Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(mamkaa @ 2009 06 09, 16:36)
rugiagele26, parodyk savo grazuoli simtalapi  blush2.gif  4u.gif
ir nebuk tokia pikta, groziui kenkia  mirksiukas.gif

Gerai, va stala susitvarkysiu ir nufotkinsiu smile.gif karamele gavosi vistik biggrin.gif ale kaip privalgiau siandien... tai atsiprasant v... norisi... biggrin.gif
Papildyta:
Vaizdelis ukiskas lotuliukas.gif na sakiau, kad man nuo to popieriaus nenusikele smile.gif na bet bendram vaizdui smile.gif tas gabalelis atpjautas negalvokit, kad man valgyt, ne tokia as apzora jau lotuliukas.gif

Paskrudinau gal per daug, bet zinot, skanus. Su naminiu sviestu smile.gif

user posted image
Atsakyti
jetau koks simtalapis wub.gif bigsmile.gif ,o tu mums dar jo nenorejai rodyt nono.gif
Atsakyti
oi,oi koks skanulis,kaip noreciau(net atsidusau unsure.gif )kaip man ji padaryt,klausyk tau net atsalus nenusieme popierius..kaip pagalvojus na ir kas,svarbu skanu.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 06 09, 18:52)
oi,oi koks skanulis,kaip noreciau(net atsidusau unsure.gif )kaip man ji padaryt,klausyk tau net atsalus nenusieme popierius..kaip pagalvojus na ir kas,svarbu skanu.. drinks_cheers.gif

Jis nusiima, bet neina graziai perkelt ant kito popieriaus ar lekstes... Na gal dabar kai visiskai atsalo, tai gal ir persikeltu..
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

O gal kas kepa sitoki skanumyna pagal uzsakyma ax.gif .Laaaaaabai noreciau savo pupu Krikstynoms tokio skanesto rolleyes.gif

Rugiagele26-ar neiskeptum man wub.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrius78: 09 birželio 2009 - 19:30
QUOTE(indrius78 @ 2009 06 09, 20:28)
Sveikutes 4u.gif

O gal kas kepa sitoki skanumyna pagal uzsakyma ax.gif .Laaaaaabai noreciau savo pupu Krikstynoms tokio skanesto rolleyes.gif

Rugiagele26-ar neiskeptum man wub.gif ?

Kad ir iskepciau, tai as gyvenu Druskininkuose, o va jei tau Kaunas butu arciau, tai Kaune Cipciukas kepa nuostabius simtalapius - idealius tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 09, 17:58)

user posted image

O niam niam bigsmile.gif jau taip skaniai atrodo thumbup.gif nu fsio - jau noriu ir as simtalapio thumbup.gif savaitgali ir as smaguriausiu biggrin.gif
Atsakyti
Nu reiks ir man bandyt išsikept, vis gundausi, bet nedrįstu. Labai gražūs Jūsų šimtalapiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 09, 12:43)
Na as dedu kepimo popieriu, nes forma isardoma, ir begtu kitaip sviestas. O man atrodo geriau tampyti lakstus, tada jie gaunasi plonyciai kai iskepa, o kociojant man atrodo vistiek gaunasi tokio bulkinio sluoksnio kai iskepa.

Na aš labai labai plonai iškočioju ir beje, kaip minėjau, aš naudoju "Mantingos" mielinę tešlą mirksiukas.gif Nesigauna man "bulka" niekaip doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 09, 17:58)
Gerai, va stala susitvarkysiu ir nufotkinsiu smile.gif karamele gavosi vistik biggrin.gif ale kaip privalgiau siandien... tai atsiprasant v... norisi... biggrin.gif
Papildyta:
Vaizdelis ukiskas  lotuliukas.gif na sakiau, kad man nuo to popieriaus nenusikele smile.gif na bet bendram vaizdui smile.gif tas gabalelis atpjautas negalvokit, kad man valgyt, ne tokia as apzora jau  lotuliukas.gif

user posted image

drinks_cheers.gif Labai gražus pyragas (ir kam taip pykti reikėjo) thumbup.gif ir labai jau skaniai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 09, 20:54)
Kad ir iskepciau, tai as gyvenu Druskininkuose, o va jei tau Kaunas butu arciau, tai Kaune Cipciukas kepa nuostabius simtalapius - idealius tiesiog  thumbup.gif

OI,tolokai rolleyes.gif ,Kaunas arciau smile.gif Aciu uz info mirksiukas.gif .Skaniu Jums pyragu drinks_cheers.gif
Atsakyti
vienu zodziu busiu vel bereikalo prasiknisus pusia dienos prie to simtalapio frusty.gif
ir galesiu mesti lauk,jau taip dziaugiaus lyg teslyte nieko,bet kai atejo eile kociojimui-ar tampymui,visiskas pravalas,o verysad.gif kaip tikejausi ,vienu zodziu idejau kepti,o gi ten sviestas pradejo begti,nesuprantu,kas cia per s.....,nezinau kas cia gausis,uzdengiau folija kad nematyciau,man ten visai nepanasu i kepini,greiciau i kazkokia kose.... doh.gif vat tau ir simtalapis,antras kartas ir toks s.....,nieko nebus reiks ieskot lietuvisku miltu verysad.gif baigiu suplyst is pykcio..
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 06 10, 15:23)
vienu zodziu busiu vel bereikalo prasiknisus pusia dienos prie to simtalapio frusty.gif
ir galesiu mesti lauk,jau taip dziaugiaus lyg teslyte nieko,bet kai atejo eile kociojimui-ar tampymui,visiskas pravalas,o  verysad.gif kaip tikejausi ,vienu zodziu idejau kepti,o gi ten sviestas pradejo begti,nesuprantu,kas cia per s.....,nezinau kas cia gausis,uzdengiau folija kad nematyciau,man ten visai nepanasu i kepini,greiciau i kazkokia kose.... doh.gif vat tau ir simtalapis,antras kartas ir toks s.....,nieko nebus reiks ieskot lietuvisku miltu  verysad.gif baigiu suplyst is pykcio..

palauk palauk - sviestas ir isbega, man pvz puse formos pribega, na taip turi buti.
Kai iskeps to sviesto dar bus - nepilk, nieko nedaryk, palik kokiom 2-3 val. lai susigeria. Ziurek ir bus pavykes smile.gif
Atsakyti