QUOTE(ūla @ 2009 06 06, 17:23)
Išėjo, išėjo, neperkepė .
Siaubas, kepsiu ir kepsiu dabar
.
Tik, manau, nemoku paruošt aguonų. Kuo jas smulkint, malt reik? Su blenderiu tai man į šonus laksto . Prieš tai užtenka nuplikyt ar mirkyt reik?
Ačiū už atsakymus visoms
Siaubas, kepsiu ir kepsiu dabar
.
Tik, manau, nemoku paruošt aguonų. Kuo jas smulkint, malt reik? Su blenderiu tai man į šonus laksto . Prieš tai užtenka nuplikyt ar mirkyt reik?
Ačiū už atsakymus visoms
Koks gražus pyragas ir kaip skaniai atrodo Aš aguonas užplikau pienu, palaikau tame piene kol ruošiu tešlos lapus ir tada du kartus permalu mėsmale, nes bandžiau su blenderiu - tai ne kas gavosi...