Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(Fregata @ 2009 06 05, 10:59)
mano seimyna pareikalavo, kad butu daaaaug aguonu ir 0 razinu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Tas tiesa, kad razinų 000000000 - kažkaip labai daug žmonių (mano tarpe) jų nemėgsta mirksiukas.gif Kitą kartą kepant šimtalapį, bandysiu razinas šokoladiniame kreminiame likeryje pamirkyti (arba kokiame braškiniame likeryje) - gal tada visi jas pamėgs ax.gif Skanių šimtalapių Jūsų šeimynai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes!
norejau paklausti kaip jus istampote tuos lapus? Nes parasyta istampyti, o ne iskocioti kocelu g.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 06 06, 12:23)
Sveikutes!
norejau paklausti kaip jus istampote tuos lapus? Nes parasyta istampyti, o ne iskocioti kocelu g.gif

apsipili stala gausiai aliejum, pasidedi gabaliuka teslos, vos vos pakocioji, o po to tampai, tampai i sonus, kol gaunasi laikrascio plonumo blynas.
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 06 06, 10:20)
apsipili stala gausiai aliejum, pasidedi gabaliuka teslos, vos vos pakocioji, o po to tampai, tampai i sonus, kol gaunasi laikrascio plonumo blynas.

o dar norejau paklasuti kaip jus atmatuojat du su puse kiausinio? blush2.gif Ar paemat tris maziukus kiausinius, ar kaip jus atskiriagt per pus tryni ir baltyma?
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 06 06, 11:28)
o dar norejau paklasuti kaip jus atmatuojat du su puse kiausinio?  blush2.gif Ar paemat tris maziukus kiausinius, ar kaip jus atskiriagt per pus tryni ir baltyma?

Aš nesismulkinau - dėjau 3 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 06 06, 11:23)
Sveikutes!

as siek tiek aliejumi patepu stala, siek tiek pakocioju ir pirstu pagalvelemis nuo vidurio svelniai tempiu, o kai jau plonai issitempia, tai dar paemus uz krastu pati blyna tampau. Jei tesla gera, tai ji elastinga ir tempiasi puikiai.

QUOTE(brukniukas @ 2009 06 06, 12:28)
o dar norejau paklasuti kaip jus atmatuojat du su puse kiausinio?  blush2.gif Ar paemat tris maziukus kiausinius, ar kaip jus atskiriagt per pus tryni ir baltyma?

as irgi nesismulkinu dedu 3 kiausinius, bet Cipciukas kazkada rase, kad viena kiausini isplaka ir puse to plakinio supila.
Atsakyti
Išėjo, išėjo, neperkepė clap.gif .
Siaubas, kepsiu ir kepsiu dabar doh.gif
user posted image.

Tik, manau, nemoku paruošt aguonų. Kuo jas smulkint, malt reik? Su blenderiu tai man į šonus laksto doh.gif . Prieš tai užtenka nuplikyt ar mirkyt reik?
Ačiū už atsakymus visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ūla: 06 birželio 2009 - 16:26
vau koks super bigsmile.gif simtalapis wub.gif ,uzsikresiu ir as ta manija cia nu jusu,dabar tai tik seile varvinu
Atsakyti
QUOTE(ūla @ 2009 06 06, 17:23)
Tik, manau, nemoku paruošt aguonų. Kuo jas smulkint, malt reik? Su blenderiu tai man į šonus laksto doh.gif . Prieš tai užtenka nuplikyt ar mirkyt reik?
Ačiū už atsakymus visoms  4u.gif

Man irgi su blenderiu nelabai kas gaunasi blush2.gif Aš jas užplikinu verdančiu vandeniu (palaukiu kol visiškai atvėsta) ir malu elektrine mėsmale kokius 5 kartus pačiu smulkiausiu antgaliu (kai netingiu tai ir daugiau) smile.gif
Atsakyti
Nenoriu terst Inockos temos (kaip kai kurios tai daro), bet Povila$, manai esi labai gudri? Mat ji lietuviskomis raidemis raso, rasyk sau, bet ne i tas temas, kur komentuot negalima. Kalbet ir rasyt daug kurios gali, bet reikia daugiau ir darbus savo rodyt ir visa kita, o ne rodyt savo mandruma ir "issimokslinima" kalbomis ir kartais is pirsto lauztais patarimais. Dievazi, jau nesinori visai uzsukt i foruma, nes atsiranda tokiu poniuciu, kurios negerbia ne tik kad kitu darbo, bet ir nepatenkintos pastoviai viskuo, kaip...
Atsakyti
QUOTE(JURCE @ 2009 06 05, 10:29)
bandysiu razinas šokoladiniame kreminiame likeryje pamirkyti (arba kokiame braškiniame likeryje) - gal tada visi jas pamėgs  ax.gif

as mirkau rome arba brendyje - skanu rolleyes.gif braskinis likeris kazin ar tinka... Bent as neeksperimentuociau... rolleyes.gif

QUOTE(ūla @ 2009 06 06, 16:23)
Išėjo, išėjo, neperkepė  clap.gif .

labai saunus tavo simtalapis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ūla @ 2009 06 06, 15:23)
Išėjo, išėjo, neperkepė  clap.gif .
Siaubas, kepsiu ir kepsiu dabar  doh.gif

dziaugiuosi kartu su tavimi,is tiesu labai smagu kai pavyksta...o ir kaip skaniai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti