Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

man visada simtalapiai kiek esu ragavus per riebus buna.
Atsakyti
QUOTE(Agggata @ 2009 01 16, 13:56)
man visada simtalapiai kiek esu ragavus per riebus buna.

Pacituosiu vienos ižimios firmos reklamos citatą ...." Tai gan riebus ir saldus kepinys " .
Atsakyti
Labai super šimtalapis

O dabar klausimas, kaip atmatuosti ar pasverti blush2.gif 125 mlg pieno? o gal galima paversti į kokius ml.? Nu sorry bet aš humanitarė mokykloj buvau tongue.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 16, 19:18)
Labai super šimtalapis

O dabar klausimas, kaip atmatuosti ar pasverti  blush2.gif  125 mlg pieno? o gal galima paversti į kokius ml.?  Nu sorry bet aš  humanitarė mokykloj buvau tongue.gif doh.gif

Sunelio buteliuką turi ??? smile.gif .....jame ir pamatuok tuos 125 ml....... ne mlg. schmoll.gif ( ml. - mililitrai .....mlg. - miligramai .....................1 mililitro , 1 miligramas .....įsivaizduoji tokį kiekį ??? bigsmile.gif ......aguonos grūdas doh.gif )

Papildyta:
Labai visų atsiprašau už klaidą .... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 19:38)
Sunelio buteliuką turi ??? smile.gif .....jame ir pamatuok tuos 125 ml.......    ne mlg. schmoll.gif ( ml. - mililitrai .....mlg. - miligramai .....................1 mililitro , 1 miligramas .....įsivaizduoji tokį kiekį ??? bigsmile.gif ......aguonos grūdas  doh.gif )

Papildyta:
Labai visų atsiprašau už klaidą .... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Teks pasilikti viena sunelio buteliuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 20:38)
Sunelio buteliuką turi ??? smile.gif .....jame ir pamatuok tuos 125 ml.......    ne mlg. schmoll.gif ( ml. - mililitrai .....mlg. - miligramai .....................1 mililitro , 1 miligramas .....įsivaizduoji tokį kiekį ??? bigsmile.gif ......aguonos grūdas  doh.gif )

Papildyta:
Labai visų atsiprašau už klaidą .... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū už tokį operatyvumą... būtinai kepsiu... jau dabar eičiau, bet nepakaks sviesto keik namie yra doh.gif lotuliukas.gif sergu kepimu ir virtuve, blyn,,, vyras ateina sako : ką tu čia toj virtuvėj darai - sakau: - noriu tai ir darau biggrin.gif oi oi blink.gif blush2.gif
Papildyta:
ir dar.. matyt ne tokia ir klaida - nes kiek gražių šimtalapių pagal Jūsų "klaidingą" receptą iškepta tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 16 sausio 2009 - 19:47
šiandien kepiau šimtalapį. Gavosi laaaaaabai skanus. AČIŪ CIPCIUKUI UŽ NUOSTABŲ RECEPTĄ IR PATARIMUS. Šimtalapį kepiau 1 val 15 min. Tai jo viršutiniai sluoksniukai tokie rudi pasidarė ir pats viršus bei šimtalapio galai tokie kietoki. Nors aš jį buvau uždengusi folija. Matyt taip nutiko dėl to, kad aš jį greičiausiai perkepiau. Nepaisant to jis gavosi labai skaunus. Labai ačiū JUMS, CIPCIUK. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistė S @ 2009 01 16, 21:58)
šiandien kepiau šimtalapį. Gavosi laaaaaabai skanus. AČIŪ CIPCIUKUI UŽ NUOSTABŲ RECEPTĄ IR PATARIMUS. Šimtalapį kepiau 1 val 15 min. Tai jo viršutiniai sluoksniukai tokie rudi pasidarė ir pats viršus bei šimtalapio galai tokie kietoki. Nors aš jį buvau uždengusi folija.  Matyt taip nutiko dėl to, kad aš jį greičiausiai perkepiau. Nepaisant to jis gavosi labai skaunus. Labai ačiū JUMS, CIPCIUK.  4u.gif

imeska nuotraukele ax.gif kaip gavosi su sluoksniukais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 01 16, 23:00)
imeska nuotraukele  ax.gif  kaip gavosi su sluoksniukais? blush2.gif

Gavosi tie sluoksniukai normaliai (net pažiūrėjau nuėjusi). Nuotraukos įdėti aš nemoku. verysad.gif Gaila...
Atsakyti
QUOTE(Aistė S @ 2009 01 16, 22:06)
Gavosi tie sluoksniukai normaliai (net pažiūrėjau nuėjusi). Nuotraukos įdėti aš nemoku.  verysad.gif Gaila...

istiesu gaila unsure.gif tiesa ar tampei tesla ar kaip kurios SM kociojai? Zadejau praeita sestadieni kepti bet pasikeite planai tai dabar ryt planuoju kepti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisule: 16 sausio 2009 - 22:19
Tešlą tampiau. Aišku ji šiek tiek plyšo. Labiausia kraštuose. Tikėjausi, kad bus daug daugiau darbo. O pasirodė man, kad nieko labai sudėtinga, Tik tešlą pusvalandį minkyti atsibodo. Ir ne toks jau saldus tas šimtalapis. Man ir vyrui kaip tik.
Atsakyti
help.gif help.gif pienas kuris plakamas su kiausiniais irgi turi buti pasildytas? g.gif
Atsakyti