Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

smile.gif+2009 05 27, 19:37-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 05 27, 19:37)
g.gif hmm ... keista kodel tiek vargo ir nesigavo  g.gif As darau pagal cypciuko recepta - viskas typ top, tik cukraus dedu 600g - man truko saldumo. O daugiau tai tikrai viskas pagal recepta ir is pat pirmo karto viskas pavyko.
gal miltus ne tuos dedi? ar isminkai 30 min.? nuo minkymo tesla elastinga gaunasi ir gerai tamposi. o daugiau tikrai nera ka veikt. turi pavykt  4u.gif

minkiau mazute gal net ilgiau,o del miltu tai nezinau,dedu paprastus(plain flour)nes nera is ko pasirinkti,nezinau gal miltai irgi duoda teslos elastinguma,vienu zodziu pirmas kartas buvo nevykes,jau praejo kiek laiko g.gif gal reiks pabandyt...gal kas nors pavyks.
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 05 28, 21:10)
minkiau mazute gal net ilgiau,o del miltu tai nezinau,dedu paprastus(plain flour)nes nera is ko pasirinkti,nezinau gal miltai irgi duoda teslos elastinguma,vienu zodziu pirmas kartas buvo nevykes,jau praejo kiek laiko  g.gif gal reiks pabandyt...gal kas nors pavyks.

na plain flour tikrai neatitinka mūsų ekstra miltams doh.gif ir galvoju galvoju kad neteko susidurti su niekuo panasaus i musiskius uzjury g.gif o skirtumas didziulis.
Taip kaip man - ne LT su self rising kepdavau be problemu, o LT ne taip gaunasi nors kaip beeksperimentuociau g.gif Tie miltai tai paruosti kad neatitaikau nors tu ka.
Tikrai manau miltai gadina reikaliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 05 28, 19:56-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 05 28, 19:56)
na plain flour tikrai neatitinka mūsų ekstra miltams  doh.gif ir galvoju galvoju kad neteko susidurti su niekuo panasaus i musiskius uzjury  g.gif o skirtumas didziulis.
Taip kaip man - ne LT su self rising kepdavau be problemu, o LT ne taip gaunasi nors kaip beeksperimentuociau  g.gif Tie miltai tai paruosti kad neatitaikau nors tu ka.
Tikrai manau miltai gadina reikaliuka  mirksiukas.gif

tai vat kad nezinau kaip cia bus su tais miltais,reiks ieskot lietuvisku g.gif ,siaip labai noreciau ji issikept....
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 05 28, 19:05)
Na jau kepa mano pirmasis šimtalapis. Gaminimas tikrai nebuvo sudėtingas, tik formos, pasirodo, tinkamos neturiu unsure.gif bet svarbiausia, kad būtų skanus  smile.gif Tiesa, lakštų tampyt nereikėjo, taip fainiai plonai plonai viskas išsikočiojo biggrin.gif

Na ar pavyko šimtalapis? Ar skanus? smile.gif Gal nuotraukytę įdėsi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 05 29, 06:58)
Na ar pavyko šimtalapis? Ar skanus? smile.gif  Gal nuotraukytę įdėsi? ax.gif

Kaip pirmas kartas, tai manau visai pavyko smile.gif Tiesa, kai valgėm dar šiltą, tai toks per riebus atrodė, bet kai atšalo, tai visai gerai, toks, koks turėtų būti ax.gif
O dėl nuotraukų blush2.gif nežinau ar pavyks, bet bandau
user posted image
user posted image

Nelabai kokybiškos nuotraukos, bet gal kas nors matysis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 05 29, 00:24)
tai vat kad nezinau kaip cia bus su tais miltais,reiks ieskot lietuvisku  g.gif ,siaip labai noreciau ji issikept....

gal reiktu paieskot kokioje lenku, rusu. lietuviu parduotuveleje g.gif o jei pas juos nebutu gal galima paprasyti kad atveztu.
Mums taip problemos budavo su varske doh.gif visi siusdavo i prancuzu surio parduotuves, o ten ... nieko panasaus doh.gif tai teko is LT importuotis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ericaa @ 2009 05 29, 12:51)
Kaip pirmas kartas, tai manau visai pavyko smile.gif Tiesa, kai valgėm dar šiltą, tai toks per riebus atrodė, bet kai atšalo, tai visai gerai, toks, koks turėtų būti  ax.gif

niam niam, karameles matosi tikrai netruksta thumbup.gif Mums simtalapis skanesnis kita diena ar net dar kita, toks subrendes rolleyes.gif o sviezus ir mums per riebus smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 05 29, 10:58-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 05 29, 10:58)
gal reiktu paieskot kokioje lenku, rusu. lietuviu parduotuveleje  g.gif o jei pas juos nebutu gal galima paprasyti kad atveztu Mums taip problemos budavo su varske  doh.gif visi siusdavo i prancuzu surio parduotuves, o ten ... nieko panasaus  doh.gif tai teko is LT importuotis  biggrin.gif

taip,taip ir padarysiu,o su varske cia tas pats,tik as vieno nesuprantu kiek skaniu dalyku jie nevalgo,varskes,kefyro....jai pamato kad perku kefyra(jai galima taip pavadinti,tiesiog vandenelis)tai is karto klausia ka kepsi,jie net neisivaizduoja kad ji galima siaip gerti,daug ka praranda..... doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

visa diena analizavau sia tema ir vakarop pribrendau simtalapiui smile.gif

Mano seima nusprende, kad aguonos turi buti kiekviename sluoksnyje, tai simtalapis gavosi tokia stora bomba biggrin.gif ikisau skarbonke siaip ne taip i viduri, kad gautusi skyle viduryje. Buvau baisiai patenkinta dar nekepto isvaizda, ale nepagalvojau, kad i skarbonke kazko reikia ipilti, kad ji sunkesne butu doh.gif po pusvalandzio kepimo tik zvilgt i simtalapi- o tas isstumes skarbonke i virsu ir grazios apvalios skylutes ne su ziburiu nerasi doh.gif sad.gif
o siaip, kepancio kvapas kaip batono doh.gif bijau, kad gali gautis eiline bulka.... unsure.gif
Atsakyti
Fregata, ar skardines abu galus nupjovei? Man neiskele ne karto g.gif turi buti abu galai kiauri.

na na, lauksim rezultato bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 03, 22:40-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 06 03, 22:40)
Fregata, ar skardines abu galus nupjovei? Man neiskele ne karto  g.gif turi buti abu galai kiauri.

na na, lauksim rezultato  bigsmile.gif

ne... ot tundra doh.gif del to ir iskilo matyt lotuliukas.gif

jau istraukiau, vesinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 05 29, 12:51)
Kaip pirmas kartas, tai manau visai pavyko smile.gif Tiesa, kai valgėm dar šiltą, tai toks per riebus atrodė, bet kai atšalo, tai visai gerai, toks, koks turėtų būti  ax.gif
O dėl nuotraukų blush2.gif nežinau ar pavyks, bet bandau
user posted image
user posted image

Nelabai kokybiškos nuotraukos, bet gal kas nors matysis ax.gif

mirksiukas.gif kaip faina, radau daugiau Šimtalapio mėgėjų ir kepėjų drinks_cheers.gif
user posted image
user posted image
Aš irgi bandžiau kepti - nuostabus pyragas... thumbup.gif valgyčiau ir valgyčiau...
Atsakyti
QUOTE(JURCE @ 2009 06 04, 13:53)
mirksiukas.gif kaip faina, radau daugiau Šimtalapio mėgėjų ir kepėjų  drinks_cheers.gif

Aš irgi bandžiau kepti - nuostabus pyragas...  thumbup.gif valgyčiau ir valgyčiau...

Na va, saunu! Kaip skaniai atrodo blush2.gif suvalgyciau mielai dabar gabaleli...ne, geriau visa gabala... biggrin.gif
Atsakyti