QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 09, 12:43)
Na as dedu kepimo popieriu, nes forma isardoma, ir begtu kitaip sviestas. O man atrodo geriau tampyti lakstus, tada jie gaunasi plonyciai kai iskepa, o kociojant man atrodo vistiek gaunasi tokio bulkinio sluoksnio kai iskepa.
Na aš labai labai plonai iškočioju ir beje, kaip minėjau, aš naudoju "Mantingos" mielinę tešlą

Nesigauna man "bulka" niekaip
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 09, 17:58)
Gerai, va stala susitvarkysiu ir nufotkinsiu

karamele gavosi vistik

ale kaip privalgiau siandien... tai atsiprasant v... norisi...
Papildyta:
Vaizdelis ukiskas

na sakiau, kad man nuo to popieriaus nenusikele

na bet bendram vaizdui

tas gabalelis atpjautas negalvokit, kad man valgyt, ne tokia as apzora jau
Paskrudinau gal per daug, bet zinot, skanus. Su naminiu sviestu

Labai gražus pyragas (ir kam taip pykti reikėjo)

ir labai jau skaniai atrodo