man visada simtalapiai kiek esu ragavus per riebus buna.
QUOTE(Agggata @ 2009 01 16, 13:56)
Pacituosiu vienos ižimios firmos reklamos citatą ...." Tai gan riebus ir saldus kepinys " .
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 16, 19:18)
Labai super šimtalapis
O dabar klausimas, kaip atmatuosti ar pasverti 125 mlg pieno? o gal galima paversti į kokius ml.? Nu sorry bet aš humanitarė mokykloj buvau
O dabar klausimas, kaip atmatuosti ar pasverti 125 mlg pieno? o gal galima paversti į kokius ml.? Nu sorry bet aš humanitarė mokykloj buvau
Sunelio buteliuką turi ??? .....jame ir pamatuok tuos 125 ml....... ne mlg. ( ml. - mililitrai .....mlg. - miligramai .....................1 mililitro , 1 miligramas .....įsivaizduoji tokį kiekį ??? ......aguonos grūdas )
Papildyta:
Labai visų atsiprašau už klaidą ....
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 19:38)
Sunelio buteliuką turi ??? .....jame ir pamatuok tuos 125 ml....... ne mlg. ( ml. - mililitrai .....mlg. - miligramai .....................1 mililitro , 1 miligramas .....įsivaizduoji tokį kiekį ??? ......aguonos grūdas )
Papildyta:
Papildyta:
Teks pasilikti viena sunelio buteliuka
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 20:38)
Papildyta:
Papildyta:
ačiū už tokį operatyvumą... būtinai kepsiu... jau dabar eičiau, bet nepakaks sviesto keik namie yra sergu kepimu ir virtuve, blyn,,, vyras ateina sako : ką tu čia toj virtuvėj darai - sakau: - noriu tai ir darau oi oi
Papildyta:
ir dar.. matyt ne tokia ir klaida - nes kiek gražių šimtalapių pagal Jūsų "klaidingą" receptą iškepta
šiandien kepiau šimtalapį. Gavosi laaaaaabai skanus. AČIŪ CIPCIUKUI UŽ NUOSTABŲ RECEPTĄ IR PATARIMUS. Šimtalapį kepiau 1 val 15 min. Tai jo viršutiniai sluoksniukai tokie rudi pasidarė ir pats viršus bei šimtalapio galai tokie kietoki. Nors aš jį buvau uždengusi folija. Matyt taip nutiko dėl to, kad aš jį greičiausiai perkepiau. Nepaisant to jis gavosi labai skaunus. Labai ačiū JUMS, CIPCIUK.
QUOTE(Aistė S @ 2009 01 16, 21:58)
šiandien kepiau šimtalapį. Gavosi laaaaaabai skanus. AČIŪ CIPCIUKUI UŽ NUOSTABŲ RECEPTĄ IR PATARIMUS. Šimtalapį kepiau 1 val 15 min. Tai jo viršutiniai sluoksniukai tokie rudi pasidarė ir pats viršus bei šimtalapio galai tokie kietoki. Nors aš jį buvau uždengusi folija. Matyt taip nutiko dėl to, kad aš jį greičiausiai perkepiau. Nepaisant to jis gavosi labai skaunus. Labai ačiū JUMS, CIPCIUK.
imeska nuotraukele kaip gavosi su sluoksniukais?
QUOTE(kisule @ 2009 01 16, 23:00)
imeska nuotraukele kaip gavosi su sluoksniukais?
Gavosi tie sluoksniukai normaliai (net pažiūrėjau nuėjusi). Nuotraukos įdėti aš nemoku. Gaila...
QUOTE(Aistė S @ 2009 01 16, 22:06)
Gavosi tie sluoksniukai normaliai (net pažiūrėjau nuėjusi). Nuotraukos įdėti aš nemoku. Gaila...
istiesu gaila tiesa ar tampei tesla ar kaip kurios SM kociojai? Zadejau praeita sestadieni kepti bet pasikeite planai tai dabar ryt planuoju kepti
pienas kuris plakamas su kiausiniais irgi turi buti pasildytas?