Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

smile.gif+2009 04 23, 13:54-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 04 23, 13:54)
Oi sujuokinai  lotuliukas.gif ot tas simtalapis  lotuliukas.gif

nu jo.. man žinokit, pavykęs šimtalapis būtų mano kulinarijos viršūnė rolleyes.gif
Atsakyti
Skaičiau-skaičiau ir nusprendžiau iškepti šimtalapį... kaip pirmam kartui vaizdas nikoks gavosi, bet skanu good.gif
Iš savo pastebėjimu: kadangi mano "santykiai" su mieline tešla labai geri tongue.gif tai man miltų buvo daugoka, teko įminkyti dar pieno doh.gif Laiko taip pat daug neužemė, nuo tešlos maišymo pradžios iki kepimo sugaišau apie 1,5 val.
Išvados: pyragas tikrai labai skanus, bet jis bus retas svečias mano namuose ax.gif čia toooks atominis užtaisas hihihi.gif kad po kiekvieno suvalgyto gabalėlio tektų apie valandą minti dviračio pedalus, kad nesusidarytų ant kūno "lišna" raukšlelė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pigalica: 26 balandžio 2009 - 12:04
Tai va. Kepiau ir aš šimtalapį. Taigi. Sausos mielės man nekilo, bet skaičiau, kad kažkam taip buvo, bet paskui su tešla pakilo, taigi aš irgi nutariau surizikuot. ir ką gi. Man neiškilo schmoll.gif . Kadangi jau buvau susinervinus, nutariau kept kas gausis ar nesigaus. Tešla visai nesitempė, buvo tokia trapi sakyčiau, bet bendrom jėgom su MB sulipdėm kažką apvalaus lotuliukas.gif kai iškepė, buvo laaabai daug karamelės, laabai saldu ir vistiek be galo skanu thumbup.gif keista bet sluoksniukai matės, nors ir sukritę tokie. žodžiu kepsiu dar kartą, bet jau su mielėm neberizikuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2009 04 26, 13:03)
Skaičiau-skaičiau ir nusprendžiau iškepti šimtalapį... kaip pirmam kartui vaizdas nikoks gavosi, bet skanu good.gif
Iš savo pastebėjimu: kadangi mano "santykiai" su mieline tešla labai geri tongue.gif tai man miltų buvo daugoka, teko įminkyti dar pieno doh.gif Laiko taip pat daug neužemė, nuo tešlos maišymo pradžios iki kepimo sugaišau apie 1,5 val.
Išvados: pyragas tikrai labai skanus, bet jis bus retas svečias mano namuose ax.gif čia toooks atominis užtaisas hihihi.gif kad po kiekvieno suvalgyto gabalėlio tektų apie valandą minti dviračio pedalus, kad nesusidarytų ant kūno "lišna" raukšlelė doh.gif

QUOTE(aikstinga @ 2009 04 27, 11:41)
Tai va. Kepiau ir aš šimtalapį. Taigi. Sausos mielės man nekilo, bet skaičiau, kad kažkam taip buvo, bet paskui su tešla pakilo, taigi aš irgi nutariau surizikuot. ir ką gi. Man neiškilo schmoll.gif . Kadangi jau buvau susinervinus, nutariau kept kas gausis ar nesigaus. Tešla visai nesitempė, buvo tokia trapi sakyčiau, bet bendrom jėgom su MB sulipdėm kažką apvalaus lotuliukas.gif  kai iškepė, buvo laaabai daug karamelės, laabai saldu ir vistiek be galo skanu thumbup.gif  keista bet sluoksniukai matės, nors ir sukritę tokie. žodžiu kepsiu dar kartą, bet jau su mielėm neberizikuosiu doh.gif

netikiu kad kepėt schmoll.gif schmoll.gif
nėr įrodymų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 04 27, 13:51)
nėr įrodymų  biggrin.gif

Visi įrodymai jau pilve tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2009 04 27, 14:10)
Visi įrodymai jau pilve tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėkui cipciukui 4u.gif , pagal jos receptuką dariau šimtalapį, pirmą kartą, bet patiko, sakiau tikrai darysiu dar, tik va viršus liko sausokas, gal, kad sviestas nubėgo į apačią ir paskui jau nebesiekė, nes ne apvalus man gavosi, per daug blynų dariau. doh.gif Na kaip pirmas blynas vykęs lotuliukas.gif šeimyna gyrė ir su malonumu valgė thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2009 04 28, 11:41)

liuks thumbup.gif thumbup.gif , kaip dabar nors gabaliuko jo norėčiau wub.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2009 04 28, 12:41)
Dėkui cipciukui  4u.gif , pagal jos receptuką dariau šimtalapį, pirmą kartą, bet patiko, sakiau tikrai darysiu dar, tik va viršus liko sausokas, gal, kad sviestas nubėgo į apačią ir paskui jau nebesiekė,

man atrodo, kad ir turi būti viršus (pirmas sluoksnis) sausokas, traškėti. Tik apačia būna riebi ir saldi.

Labai gražus Tavo 100-lapis. Kaip pirmam kartui, tai netgi super. Ir sluoksnių daug, ir gražiai atrodo.

Atsakyti
user posted image

Sveikučiai,

aš irgi noriu padėkot Cipciukui už nuostabų receptą 4u.gif 4u.gif 4u.gif !!!
Skanus gi "bjaurybė" tas šimtalapis lotuliukas.gif.
Aš kepiau jau antrą kartą. Šįkart gavosi daug skanesnis nei pirmąjį, tik nesuprantu, kodėl kitų toks geltonas, o maniškis baltas g.gif ? Gal jūs iš naminių produktų kepat?
Ir aš dedu dvigubai daugiau aguonų - priešpaskutiniame sluoksnyje jas paskirstau per visą blyną, o paskutiniajame - kaip priklauso smile.gif. Mes aguonų mėgėjai bigsmile.gif .
Tikiuosi, kad kiti kartai bus dar geresni smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(NerLin @ 2009 04 29, 14:22)
user posted image

Sveikučiai,

aš irgi noriu padėkot Cipciukui už nuostabų receptą  4u.gif  4u.gif  4u.gif !!!
Skanus gi "bjaurybė" tas šimtalapis  lotuliukas.gif.
Aš kepiau jau antrą kartą. Šįkart gavosi daug skanesnis nei pirmąjį, tik nesuprantu, kodėl kitų toks geltonas, o maniškis baltas  g.gif ? Gal jūs iš naminių produktų kepat?
Ir aš dedu dvigubai daugiau aguonų - priešpaskutiniame sluoksnyje jas paskirstau per visą blyną, o paskutiniajame - kaip priklauso smile.gif. Mes aguonų mėgėjai  bigsmile.gif .
Tikiuosi, kad kiti kartai bus dar geresni smile.gif.

Oi griebciau ne gabaleli, o gabala sio skanumo rolleyes.gif biggrin.gif Niam niam thumbup.gif

kad skanus "bjaurybe", tai nerealiai mirksiukas.gif , o geltonumas net nezinau nuo ko cia - as tai visaip ir naminius kiausinius dedu ir pirktinius, bet kiek ten tu kiausiniu ... o sviesta tai pirktini visada g.gif gal tik taip atrodo kad pas tave baltas, gal fotikas taip pagauna.
Arba gal karamele padaro ji geltonesni, nes pas mane karameles gaunasi daug ir as leidziu simtalapiui gerai pakepti, netraukiu sviesaus, jau toki rudokoka mirksiukas.gif gal cia tai g.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 04 29, 13:30-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 04 29, 13:30)
Oi griebciau ne gabaleli, o gabala sio skanumo  rolleyes.gif  biggrin.gif Niam niam  thumbup.gif
kad skanus "bjaurybe", tai nerealiai  mirksiukas.gif , o geltonumas net nezinau nuo ko cia - as tai visaip ir naminius kiausinius dedu ir pirktinius, bet kiek ten tu kiausiniu ... o sviesta tai pirktini visada  g.gif gal tik taip atrodo kad pas tave baltas, gal fotikas taip pagauna.
Arba gal karamele padaro ji geltonesni, nes pas mane karameles gaunasi daug ir as leidziu simtalapiui gerai pakepti, netraukiu sviesaus, jau toki rudokoka  mirksiukas.gif gal cia tai  g.gif

Pavaišinčiau, bet nebeliko lotuliukas.gif .

Tai, kad aš irgi jo iškart netraukiu. Ir karamelės būna daug. Apsemia daugiau nei pusę šio pyrago. Tikrai įdomu g.gif . Jis toks šlapias šįkart gavosi, toks sultingas ... Žinoma, skonis nuo spalvos gal ir nepasikeičia, "alia" gi norisi tobulybės nors tu ką lotuliukas.gif .
Atsakyti