Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(ūla @ 2009 06 06, 17:23)
Išėjo, išėjo, neperkepė  clap.gif .
Siaubas, kepsiu ir kepsiu dabar  doh.gif
user posted image.

Tik, manau, nemoku paruošt aguonų. Kuo jas smulkint, malt reik? Su blenderiu tai man į šonus laksto doh.gif . Prieš tai užtenka nuplikyt ar mirkyt reik?
Ačiū už atsakymus visoms  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Koks gražus pyragas drinks_cheers.gif ir kaip skaniai atrodo 4u.gif Aš aguonas užplikau pienu, palaikau tame piene kol ruošiu tešlos lapus ir tada du kartus permalu mėsmale, nes bandžiau su blenderiu - tai ne kas gavosi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gražų žodį mano darbui ir už patarimus dėl aguonų. Bandysiu jas "imt" mėsmale gun_smilie.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kazin kodel man nesusidaro karamele.. kai kepiau didelej skardoj, tai ten susidare, o kai apvalioj, tai tik isverda svieste ir tiek...
Atsakyti
Kaip ta susikta simtalapi perkelt ant lekstes nuo kito popieriaus? mad.gif Luzta jis man, tai su visu tuo popierium ir uzdejau ant lekstes, vaizdas kraupus.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 08, 18:57)
Kaip ta susikta simtalapi perkelt ant lekstes nuo kito popieriaus? mad.gif Luzta jis man, tai su visu tuo popierium ir uzdejau ant lekstes, vaizdas kraupus.


oi kokie mes pikti smile.gif vaizdas gal kraupus lotuliukas.gif bet gal skonis geras....nusisypsok drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 06 08, 21:50)
oi kokie mes pikti  smile.gif vaizdas gal kraupus lotuliukas.gif bet gal skonis geras....nusisypsok  drinks_cheers.gif


Na pats simtalapis tai lyg ir normaliai atrodo, bet sunervavo, kad ta teslyne ir matosi po simtalapiu apibegusi.. apiplesiau aplink ta kepimo popieriu, tai tik is vidaus matosi ta skyle, kad karameles pribege. Bet siaip visad persikeldavo be problemu, o siandien nepavyko. Ryt paragausiu, siandien as jo nebenoriu... Ech..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 08, 20:16)
Na pats simtalapis tai lyg ir normaliai atrodo, bet sunervavo, kad ta teslyne ir matosi po simtalapiu apibegusi.. apiplesiau aplink ta kepimo popieriu, tai tik is vidaus matosi ta skyle, kad karameles pribege. Bet siaip visad persikeldavo be problemu, o siandien nepavyko. Ryt paragausiu, siandien as jo nebenoriu... Ech..

tai tau nors gaunasi,o man isviso niekas nesigauna,pries kokius 3men. dariau tai kazkokia nesamone su tesla,nei kociot o apie tampyma is vis patyliu,tai dabar biskuti atvesau tai gal bandysiu kokia diena,nors rankos nelabai kyla,kai pagalvoju tiek vargo pridejau,ir viska lauk ismeciau doh.gif ,o cia tai pravalas,imesk nuotraukyte noriu seile pavarvint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 06 08, 22:22)
tai tau nors gaunasi,o man isviso niekas nesigauna,pries kokius 3men. dariau tai kazkokia nesamone su tesla,nei kociot o apie tampyma is vis patyliu,tai dabar biskuti atvesau tai gal bandysiu kokia diena,nors rankos nelabai kyla,kai pagalvoju tiek vargo pridejau,ir viska lauk ismeciau  doh.gif ,o cia tai pravalas,imesk nuotraukyte noriu seile pavarvint  lotuliukas.gif


O as pastebejau, kad man geriausiai tesla tamposi su 550D miltais. Ir kai tie padalinti gabaliukai tik siek tiek pakyla, tada geriausiai tamposi, nes kai perkyla, tai labai plysineja. Si karta jau daug geriau tampesi nei ankstesniais kartais. Tik vis nezinau kiek laiko kepti, tai ilgokai si kart skrudinau smile.gif Foto ryt ikelsiu, nes ryt ir prapjautas bus. Mieles man ne velnio ten nekilo, kai pienu ir cukrum uzpyliau lotuliukas.gif bet siaip pati tesla tai kilo.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 08, 21:41)
Tik vis nezinau kiek laiko kepti, tai ilgokai si kart skrudinau

drinks_cheers.gif šitas ir man sunkiausia. Kepiau pastarąjį kartą 200 laipsniuose 1 val.10 min. Kitąkart kepsiu valandą, kelias minutes išjungus paliksiu.
O tampyt tai neįsivaizduoju kaip tas daroma, aš kočioju.
Dėjau su visu kepimo popierium, tada aplink apiplėšiau, pamažėle iš po paties šimtalapio ištraukiau likučius.
Patarėja aš doh.gif lotuliukas.gif , pati du kartus kepus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ūla @ 2009 06 09, 10:45)
drinks_cheers.gif šitas ir man sunkiausia. Kepiau pastarąjį kartą 200 laipsniuose 1 val.10 min. Kitąkart kepsiu valandą, kelias minutes išjungus paliksiu.
O tampyt tai neįsivaizduoju kaip tas daroma, aš kočioju.
Dėjau su visu kepimo popierium, tada aplink apiplėšiau, pamažėle iš po paties šimtalapio ištraukiau likučius.
Patarėja aš doh.gif  lotuliukas.gif , pati du kartus kepus doh.gif

mirksiukas.gif Aš irgi tik penkis kartus kepusi, bet niekada į skardą nesu dėjusi kepimo popieriaus doh.gif ir tešlą aš kočioju, kas link tampymo, tai patempiu minimaliai, nes labai puikiai jinai išsikočioja ir pyragas gaunasi skanus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JURCE @ 2009 06 09, 12:20)
mirksiukas.gif Aš irgi tik penkis kartus kepusi, bet niekada į skardą nesu dėjusi kepimo popieriaus  doh.gif  ir tešlą aš kočioju, kas link tampymo, tai patempiu minimaliai, nes labai puikiai jinai išsikočioja ir pyragas gaunasi skanus  ax.gif


Na as dedu kepimo popieriu, nes forma isardoma, ir begtu kitaip sviestas. O man atrodo geriau tampyti lakstus, tada jie gaunasi plonyciai kai iskepa, o kociojant man atrodo vistiek gaunasi tokio bulkinio sluoksnio kai iskepa.
Atsakyti
rugiagele26, parodyk savo grazuoli simtalapi blush2.gif 4u.gif
ir nebuk tokia pikta, groziui kenkia mirksiukas.gif
Atsakyti