Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(Masiania* @ 2009 01 14, 21:46)
swoon.gif  lotuliukas.gif pasisakymai kaip visada thumb_yello.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif

nu mergaites, su jumis neliudna! thumbup.gif

ech, kaupiuosi ir as po truputi sitam geriui. reikes begt aguonu ieskot, nes viena karta jau kepiau kazkoki pyraga su vietinem baltom, tai visai ne tas gavosi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reff: 14 sausio 2009 - 20:57
Nu zinot, galvojau pradziai nusipirksiu, po to tik gal susigundysiu uzsiimt, bet paskaicius tradicijas nebesinori ko tais..... Reiks paciai eit mielias kelt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 14, 17:52)
Šlaunies  doh.gif ......ir aišku " arčiau " blush2.gif .....todėl ir guzas pasidarė skrandyje tongue.gif

Tikru totorisku tikrai nepirksiu lotuliukas.gif
Ale gal uz tai jie patys skaniausi,nuo to koju ar velnias zino kokio prieskonio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 15 sausio 2009 - 16:31
ale, jau kelinta diena kliedžiu, kaip noriu šimtalapio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 13, 22:22)
Butrimonyse kepa simtalapius mano vyro giminaite  bigsmile.gif gal bendra pazistama  bigsmile.gif

Maza ta Lietuvele,kaip sakoma svogeriu krastas, tad visai nenustepciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Reff @ 2009 01 14, 21:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif
ech, kaupiuosi ir as po truputi sitam geriui. reikes begt aguonu ieskot, nes viena karta jau kepiau kazkoki pyraga su vietinem baltom, tai visai ne tas gavosi  schmoll.gif

ir as kaupiuosi, sakau gal kita savaitgali reikes pavargti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSTE*: 15 sausio 2009 - 18:32
QUOTE(Reff @ 2009 01 14, 20:55)
nu mergaites, su jumis neliudna!  thumbup.gif
ech, kaupiuosi ir as po truputi sitam geriui. reikes begt aguonu ieskot, nes viena karta jau kepiau kazkoki pyraga su vietinem baltom, tai visai ne tas gavosi  schmoll.gif

QUOTE(JUSTE* @ 2009 01 15, 18:31)
ir as kaupiuosi, sakau gal kita savaitgali reikes pavargti  g.gif

ale jus ir kantrios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 01 15, 19:54)
ale jus ir kantrios  bigsmile.gif

tai kad labai jau knieti isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reff @ 2009 01 15, 18:57)
tai kad labai jau knieti isbandyt  biggrin.gif

Tai kokio bieso , jus kankinatės doh.gif ....kepkite ...4 h. ir pyragas jusų mirksiukas.gif
( čia laikas nuo A iki Z ).
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 15, 21:00)
Tai kokio bieso , jus kankinatės doh.gif ....kepkite ...4 h. ir pyragas jusų  mirksiukas.gif
( čia laikas nuo A  iki  Z ).

savaitgali (tikekimes jau si) jau bus isbandyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visos taip pradėjot masiškai kepti šimtalapius, o aš jį taip mėgstu wub.gif taigi jeigu rasiu laiko kadanors išmėginsiu ir aš ax.gif Tik atsakykit man į klausimėlį vieną: ar aguonas reikia barstyti ant kiekvieno lakšto ar tik ant paskutinio? Ir barstyti krašte tik ar per visą lakštą jeigu ant kiekvieno?
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2009 01 15, 22:36)
Visos taip pradėjot masiškai kepti šimtalapius, o aš jį taip mėgstu  wub.gif  taigi jeigu rasiu laiko kadanors išmėginsiu ir aš  ax.gif  Tik atsakykit man į klausimėlį vieną: ar aguonas reikia barstyti ant kiekvieno lakšto ar tik ant paskutinio? Ir barstyti krašte tik ar per visą lakštą jeigu ant kiekvieno?

Kaip nori taip gali daryti, labai daug variantu yra, visi forume jau aptarti, paskaityk praitoje temoje, ten ir vaizdine medziaga rasi mirksiukas.gif Jeigu nori kad visuose sluoksniukuose butu tai barstyk ant kiekvieno, jeigu tik kad simtalapio viduryje - del aguonas ant paskutinio laksto krasto eilute ir susuk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 15, 21:58)

Dėkoju smile.gif Čia kad nuo norų priklauso tai suprantama, bet klausimą pagal recepto parašymą uždaviau tiesiog, nes nesupratau kaip pagal receptuką yra barstoma smile.gif dabar viskas aišku, susiradau vaizdinę medžiagą 4u.gif
Atsakyti