Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

smile.gif+2009 06 10, 13:29-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 06 10, 13:29)
palauk palauk - sviestas ir isbega, man pvz puse formos pribega, na taip turi buti.
Kai iskeps to sviesto dar bus - nepilk, nieko nedaryk, palik kokiom 2-3 val. lai susigeria. Ziurek ir bus pavykes  smile.gif

aciu,truputi nuraminai....bet atrodo jis man baisiai.
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 06 10, 15:34)
aciu,truputi nuraminai....bet atrodo jis man baisiai.

na siaip man irgi nieko puosnaus ten nera ... kepa tokia bulka ir tiek mirksiukas.gif ir virsus bus toks trapus, lyg luzineti norintis irgi nieko, manau, kadangi sviestas nepasiekia to virsaus, tai jis ir nesuslampa smile.gif pvz man, ant stalo ji padet nezinantiems kas tai per daikatas sveciams butu baisokoka, nes na neatrodo apetitnai jis. Draugai kurie norejo jo paragaut, kai pamate tai toks zvilgsnis buvo blink.gif be reikalo vaziavom cia jo ragaut (nors ir po servetele ir su cukraus pudra patiekiau), bet kai prapjoviau, paragavo, tai thumbup.gif tada sako na gerai, dar po gabala ... po to, jau matosi nebegali, bet dar nori ir ... dar po gabala ir jau vel uzsiprase. Isvaizda jo apgaulina mirksiukas.gif
Tai va, dabar jau man rupi kaip tau pavyks tongue.gif Lauksiu ziniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 06 10, 14:23)
vienu zodziu busiu vel bereikalo prasiknisus pusia dienos prie to simtalapio frusty.gif
ir galesiu mesti lauk,jau taip dziaugiaus lyg teslyte nieko,bet kai atejo eile kociojimui-ar tampymui,visiskas pravalas,o  verysad.gif kaip tikejausi ,vienu zodziu idejau kepti,o gi ten sviestas pradejo begti,nesuprantu,kas cia per s.....,nezinau kas cia gausis,uzdengiau folija kad nematyciau,man ten visai nepanasu i kepini,greiciau i kazkokia kose.... doh.gif vat tau ir simtalapis,antras kartas ir toks s.....,nieko nebus reiks ieskot lietuvisku miltu  verysad.gif baigiu suplyst is pykcio..

Palauk nesinervuok unsure.gif friends.gif pas mus irgi isbega tas sviestas kaip kepa,tiesiog jis verda tame svieste doh.gif ,o paskui kaip istrauki is orkaites po 15 min mazdaug jis visas susigeres buna wacko.gif .Zodziu kaip iskeps pasirodyk su savo simtalapiu 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 10, 13:42-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 06 10, 13:42)
na siaip man irgi nieko puosnaus ten nera ... kepa tokia bulka ir tiek  mirksiukas.gif
Tai va, dabar jau man rupi kaip tau pavyks  tongue.gif Lauksiu ziniu  bigsmile.gif

QUOTE(kisule @ 2009 06 10, 13:50)
Palauk nesinervuok  unsure.gif  friends.gif  pas mus irgi isbega tas sviestas kaip kepa,tiesiog jis verda tame svieste  doh.gif ,o paskui kaip istrauki is orkaites po 15 min mazdaug jis visas susigeres buna wacko.gif  .Zodziu kaip iskeps pasirodyk su savo simtalapiu  4u.gif  ax.gif  blush2.gif

oi panos aciu uz palaikyma,o del pasirodymo net nezinau...dar nenusiraminau,jai bus valgomas tai gal.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 06 10, 15:06)
oi panos aciu uz palaikyma,o del pasirodymo net nezinau...dar nenusiraminau,jai bus valgomas tai gal.... g.gif

zinai del miltu tai gal Airijoje yra lenkisku paziurek cool.gif ,nes dariau viena karta su jais tai viskas ok gavosi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
na va maniskis nespejo net atsalti,o jau jis garuoja,nes panos parejo is mokyklos o namai tai kvepia,idejau...tai net pakartot atejo... ax.gif vadinasi valgomas,as irgi paragavau(nedrasiai)skanu,ypac ta karamele,o sviestas istikruju visas susigere kaip ir nebuve jo... g.gif bet vistiek nepatenkinta esu nes nejo man tu lakstu padaryt....va ir vel atejo dukros,dar nori einu atpjauti, ax.gif neisbrokavo...
Atsakyti
lens.gif
Atsakyti
rugiagele26 sposininke,galvojau issisuksiu g.gif na gerai...ikelsiu savo.... lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Nu va, pas tave irgi geras gavosi thumbup.gif ir matau kad lengvai ir graziai issieme is skardeles smile.gif ne taip kaip man doh.gif siandien as vel prikirtau simtalapio lotuliukas.gif nu ta karamele gavosi pasakiska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 06 10, 18:16)

na gerai...ikelsiu savo.... lotuliukas.gif

Valio thumbup.gif gavosi ir ziuriu laaabai skaniai mirksiukas.gif o svarbiausia ir yra, kad butu skanu. Saunu thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 12, 12:21-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 06 12, 12:21)
Valio  thumbup.gif gavosi ir ziuriu laaabai skaniai  mirksiukas.gif o svarbiausia ir yra, kad butu skanu. Saunu  thumbup.gif

nepatikesit tai pirmasis kepinys,kurio neliko kitai dienai....reiks vel karsta.gif bandyt..nors ir prinervino jis mane...bet vertas to.... thumbup.gif
Atsakyti
Mano šimtalapio gamyba ir rezultatas biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dariau pirmą kart gyvenime, gavosi skanus thumbup.gif tik gal sluoksniukai ne labai atsiskyrė, vienas gabalas truputį pridengtas pastovėjo dieną, tai toks sausokas dabar, turbūt dėl to, kad sviesto ištirpinau tik 360 gr ir tai ne visą supyliau, cukraus irgi liko, bet kai pirmą kartą ir pirmi lakštai, tai sudėtinga susigaudyti kiek to kiekio pilti. Kitą kartą darysiu pailgus lakštus, nes darant apvalius labai jau stora dešra gaunasi. Aguonų nepagailėjau, dėjau vieną volelį, pavyniojau, dėjau antrą. thumbup.gif
Atsakyti