Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(d-oncek @ 2009 01 17, 22:34)
Va ir man klausimelis iskilo-kai pakyla ar reikia kuom nors aptepti virsu?Pav. kiausu?Aciu 4u.gif

Va va, as pries kepant aptepu kiausinio baltymu, bet jauciu dar viena nesamone darau doh.gif net nezinau is kur as cia taip istraukiau doh.gif cia jau Cipciuko reikia klausti...
Atsakyti
As irgi aptepu kiauinio trynys+pienas wink.gif
Atsakyti
O cipciukas niekuo netepa biggrin.gif , nes taip močiutė mokė , ji sakydavo , kad nuo jo viršus pasidaro kietas , ir dabar nesenei kažkur skaiciau , kag net kai kuriu ( beveik visų mielinių ) rūšių bandeliu , negalima tepti kiaušinio plakinio , dėl tos pačios priežasties , kaip ir mano močiutė sakydavo .
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 18, 03:39)
O  cipciukas niekuo netepa  biggrin.gif , nes taip močiutė mokė , ji sakydavo , kad nuo jo viršus pasidaro kietas , ir dabar nesenei kažkur skaiciau , kag net kai kuriu ( beveik visų mielinių ) rūšių bandeliu , negalima  tepti kiaušinio plakinio , dėl tos pačios priežasties , kaip ir mano močiutė sakydavo .

Aciu, zinosim 4u.gif
Atsakyti
labas rytas...

vakar debiutavau su simtalapio kepimu...buvo idomu...visur sviestas plauke.. doh.gif siaip sakyciau nelabai gerai gavosi..aisku skonis geras, sluoksniuku neperdaugiausiai bet...kazkaip labai sunkiai mums ten tampesi ta tesla...jei labiau temdavom plysdavo, arba prilipdavo prie stalo... doh.gif na bet cia turbut reikia praktikos igyt daugiau...ir dar viena didziule problema kuri nutiko..nzn del ko, ar per ilgai kepe..(nepilnas 1,5 valandos) ar per karsta buvo, ar del to kad apacia labiau orkaiteje kaito, zodziu apdege apacia..(toje formoje kur su skyle per viduri)...tai matyt apdege visas tas sviestas su cukrumi..tai kaip ir neliko tos karamelines pluteles...kai kita karta bandysiu stengsiuos nekartot situ kalidu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 01 18, 12:22)
labas rytas...

vakar debiutavau su simtalapio kepimu...buvo idomu...visur sviestas plauke.. doh.gif siaip sakyciau nelabai gerai gavosi..aisku skonis geras, sluoksniuku neperdaugiausiai bet...kazkaip labai sunkiai mums ten tampesi ta tesla...jei labiau temdavom plysdavo, arba prilipdavo prie stalo... doh.gif na bet cia turbut reikia praktikos igyt daugiau...ir dar viena didziule problema kuri nutiko..nzn del ko, ar per ilgai kepe..(nepilnas 1,5 valandos) ar per karsta buvo, ar del to kad apacia labiau orkaiteje kaito, zodziu apdege apacia..(toje formoje kur su skyle per viduri)...tai matyt apdege visas tas sviestas su cukrumi..tai kaip ir neliko tos karamelines pluteles...kai kita karta bandysiu stengsiuos nekartot situ kalidu... rolleyes.gif

Be abejo, kad per ilgai kepete. As is dvigubos normos kepu nedaugiau nei 1val su ventiliatorium smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 18, 11:52)
Be abejo, kad per ilgai kepete. As is dvigubos normos kepu nedaugiau nei 1val su ventiliatorium smile.gif

pas mane irgi su vintiliatorium..vadinasi persistengiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 01 18, 13:01)
pas mane irgi su vintiliatorium..vadinasi persistengiau  doh.gif

Su ventiliatorium as beveik visad temparatura sumazinu 20C bei trumpiau kepu negu recepte nurodyta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 18, 12:14)
Su ventiliatorium as beveik visad temparatura sumazinu 20C bei trumpiau kepu negu recepte nurodyta wink.gif

aciu uz patarima..dabar zinosiu bigsmile.gif
Atsakyti
As tai nesuprantu, kokia pas mane virykle blush2.gif yra daug funkciju, yra atskirai ventiliatorius, bet su tuo ventiliatorium nieko as nesuprantu doh.gif
Atsakyti
As jau kildinu susukta.Sekesi gerai,galvojau atsibos minkyt,bet laikas greit prabego.Kad daugiau puslyciu butu tesloj,isplojau su kumsciais ir kaip kolduna uzspaudziu,tik vietoj mesos-oras.Ir taip daug kartu.Lakstus kociojau ir tik pabaigoj truputi patampiau,sakyciau neplysinejo,kelios skylutes nuotaikos negadino biggrin.gif Tikiuosi bus ka parodyt.f lotuliukas.gif
Atsakyti
Kita savaite vel kepsiu as simtalapi, nu 5 kartas jau gal gausis idealiai lotuliukas.gif
Atsakyti