Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 12, 13:49)
Zinok tas skonis vertas darbo  4u.gif

tikrai vertas drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 13, 18:18)
Aš tik noriu dadėti prie šitos puikios kalbos , kad Alytuje laaaaaaaaaaaaabai daug totorių gyvena ( mano dvi puseserės  rolleyes.gif ) , todėl jie nuo to krašto ir yra labai skanūs , tie šimtalapiai ..... wub.gif ......o kur dar Butrimonių miestelis ....." totorių miestelis " visai šalia Alytaus ...... ax.gif

Tik žinote  wink.gif ......geriau nematyti , ant kur juos tampo tikros totorės  tongue.gif

O salia Butrimoniu ir Raiziu miestelis, kur yra ir totoriu mecete ir kapines biggrin.gif mano senele salia gyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 13, 17:18)
Aš tik noriu dadėti prie šitos puikios kalbos , kad Alytuje laaaaaaaaaaaaabai daug totorių gyvena ( mano dvi puseserės  rolleyes.gif ) , todėl jie nuo to krašto ir yra labai skanūs , tie šimtalapiai ..... wub.gif ......o kur dar Butrimonių miestelis ....." totorių miestelis " visai šalia Alytaus ...... ax.gif

Tik žinote  wink.gif ......geriau nematyti , ant kur juos tampo tikros totorės  tongue.gif

Butrimonyse kepa simtalapius mano vyro giminaite bigsmile.gif gal bendra pazistama bigsmile.gif
Atsakyti
na va kas man gavosi antru bandymu, kaip ir rašiau anksčiau, pirmą tešlą išmečiau kai pasirodė, kad iš jos nieko nesigaus
user posted image
user posted image

na kadangi mes baisiai aguonas mėgstam, tai mums pasirodė jų mažokai ir dar: kepiau užsegamoj skardoj kur ir keksus kepa, tai man pradėjo bėgti sviestas, nemažai jo ten išbėgo, įstačiau į kitą skardą, kad orkaitėj nepribėgtų, bet vistiek pyrgas tai nukentėjo, nepabandęs nesužinosi 4u.gif
ačiū už gražią temą ir receptą wub.gif wub.gif
Atsakyti
Grazu!

I susegama forma reikia tiesti popieriu kepimo, kad neisbegtu...

Bet kaip Jums taip graziai gaunasi visoms, o man keturi kartai, ir tik kad skanus, o ne grazus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 14, 10:50)
Grazu!

I susegama forma reikia tiesti popieriu kepimo, kad neisbegtu...

Bet kaip Jums taip graziai gaunasi visoms, o man keturi kartai, ir tik kad skanus, o ne grazus  doh.gif  lotuliukas.gif

Rugegele , bet vien tavo pastangos kokios man gražios:)
Manau jau kai tu iškepsi tokį kokį nori , tai būsį pati pačiausia ŠIMTALAPIO kepėja:)
O šiaip aš manau, kad palaikysiu tau kompaniją, mažai tikėtina,kad man gausis iš pirmo katrto:)
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 13, 17:24)
Ant kojos kazkaip, ane? blush2.gif

Jo...... doh.gif .....kai pamačiau blink.gif .....skrandyje iškarto guzas pasidarė wacko.gif....nesuprantu , kam to reikia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 14, 16:45)
Jo...... doh.gif .....kai pamačiau blink.gif .....skrandyje iškarto guzas pasidarė wacko.gif....nesuprantu , kam to reikia? unsure.gif

Kazi ant blauzdos ar slaunies...arciau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 14, 16:49)
Kazi ant blauzdos ar slaunies...arciau...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šlaunies doh.gif ......ir aišku " arčiau " blush2.gif .....todėl ir guzas pasidarė skrandyje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 14, 16:52)
Šlaunies  doh.gif ......ir aišku " arčiau " blush2.gif .....todėl ir guzas pasidarė skrandyje tongue.gif

Vemsiu blink.gif gerai kad ne ant siknos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 14, 16:54)
Vemsiu  blink.gif gerai kad ne ant siknos  blink.gif

doh.gif doh.gif doh.gif ........tampytu ir ten , ale nepatogu gi , nesimato ar plonai ištampytas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 14, 16:59)
doh.gif  doh.gif  doh.gif ........tampytu ir ten , ale nepatogu gi , nesimato ar plonai ištampytas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai viena moteriske kitai gali ant tos vietos istampyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 14, 16:59)
doh.gif  doh.gif  doh.gif ........tampytu ir ten , ale nepatogu gi , nesimato ar plonai ištampytas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

swoon.gif lotuliukas.gif pasisakymai kaip visada thumb_yello.gif
Atsakyti