QUOTE(NerLin @ 2009 04 29, 14:22)
Sveikučiai,
aš irgi noriu padėkot
Cipciukui už nuostabų receptą
!!!
Skanus gi "bjaurybė" tas šimtalapis
.
Aš kepiau jau antrą kartą. Šįkart gavosi daug skanesnis nei pirmąjį, tik nesuprantu, kodėl kitų toks geltonas, o maniškis baltas
? Gal jūs iš naminių produktų kepat?
Ir aš dedu dvigubai daugiau aguonų - priešpaskutiniame sluoksnyje jas paskirstau per visą blyną, o paskutiniajame - kaip priklauso
. Mes aguonų mėgėjai
.
Tikiuosi, kad kiti kartai bus dar geresni
.
Oi griebciau ne gabaleli, o gabala sio skanumo
Niam niam
kad skanus "bjaurybe", tai nerealiai
, o geltonumas net nezinau nuo ko cia - as tai visaip ir naminius kiausinius dedu ir pirktinius, bet kiek ten tu kiausiniu ... o sviesta tai pirktini visada
gal tik taip atrodo kad pas tave baltas, gal fotikas taip pagauna.
Arba gal karamele padaro ji geltonesni, nes pas mane karameles gaunasi daug ir as leidziu simtalapiui gerai pakepti, netraukiu sviesaus, jau toki rudokoka
gal cia tai