Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(La Perla @ 2009 05 13, 08:31)
tik niekaip nesupratau kaip jis tau neisplero i sonus  g.gif

ir man neišplero schmoll.gif ,bet aš jo jau ilgam nenoriu-man per riebu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 05 13, 09:50)
ir man neišplero schmoll.gif ,bet aš jo jau ilgam nenoriu-man per riebu schmoll.gif

kaži kodėl man jis toks riebus nesigauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 05 13, 08:50)

o tai kodel man i visus sonus isvaziuoja jei neidedu i forma kad butu kaip tik? g.gif
Atsakyti
Labukas visoms kepejoms 4u.gif

Siaubas mane sitas pyragas zinokit apsedo,jai tik butu viosos galimybes daryciau kas savaitgali blink.gif doh.gif Dariau jau tris kartus ir va trecias kartas nepavyko,bet pati kalta nes sugalvojau deti i kitokia forma kepimo,o jam tikriausia vietos buvo per akis ir istizo i sonus,bet ir taip buvo valgomas biggrin.gif Tad galvoju.kad kepimo forma svarbus reikalas irgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(time @ 2009 05 13, 10:47)
Labukas visoms kepejoms 4u.gif

Siaubas mane sitas pyragas zinokit apsedo,jai tik butu viosos galimybes daryciau kas savaitgali blink.gif  doh.gif Dariau jau tris kartus ir va trecias kartas nepavyko,bet pati kalta nes sugalvojau deti i kitokia forma kepimo,o jam tikriausia vietos buvo per akis ir istizo i sonus,bet ir taip buvo valgomas biggrin.gif Tad galvoju.kad kepimo forma svarbus reikalas irgi g.gif

Sveikutes,as dabar kepu silikoninei apvalioi formoi (26cm.)jokio vargo thumbup.gif ,tik noreciau didesnes,nes kepu is visos normos(tai dabar iseina vienas cielas,ir kelis blynus susuku ir iskepu toki tiesu -paragavimui biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 05 13, 07:31)
tik niekaip nesupratau kaip jis tau neisplero i sonus  g.gif

Nu ne niekur niekas neišplero nuotraukoj matyti, kad viskas thumbup.gif Kažkaip prieš kepdama net nepagalvojau, kad gali būt kas ne taip g.gif (apart, kad skylės nebus nes nieko neįdėjau į vidų )
Atsakyti
Saindien panizo nagus iskepti simtalapi, kai kepe isisgandau orkaite atidarius, puse formos svisto blink.gif blink.gif blink.gif Nu jo pagalvojau, jau ssssssssssss... bus. Kai iskepe isemiau is formos ir kaip gyvenime nemaciusi karameles tamsuole apsiedziau as ja, suryjau visa kiek buvo formoj kai isemiau simtalapy. laukiu kol atsikels seimyna, nes dar miega pietu miegelio, tada jau ir pjausim. vakare idesiu foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 24 gegužės 2009 - 16:39
manasis simtalapis gavosi tikrai skanaus, tik as dejau ne stikline aguonu, o dvi, nes mes jas labai megstame. nezianu kodel, bet man pasirode juoko drabas iskepti simtalapi, o ir pasidaro labai greitai, ir kepiau ne pusantros valandos, o lygiai valanda. tiesa as nesivarginau ir netampiau tu lapu, kaip jus cia visos ir sudejau viena ant kito ax.gif . Nu vienu zodziu viskas mano galva gavosi super, mano seimynai nei per sladus nei per riebus smile.gif
user posted image
tikrai dar ne viena karta as ji kepsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 07:58)
manasis simtalapis  gavosi tikrai skanaus, tik as dejau ne stikline aguonu, o dvi, nes mes jas labai megstame. nezianu kodel, bet man pasirode juoko drabas iskepti simtalapi, o ir pasidaro labai greitai, ir kepiau ne pusantros valandos, o lygiai valanda. tiesa as nesivarginau ir netampiau tu lapu, kaip jus cia visos ir sudejau viena ant kito  ax.gif . Nu vienu zodziu viskas mano galva gavosi super, mano seimynai nei per sladus nei per riebus smile.gif

tikrai dar ne viena karta as ji kepsiu  4u.gif

tikrai skaniai atrodo 4u.gif

man irgi nesunkus gaminimo procesas ir pasidaro greit, tik pati megstamiausia gaminimo prosedura ir yra tu lakstu tampymas pirstais, net MB neiskentes prisijungia prie manes, tai as daug malonumo prarasciau jei nereiktu tos teslos taip plonai istampyt - daugiau tai nera ten ka veikt mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 05 25, 12:13-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 05 25, 12:13)
tikrai skaniai atrodo  4u.gif

man irgi nesunkus gaminimo procesas ir pasidaro greit, tik pati megstamiausia gaminimo prosedura ir yra tu lakstu tampymas pirstais, net MB neiskentes prisijungia prie manes, tai as daug malonumo prarasciau jei nereiktu tos teslos taip plonai istampyt - daugiau tai nera ten ka veikt  mirksiukas.gif

g.gif na ir nustebinot jus mane,as tik viena karteli dariau,ir sitiek vargau,man ir tesla nesigavo,nei kociot nei tampyt vienu zodziu s....o jus cia diskutuojat kad paprasta,negaliu patiket,po to karto sakiau daugiau nebedarysiu,pagal koki receptuka jus darote,gal reiks surizikuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 05 27, 19:47)
g.gif na ir nustebinot jus mane,as tik viena karteli dariau,ir sitiek vargau,man ir tesla nesigavo,nei kociot nei tampyt vienu zodziu s....o jus cia diskutuojat kad paprasta,negaliu patiket,po to karto sakiau daugiau nebedarysiu,pagal koki receptuka jus darote,gal reiks surizikuoti  smile.gif

g.gif hmm ... keista kodel tiek vargo ir nesigavo g.gif As darau pagal cypciuko recepta - viskas typ top, tik cukraus dedu 600g - man truko saldumo. O daugiau tai tikrai viskas pagal recepta ir is pat pirmo karto viskas pavyko.
gal miltus ne tuos dedi? ar isminkai 30 min.? nuo minkymo tesla elastinga gaunasi ir gerai tamposi. o daugiau tikrai nera ka veikt. turi pavykt 4u.gif
Atsakyti
Na jau kepa mano pirmasis šimtalapis. Gaminimas tikrai nebuvo sudėtingas, tik formos, pasirodo, tinkamos neturiu unsure.gif bet svarbiausia, kad būtų skanus smile.gif Tiesa, lakštų tampyt nereikėjo, taip fainiai plonai plonai viskas išsikočiojo biggrin.gif
Atsakyti