+2009 04 10, 14:28-->
QUOTE(spanguolia
@ 2009 04 10, 14:28)
Būtinai pabandyk
ai, dėl skonio tai aš žinau. Perkam iš namų, iš vienos moteriškės. Nu nerealiai skanus būna. Karamelė, riebu, aguonų daug... vieno gabaliuko mažai, o dviejų - per daug.. praktiškai, galėtų eiti už pirmą patiekalą savo kaloringumu
turiu į ką lygiuotis. Tik va bėda, kad ta moterytė nenori savo receptu pasidalinti.. ana iš to trobą pasistatė..
o šimtalapis gali stovėti ilgai. Nuo jo galima pradėti ruoštis šventėms, kad ir pastovės kokias dvi tris dienas belaukdamas, tai nieko jam nenutinka. Gal net skaniau, prisigeria aguonos.
ai, mane nuo tų aguonų užneša miegot
tai aš šimtalapio kandu jau užbaigiant šventę, nakčiop.
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 08, 18:06)
Tiktų, bet idealiausias variantas - "Karališki"
Nieko, iškepsi ir taip labai skanų šimtalapį, neabejoju
nu va.. matau, esate "pasikausčiusi" miltuose. Gal galėtumėt šiek tiek daugiau papasakot apie miltus? Atkreipiau dėmesį, kad pas mane namie 550 B arba 550 D.. neva aukščiausia rūšis.. pradėjau sukti galvą, kad gal kiekvieni miltai turi savo "bruožų" - svarbu malimas, glitumas ir t.t. tik kur apie tai paskaityt..
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...