Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(NerLin @ 2009 04 29, 14:42)
Pavaišinčiau, bet nebeliko  lotuliukas.gif .

Tai, kad aš irgi jo iškart netraukiu. Ir karamelės būna daug. Apsemia daugiau nei pusę šio pyrago. Tikrai įdomu  g.gif . Jis toks šlapias šįkart gavosi, toks sultingas ...  Žinoma, skonis nuo spalvos gal ir nepasikeičia, "alia" gi norisi tobulybės nors tu ką  lotuliukas.gif .

ir pas mus jis greit dingsta tongue.gif draugai jau eile sudare pas kuriuos dabar i svecius turiu vaziuot su simtalapiu lotuliukas.gif

gal kas zinos paaiskinima del spalvos, man jau irgi idomu kas ir kaip cia galetu but mirksiukas.gif
Atsakyti
NerLin bigsmile.gif Oi koks fainuolis 4u.gif wub.gif first.gif jau sitas simtalapis tai nerealus as jau irgi kepusi ne viena karta ir iskarto dingsta nuo stalo doh.gif lotuliukas.gif , o kaip pas draugus nunesiau tai net trupiniukus surinko lotuliukas.gif doh.gif . Bet negali rupke daznai kepti nes paskui reiks dauuugggg fitness4.gif fitness3.gif .
As nezinau,bet pas Cipciukas jis kazkoks didesnis atrodo ir aukstesnis blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 04 29, 14:29)
NerLin  bigsmile.gif  Oi koks fainuolis  4u.gif  wub.gif  first.gif

As nezinau,bet pas Cipciukas jis kazkoks didesnis atrodo ir aukstesnis blush2.gif  ax.gif

Ačiū 4u.gif .
Kalorijų tai jis turi, bet "kartą paragavus, negali sustot" lotuliukas.gif . Ir koks velnias mane nešė į šimtalapio galerą biggrin.gif.

O dėl aukščio - maniškis buvo apie 8 cm, kaip ir Cipciukas rašė smile.gif.

Atsakyti

O dėl aukščio - maniškis buvo apie 8 cm, kaip ir Cipciukas rašė smile.gif.
[/quote]
cool.gif siaip nematavau auksti gal ir pas mane tokio aukscio wub.gif mastau.gif , ai isesmes tai jokio skirtumo svarbu labaiiii skanu flirt.gif
Atsakyti
Vėl kepiau šį skanėstą wub.gif Foto gal nedėsiu nes nelabai išvaizdus ax.gif per anksti išėmiau indelį iš viduriuko ir tešla pasidavė į vidų, tad neliko skylės biggrin.gif
Minkant tešlą, po truputį tepiau rankas aliejumi, tai tešla geresnė gavos, nei visai be aliejaus smile.gif Ir šį kart toks šlapesnis šimtalapis gavos, gal kad margarino buvo daugiau nei sviesto g.gif
Jums kildinant tešlos gabaliukai neapdžiūsta? Aš nors juos ir patepu aliejumi, jų viršus būna padžiūvęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2009 05 07, 14:59)
Vėl kepiau šį skanėstą  wub.gif Foto gal nedėsiu nes nelabai išvaizdus ax.gif per anksti išėmiau indelį iš viduriuko ir tešla pasidavė į vidų, tad neliko skylės  biggrin.gif
Minkant tešlą, po truputį tepiau rankas aliejumi, tai tešla geresnė gavos, nei visai be aliejaus  smile.gif Ir šį kart toks šlapesnis šimtalapis gavos, gal kad margarino buvo daugiau nei sviesto  g.gif
Jums kildinant tešlos gabaliukai neapdžiūsta? Aš nors juos ir patepu aliejumi, jų viršus būna padžiūvęs  doh.gif

Vienareikšmiškaitai - TAIP smile.gif Aš juos prieš kildinant aptepu aliejumi iš visų pusių, tikrai niekas neapdžiūna, gal per mažai tepi? Reikia tepti kol tešla pasidengs blizgiu sluoksniu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 05 07, 16:30)
Vienareikšmiškaitai - TAIP  smile.gif  Aš juos prieš kildinant aptepu aliejumi iš visų pusių, tikrai niekas neapdžiūna, gal per mažai tepi? Reikia tepti kol tešla pasidengs blizgiu sluoksniu... mirksiukas.gif

ir dar as uzdengiu maistine plevele tai neapdziuna, beje siandien kepiau - pavyko puikiai: puikiai tampesi, puikiai iskepe, puikiai atsiskyre sluoksniai ir skonis puikus lotuliukas.gif beje sikart miltu teprireike 400 gr g.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 05 07, 19:12)
ir dar as uzdengiu maistine plevele tai neapdziuna, beje siandien kepiau - pavyko puikiai: puikiai tampesi, puikiai iskepe, puikiai atsiskyre sluoksniai ir skonis puikus  lotuliukas.gif  beje sikart miltu teprireike 400 gr  g.gif

nagi nagi pasidalink ka darei kokius miltus naudojai? 4u.gif g.gif greitai paslapti isduok laugh.gif dirol.gif
Atsakyti
Gal biški primakalavau rašydama doh.gif Sviestą su margarinu dėjau ne į tešlą, o tepimui naudojau, sakau gal todėl šlapesnis gavos, kad margarino buvo daugiau smile.gif

Aš tuos gabaliukus irgi aptepu aliejumi, bet vistiek kai tampai, viršuje šiokia tokia plėvėlė būna (skiriasi kur tešla apačioj buvo ir viršuj). Tiesa, dengiu rankšluosčiu g.gif Kitą kart gal reiks plėvele pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2009 05 08, 09:42)
Gal biški primakalavau rašydama  doh.gif Sviestą su margarinu dėjau ne į tešlą, o tepimui naudojau, sakau gal todėl šlapesnis gavos, kad margarino buvo daugiau  smile.gif

nelabai supratau kur tu ta margarina su sviestu dejai - tepei g.gif
šiaip juos reikia tepti ant ištampytų blynų, o kur tu juos dejai? g.gif

vat aš irgi norėčiau kad tas šimtalapis būtų šlapesnis, o kiek dariau tai jis man toks sausokas gaudavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 05 08, 08:45)
nelabai supratau kur tu ta margarina su sviestu dejai - tepei g.gif
šiaip juos reikia tepti ant ištampytų blynų, o kur tu juos dejai? g.gif

taip taip, ant ištampytų lapų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2009 05 07, 13:59)
Aš nors juos ir patepu aliejumi, jų viršus būna padžiūvęs  doh.gif

Man taip pat viršus šiek tiek apdžiūsta mirksiukas.gif. Ir, rodos, tikrai gerai aptepu aliejumi g.gif . Kitąkart dar daugiau tepsiu.
Anksčiau ar vėliau gausis ir mums idealiai smile.gif.

Atsakyti