Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

Sveikos 4u.gif
Užsikrėčiau ir aš šia kepimo liga doh.gif . Pirmąkart kai kepiau, per ilgai tikriausiai - apie pusantros valandos. Nes, kai ištraukiau po valandos, paskubėjau prapjaut, doh.gif aišku, skysčio pilna visur, išsigandau, kad neiškepė, vėl įkišau atgal doh.gif . Žodžiu, bandymas ne itin pavykęs. Bet nieko, suvalgėm skaniai tongue.gif .
dabar vėl kepa. Bijau, kad nepridirbčiau ko nors kaip anąkart. Ar iškepus laikyt dar orkaitėj, ar išimt? Kiek jį laikyt neprapjovus, kiek laiko duot atvėst, susigert?
Žodžiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ūla: 04 birželio 2009 - 14:34
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 04, 15:27)
Na va, saunu! Kaip skaniai atrodo  blush2.gif suvalgyciau mielai dabar gabaleli...ne, geriau visa gabala...  biggrin.gif

Kadangi aš esu tokia tinginiukė blush2.gif tai aš šitą pyragą kepiau paprasčiau: šiam reikalui panaudojau Mantingos šaldytą mielinę tešlą, tai visas procesas (įskaitant ir kepimą) užima nepilnas 2 valandas... ax.gif Tad namiškius, draugus ir kaimynus dažnai juo palepinu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ūla @ 2009 06 04, 15:33)
Sveikos  4u.gif
Užsikrėčiau ir aš šia kepimo liga  doh.gif . Pirmąkart kai kepiau, per ilgai tikriausiai - apie pusantros valandos. Nes, kai ištraukiau po valandos, paskubėjau prapjaut,  doh.gif aišku, skysčio pilna visur, išsigandau, kad neiškepė, vėl įkišau atgal  doh.gif . Žodžiu, bandymas ne itin pavykęs. Bet nieko, suvalgėm skaniai  tongue.gif .
dabar vėl kepa. Bijau, kad nepridirbčiau ko nors kaip anąkart. Ar iškepus laikyt dar orkaitėj, ar išimt? Kiek jį laikyt neprapjovus, kiek laiko duot atvėst, susigert?
Žodžiu doh.gif

Sveika 4u.gif aš šimtalapį kepu 43 minutes (nustatau orkaitę ant 190 laipsnių, jinai pas mane užkaista iki norimos temperatūros kažkur per 6-7 minutes), pyragą dedu į įkaitusią orkaitę, kai tik iškepa, iškart išimu ir leidžiu 1-2 valandas pravėsti ax.gif Skanaus!.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JURCE @ 2009 06 04, 15:23)

Sveika  4u.gif aš šimtalapį kepu 43 minutes (nustatau orkaitę ant 190 laipsnių, jinai pas mane užkaista iki norimos temperatūros kažkur per 6-7 minutes), pyragą dedu į įkaitusią orkaitę, kai tik iškepa, iškart išimu ir leidžiu 1-2 valandas pravėsti  ax.gif  Skanaus!..   mirksiukas.gif

ačiū už atsakymą, jaučiu, vėl perkepiau wacko.gif . kepiau 1val.10 min. 200 laipsnių temp... Elektrinėj orkaitėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ūla: 04 birželio 2009 - 15:36
QUOTE(ūla @ 2009 06 04, 15:36)
ačiū už atsakymą, jaučiu, vėl perkepiau  wacko.gif . kepiau 1val.10 min. 200 laipsnių temp... Elektrinėj orkaitėj.

neperkepiai nepergyvenk 4u.gif pirma karta kepiau irgi tiek pat viskas gavosi thumbup.gif thumbup.gif ,tik leisk simtalapiui atvesti formoje kur kepei,kad sviestas susigertu wub.gif cool.gif ,oi kaip noriu..............
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 06 04, 15:43)
neperkepiai nepergyvenk  4u.gif  pirma karta kepiau irgi tiek pat viskas gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif ,tik leisk simtalapiui atvesti formoje kur kepei,kad sviestas susigertu wub.gif  cool.gif  ,oi kaip noriu..............

ir aš noriu biggrin.gif , mėgstu be galo Tik, jei išeis, bijau, kad kepsiu tol, kol pati paliksiu kaip šimtalapis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=ūla,2009 06 04, 15:52]
ir aš noriu biggrin.gif , mėgstu be galo Tik, jei išeis, bijau, kad kepsiu tol, kol pati paliksiu kaip šimtalapis doh.gif lotuliukas.gif


lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieko nepatapsi ,kaip jau perpjausi parodyk kaip gavosi
Atsakyti
[quote=kisule,2009 06 04, 16:08]
[quote=ūla,2009 06 04, 15:52]
ir aš noriu biggrin.gif , mėgstu be galo Tik, jei išeis, bijau, kad kepsiu tol, kol pati paliksiu kaip šimtalapis doh.gif lotuliukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieko nepatapsi ,kaip jau perpjausi parodyk kaip gavosi
[/quote]
jei sudegęs bus, nerodysiu, gėda gi blush2.gif
Atsakyti
Pristatau savo pirmaji vakaryksti blyna ax.gif

skanus bjaurybe good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fregata: 04 birželio 2009 - 16:34
QUOTE(Fregata @ 2009 06 04, 17:33)
Pristatau savo pirmaji vakaryksti blyna  ax.gif

skanus bjaurybe  good.gif


Baik tu, ne blyna - viskas ciki, niam niam ... as ir vis pagalvoju kiekvienam sluoksnyje aguonu det, bet ... susilaikau mirksiukas.gif bet mums patiktu

o kad skanus bjaurybe, tai 100 X drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 06 04, 15:33)
Pristatau savo pirmaji vakaryksti blyna  ax.gif
skanus bjaurybe  good.gif


na jau skaniai atrodo,kad ji kur.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ūla @ 2009 06 04, 16:36)
ačiū už atsakymą, jaučiu, vėl perkepiau  wacko.gif . kepiau 1val.10 min. 200 laipsnių temp... Elektrinėj orkaitėj.

Pas mane irgi elektrinė, bet žiūrint dar kiek Jūs sluoksnių darote, aš šimtalapį darau iš penkių lapų ax.gif Pirmą kartą užkaitinau orkaitę iki 200 laipsnių, pakepiau apie 10 minučių, tada sumažinau iki 180 laipsnių ir kepiau gerą pusvalandį, tai irgi gerai gavosi mirksiukas.gif Dar aišku daug kas priklauso nuo orkaitės, juk jos irgi skiriasi ax.gif Bandykite ir pavyks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fregata @ 2009 06 04, 17:33)
Pristatau savo pirmaji vakaryksti blyna  ax.gif

skanus bjaurybe  good.gif

bigsmile.gif Kaip įdomiai Jūs kepėte - ant kiekvieno sluoksnio aguonų pridėjote g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JURCE @ 2009 06 05, 10:53)

bigsmile.gif Kaip įdomiai Jūs kepėte - ant kiekvieno sluoksnio aguonų pridėjote  g.gif  thumbup.gif


mano seimyna pareikalavo, kad butu daaaaug aguonu ir 0 razinu lotuliukas.gif
Atsakyti