Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(kisule @ 2009 05 07, 20:13)
nagi nagi pasidalink ka darei kokius miltus naudojai? 4u.gif  g.gif  greitai paslapti isduok  laugh.gif  dirol.gif

kad nieko ypatingo nedariau, tik dabar tiksliai zinau kad tai kaip tamposi lapai priklauso nuo teslos o ne nuo miltu ar dar kazko. praeita karta dejau 500 gr miltu ir tesla gavosi per kieta, tampesi blogai, plysinejo. minkydama visada naudoju alieju. sikart kepiau is kauno grudu geltono pokelio miltu. visiskai nesausas nei virsus nei apacia, na vienu zodziu sikart geriausiai pavykes mano gaminys smile.gif
Atsakyti
Skanumelis essen.gif, turbut 8as siemet blush2.gif
user posted image

veziau sy i alytu,alytiskiai ragavo,sake "tikras" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijanele: 08 gegužės 2009 - 21:28
QUOTE(dijanele @ 2009 05 08, 21:24)
Skanumelis  essen.gif, turbut 8as siemet  blush2.gif
user posted image

veziau sy i alytu,alytiskiai ragavo,sake "tikras"  ax.gif

na o man ir neteko ax.gif as irgi is alytaus
Atsakyti
Laba, jau seniai skaitinėju ir esu vienąkart bandžiusi šimtalapį kept. Dabar, manau, jau galiu ir pasigirt - pavyko thumbup.gif thumbup.gif skanesnio daikto nesu valgius, tik šįkart maniškis be aguonų.
user posted image

Sorry, su telefonu daryta foto, tai pasukt nebegaliu.
Atsakyti
Šaunuolė Dangiuk thumbup.gif tikrai pritariu kad skanumėlis nerealus ... mmm norėčiau ax.gif reiks kept jau biggrin.gif
Matau tavo šimtalapis kitaip susuktas nei paprastai matom g.gif ai nors ne, turbūt be viduriuko kepta, tai sulenktas taip ir atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 10 gegužės 2009 - 16:48
smile.gif+2009 05 10, 16:47-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 05 10, 16:47)
Šaunuolė Dangiuk  thumbup.gif tikrai pritariu kad skanumėlis nerealus ... mmm norėčiau  ax.gif reiks kept jau  biggrin.gif
Matau tavo šimtalapis kitaip susuktas nei paprastai matom  g.gif ai nors ne, turbūt be viduriuko kepta, tai sulenktas taip ir atrodo  mirksiukas.gif

aha, didžiuojuos pati savim blush2.gif ir tau dėkui - bet tavo įkvėpimo nebūčiau kepusi. 4u.gif

Kiek kitaip - iš abiejų pusių, viduriukas turėjo būti razinų, bet man anas kažkodėl prie stalo prikibo, pradėjo plyšt, tai iš kitos pusės sukt pradėjau, užtai taip ir atrodo. rolleyes.gif
Atsakyti
susigundžiau ir aš savaitgalį išsikept tą stebuklą smile.gif skonis geras-ale jau kalorijų doh.gif matyt ilgai nenorėsiu dabar jo kept biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš tai pat kepiau šį gėrį wub.gif wub.gif pasaka kaip skanu tik dabar kitą kartą kai važiuosim pas mama bandysim kepti pečiui, o ne orkaitei gal bus dar skaniau bigsmile.gif

Štai maniškis ax.gif

[attachmentid=176849]

[attachmentid=176850]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinta: 12 gegužės 2009 - 11:24
QUOTE(sinta @ 2009 05 12, 12:24)
Sveikutės  4u.gif Aš tai pat kepiau šį gėrį  wub.gif  wub.gif  pasaka kaip skanu tik dabar kitą kartą kai važiuosim pas mama bandysim kepti pečiui, o ne orkaitei gal bus dar skaniau  bigsmile.gif

Štai maniškis  ax.gif

[attachmentid=176849]

[attachmentid=176850]

Atrodo pasakiškai skaniai ... niam niam ...

noriu paklaust - pagal kokį receptą kepei ir kokią normą, kokio skersmens formoj? Klausiu nes matau pas tave jis sujungtais galais, apvalus ir aš taip noriu kad gautųsi, bet nesigauna. Išduok paslaptį blush2.gif
Man tai didelis skirtumas kai jis taip gražiai sujungtas, vat atrodo tikrut tikrutėlis thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 05 12, 13:33-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 05 12, 13:33)
Atrodo pasakiškai skaniai ... niam niam ...

noriu paklaust - pagal kokį receptą kepei ir kokią normą, kokio skersmens formoj? Klausiu nes matau pas tave jis sujungtais galais, apvalus ir aš taip noriu kad gautųsi, bet nesigauna. Išduok paslaptį  blush2.gif
Man tai didelis skirtumas kai jis taip gražiai sujungtas, vat atrodo tikrut tikrutėlis  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Na pirmas blynas smile.gif Ačiū 4u.gif

kepiau pagal Cipciuko receptą (jis pirmame puslapyje Cipciuko receptas) o sulenkiau tai paprastai paėmus suviniotą šimtalapį perkėliau į skardą (kuri būna prie viryklės didelė ta) ir sulenkiau na padariau ratą tik žinok va pamenu, kad labai sukau galvą ką į vidų įdėt, kad gražiai vidurys atrodytu, bet kiek pamenu nesugalvojus ką įstatyt tiesiog palikau kaip yra ir man jis iškepė kuo gražiausiai 4u.gif O dar galus suglaudžiau vieną su kitu gal dar kiek pažnaibiau na, kad labiau susijungtu.

Ir berots viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2009 05 12, 18:01)
Na pirmas blynas smile.gif Ačiū  4u.gif
kepiau pagal Cipciuko receptą (jis pirmame puslapyje Cipciuko receptas) o sulenkiau tai paprastai paėmus suviniotą šimtalapį perkėliau į skardą (kuri būna prie viryklės didelė ta) ir sulenkiau na padariau ratą tik žinok va pamenu, kad labai sukau galvą ką į vidų įdėt, kad gražiai vidurys atrodytu, bet kiek pamenu nesugalvojus ką įstatyt tiesiog palikau kaip yra ir man jis iškepė kuo gražiausiai  4u.gif  O dar galus suglaudžiau vieną su kitu gal dar kiek pažnaibiau na, kad labiau susijungtu.

Ir berots viskas  ax.gif

Aisku smile.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2009 05 12, 17:01)
Na pirmas blynas smile.gif Ačiū  4u.gif
kepiau pagal Cipciuko receptą (jis pirmame puslapyje Cipciuko receptas) o sulenkiau tai paprastai paėmus suviniotą šimtalapį perkėliau į skardą (kuri būna prie viryklės didelė ta) ir sulenkiau na padariau ratą tik žinok va pamenu, kad labai sukau galvą ką į vidų įdėt, kad gražiai vidurys atrodytu, bet kiek pamenu nesugalvojus ką įstatyt tiesiog palikau kaip yra ir man jis iškepė kuo gražiausiai  4u.gif  O dar galus suglaudžiau vieną su kitu gal dar kiek pažnaibiau na, kad labiau susijungtu.

Ir berots viskas  ax.gif

tik niekaip nesupratau kaip jis tau neisplero i sonus g.gif
Atsakyti