vat įdomu kiek tokie kainuoja?

Aš irgi praždioj kai tik užsimaniau kavos aparato pradėjau galvot apie automatinį, bet vis daugiau skaitant įvairios informacijos nuomonę pakeičiau. Juk geros kavinės turi neautomatinius, paprastus aparatus, kur reikia daugiau įdėti žmogiško darbo. Mant atrodo, kad čia kaip namie gamintas maistas, skanesnis ir geresnis už priktinį, pusfabrikatį. Na aišku priklauso nuo žmogaus, man tas visas procesas atrodo įdomsu ir gražus, ir yra kur patobulėti gaminant kavą, ne tik mygtuką spaudžiot:), tad kai atsiras galimybė žinau, kad pirksiu paprastą, tik reik padorų nusižiūrėti dar

Kaina tokiu apie pora tukstanciu litu, kai kurie modeliukai kiek maziau, kai kurie gal kiek daugiau. Nera pigus dalykas deja... ax.gif

Del idedamo darbo, gaminant puodeli kavos uztruksit keletu sekundziu gal ir ilgiau, kadangi primalt kavos i kauseli truks kokias 4 sekundes, supresuot kava pora sekundziu ir daug maz tiek pat sugaisite kauseli uzverziant... smile.gif bet is kitos puses pagalvojus, tai automatinis pats is spinteles kavos irgi nepasiima smile.gif Cia skirta tiem kas sako kad neturi laiko terliotis su tradiciniais mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristina12345 @ 2009 11 09, 18:01)

As asmeniskai sakyciau, kad jei nori kavos tokios kaip is geros kavines(nes pati tai ir kavines tik kelias zinau kur man kava skani), investuoti teks...  blink.gif Plius dar vienas svarbus dalykas, tai pati kava. Cia aisku taip pat ir skonio reikalas, taip kad nereikia patinget isbandyt daugybe rusiu kad atrast pacia paciausia  smile.gif
Rekomenduot galiu tai ka patys atstovaujam, kadangi galiu garantuot uz kokybe  smile.gif nuoroda i gamintojo puslapiuka http://www.ascaso.co.../productos.html
Papildyta:
O koki nusipirkote labai idomu smile.gif

Manau ,kad savotiška reklama apie savo atsovaujamą firmą ar produktus yra kaip draudžiama g.gif
Atsakyti
Sveikos
Ka manote apie tokius aparatus su kapsulemis? Gal kokiu atsiliepimu? Aciu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Giedruliuke @ 2009 11 10, 13:26)
Manau ,kad savotiška reklama apie savo atsovaujamą firmą ar produktus  yra kaip draudžiama  g.gif

O ka siulytumete atsakyti zmogui kuris klausia ka galiu patarti?? Galejau aisku sakyti kad as tai va toki ir toki turiu is ten ir ten pirkau, oi koks jis geras ir nuostabus... Bet siaip ar taip buciau buvusi vistiek apkaltinta reklaminimu, taip jau cia buna... g.gif Jau ir taip stengiausi nesakyti nieko, ir imones savo neminejau, siuliau tiesiog pasidometi tuo ko kiti iki siol siame forume neminejo.
Administratoriai, prasau, istrinkite mano zinute su nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliuke @ 2009 11 10, 12:26)
Manau ,kad savotiška reklama apie savo atsovaujamą firmą ar produktus  yra kaip draudžiama  g.gif

Iš vienos pusės gal ir reklama, bet iš kitos - kaip kitaip sužinot apie nemasiniam skoniui skirtus gaminius g.gif
O tie "ascaso" gundantis reikalas vis dėlto, bet reikia dar pataupyt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi svajoju apie kavos aparatą, bet negaliu stipriai išlaidaut blush2.gif Norėčiau įsigyti kokį nors iki 700 Lt, bet būtent, kad būtų galima gaminti kapučino ar late kavą, nes stiprios nelabai galiu gert ax.gif
Automatinio kažkaip niekada nenorėjau, apie ascaso jau esu kažkokiam forume (kur profesionalai apie kavą diskutuoja) gerus atsiliepimus skaičius... Bet man per brangu, deja verysad.gif Kavą šeimoje geriu aš viena, na, svečius dar pavaišinu. Kol kas makaluoju pieną su tokiu aparačiuku biggrin.gif

user posted image

Niu bet vis tiek norisi man rimtesnio įrenginio biggrin.gif svarstau apie tokius:

Saeco Nina Bar (tradicinis)
Saeco Nina Cappuccino (tradicinis)
Saeco Via Veneto de Luxe (nežinau, rodos irgi tradicinis)
Krups XP 5240 (tradicinis)
Elektrolux EEA 120 (tradicinis)
DeLonghi EC300M Metropolis (pusiau automatinis)

Gal kas turit kurį ir galit pasidalint nuomone?
Jau skaičiau šitoj temoj atsiliepimą apie Saeco Via Veneto de Luxe ax.gif

aš pati gal labiausiai linkstu prie Saeco Nina Cappuccino arba Elektrolux EEA 120 g.gif

Kristina12345, ar nieko negalėtumėt patart?
Atsakyti
QUOTE(Kristina12345 @ 2009 11 09, 19:01)

O koki nusipirkote labai idomu smile.gif

Mes turim Jura impresa kazkuri ten modeli.

QUOTE(Kristina12345 @ 2009 11 10, 12:53)

Del idedamo darbo, gaminant puodeli kavos uztruksit keletu sekundziu gal ir ilgiau, kadangi primalt kavos i kauseli truks kokias 4 sekundes, supresuot kava pora sekundziu ir daug maz tiek pat sugaisite kauseli uzverziant... smile.gif bet is kitos puses pagalvojus, tai automatinis pats is spinteles kavos irgi nepasiima smile.gif Cia skirta tiem kas sako kad neturi laiko terliotis su tradiciniais  mirksiukas.gif

O as rinkausi autmatini aprata vien del to, kad neturim mes daug vietos, ir tas malimas, spaudimas, ir metimas kavos tirciu, man atrodo, kad kazkiek inestu pribarstymu i namus. Nes aparatas stovi vienam gale virtuves, siuksledeze kitam. O jei gerianciu yra daugiau, tai istisas malimas, metimas, ir nesiojimas per visa virtuve. Na man patinka, kai prisirenka ten tirsciu, aparatas duoda zenkla, kad reik istustint, ispili, ir vel svaru. Tai tik del tos priezasties. Tikrai nemanau, kad laiko daug daugiau sugaistam. Tik ant to ir sugaistum, kad po kiekvieno puodelio, reiktu valytioi, ismesti kava, vel ideti, malti, spausti... Mes namie savaitgali ji daug naudojam, tai musm patogu kad automatinis
Atsakyti
4u.gif Vakar nusipirkau JURA ENA 3 thumbup.gif - esu kol kas labai patenkinta ir jau pasim4gavau skania kava - valdymas lengvas, aparatas nedidelis,kadangi mano virtuvė mažytė, tai dabar aparatas visos virtuvės akcentas biggrin.gif Žodžiu, dabar reikia eksperimentuoti ir išmokti gamintis labai skanią kavą. smile.gif Norėjau pasiklausti apie pačią kavą - kokias kavos pupeles naudojate?
Atsakyti
QUOTE(jurstai @ 2009 11 11, 10:35)
4u.gif  Vakar nusipirkau JURA ENA 3  thumbup.gif - esu  kol kas labai patenkinta ir jau pasim4gavau skania kava - valdymas lengvas, aparatas nedidelis,kadangi mano virtuvė mažytė, tai dabar aparatas visos virtuvės akcentas biggrin.gif  Žodžiu, dabar reikia  eksperimentuoti ir išmokti gamintis labai skanią kavą. smile.gif  Norėjau pasiklausti apie pačią kavą - kokias kavos pupeles naudojate?

Džiugu kad prie mūsų prisidėjo dar vienas kofemanas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas turite Zespresso Cafe aparata? Norejau pklausti, ar jam trinka ir kokios kitokios kapsules, ar butinai tik is zepter firmos? Gal kur pigesniu galima isigyti?
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif

Parduodu naujuteli kavos aparata clatronic ka 3139 melyna. Gavau ji is seses vyro,bet negeriu kavos smile.gif) pirktas parduotuvei su "brokuotom" prekem. Vienintelis jo brokas, kad turi nedideli ibrezima. Telpa 10 puodeliu, termo "arbatinukas".

Nuotraukos: http://picasaweb.goo...feat=directlink

Rinkos kaina svyruoja nuo 150Lt iki 200Lt, Lietuvoj net nera smile.gif Siulau uz 110 LT, bet galima dar lb lb lb pasitart ir nusitart biggrin.gif
Atsakyti