Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

as jau 4 kepiau,tai visi skirtyngi,bet skanus.
jai skardoj kepu-sausesnis,jai formoj- tai riebesmis,tik va bijau biskuti paskrudint iki tos karameles,ji visai minksta gaunasi. ax.gif
dabar laukiu kokiu svenciu kad galeciau pasireiksti,nes pati jau persivalgiau truputi blush2.gif
Atsakyti
labuka, as ir susigundziau pabandyti sita sedevra... tik as neturiu minkstu mieliu, tai norejau paklausti, kiek deti sausu mieliu ir kaip jas uzpilti taip pat tik sausktu cukraus ir sausktu pieno?
Atsakyti
QUOTE(jaknjurgaaa @ 2009 01 18, 17:10)
labuka, as ir susigundziau pabandyti sita sedevra... tik as neturiu minkstu mieliu, tai norejau paklausti, kiek deti sausu mieliu ir kaip jas uzpilti taip pat tik sausktu cukraus ir sausktu pieno?

Man rodos Cipciukas rašė, kad 7g sausų mielių atitinka 21g šlapių. Laikydamasi šių proporcijų aš ir dėjau. cukraus ir pieno pagal receptą.Gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2009 01 18, 20:17)
Man rodos Cipciukas rašė, kad 7g sausų mielių atitinka 21g šlapių. Laikydamasi šių proporcijų aš ir dėjau. cukraus ir pieno pagal receptą.Gavosi thumbup.gif

Aciu labai.. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors bandėte šimtalapį minkyti duonkepėje. Kaži kaip ten gautųsi. Ir dar norėjau paklausti kokio dydžio yra jūsų ištampyti lakštai? Man tai gavosi koks trečdalis (gal kiek daugiau) virtuvinio stalo. Kadangi mes jį staigiai suvalgėme tai galvoju kitą kart kepti iš dvigubos normos. Bet tuomet išeitų, jog ištampytas blynas turėtų būti per visą virtuvinį stalą g.gif Ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistė S @ 2009 01 18, 19:55)
Gal kas nors bandėte šimtalapį minkyti duonkepėje. Kaži kaip ten gautųsi. Ir dar norėjau paklausti kokio dydžio yra jūsų ištampyti lakštai? Man tai gavosi koks trečdalis (gal kiek daugiau) virtuvinio stalo. Kadangi mes jį staigiai suvalgėme tai galvoju kitą kart kepti iš dvigubos normos. Bet tuomet išeitų, jog ištampytas blynas turėtų būti per visą virtuvinį stalą  g.gif Ačiū už atsakymą.  4u.gif

Buna , kad tas blynas net kybo nukrites nuo stalo kraštų doh.gif ....as is visos normos negaliu daryti schmoll.gif , netelpa .....
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2009 01 18, 13:16)
As jau kildinu susukta.Sekesi gerai,galvojau atsibos minkyt,bet laikas greit prabego.Kad daugiau puslyciu butu tesloj,isplojau su kumsciais ir kaip kolduna uzspaudziu,tik vietoj mesos-oras.Ir taip daug kartu.Lakstus kociojau ir tik pabaigoj truputi patampiau,sakyciau neplysinejo,kelios skylutes nuotaikos negadino biggrin.gif Tikiuosi bus ka parodyt.f lotuliukas.gif

tesinys-kaip as gaminau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-oncek: 18 sausio 2009 - 21:13
Kaip graziai issitampe lakstas blink.gif nelabai supratau, kaip ten isplot kumsciu, ir kaip kolduna sulenkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 18, 21:37)
Kaip graziai issitampe lakstas  blink.gif nelabai supratau, kaip ten isplot kumsciu, ir kaip kolduna sulenkt  g.gif

lotuliukas.gif cia minkydama zaidziau lotuliukas.gif Paskaiciau,kad turi minkant sproginet puslytes,tai bandziau kuo daugiau oro i tesla imuryt.
Kazko foto atvirkstine seka susidejo g.gif
Skanu,bet laaabai riebu.Vienakart gyvenime teko ragaut,tai prisimenu medaus skonio buvo..
Papildyta:
QUOTE(jaknjurgaaa @ 2009 01 18, 17:10)

As dejau sausas mieles 11g pakeli.nuo sauksto pieno vos suslapo,tai dar dapyliau vandens.Kilo gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2009 01 18, 21:12)
tesinys-kaip as gaminau....

Gražus šimtalapis gavosi thumbup.gif ir skaaaaniai atrodo wub.gif Kitą kart įstatyk skarbonkę be dugno ir viršaus - bus skylė vidury thumbup.gif (aš nuo kondensuoto pieno dėjau - buvo kaip tik ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 01 19, 00:19)
Gražus šimtalapis gavosi  thumbup.gif ir skaaaaniai atrodo wub.gif Kitą kart įstatyk skarbonkę be dugno ir viršaus - bus skylė vidury thumbup.gif  (aš nuo kondensuoto pieno dėjau - buvo kaip tik ax.gif )

Aciu
Neturejau skarbonkiu biggrin.gif Siandien daug skanesnis nei vakar 4u.gif
Atsakyti
http://fotki.yandex.ru/users/dijanele/
viso kepinio nufotkimt neisejo ax.gif ,paprasiau vyro istraukt is orkaites ,tai karsta pradejo pjaustyt ir puses neliko biggrin.gif .
jau sakiau skrandis sustos nuo tokio karsto skanesto rolleyes.gif
(nemoku foto tiesiogiai ikelti verysad.gif )

tiesa ,as i formos viduriuka pastatau puodeli ir pripilu puse jo vandens(kad neskiltu netycia)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijanele: 19 sausio 2009 - 19:41