Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

Susigundziau ir as issikepti simtalapi... Kepiau jau keturis kartus. Kaip ir viskas gerai gaunasi, bet... Nesitampo man tie lakstai nors tu ka. Isnagrinejau visa temele, griebiausi visokiu gudrybiu (po pirmo karto atrode, kad gal teslos gabaleliai bekildami apdziusta), bet paskutini karta jie tikrai nebuvo nei trupucio padziuve. Minkau tesla gal valanda, paskutini karta rankas net skaudejo. O nesitampo nors tu ka... Tai as i pagalba kocela pasitelkiu biggrin.gif Ir viskas gaunasi kaip ir gerai. Simtalapis tikrai pasakisko skonio wub.gif Tik man labai idomu, kodel man nesitampo, plysineja vos tik patempus kelis milimetrus?
O tesla ar labai minksta turi buti? nes kaip mieline tesla tai man kietoka gaunasi g.gif . siaip mieliniam kokiam kepiniui ja gerokai minkstesne daryciau...
Atsakyti
QUOTE(Gilute @ 2009 04 07, 12:02)
Susigundziau ir as issikepti simtalapi... Kepiau jau keturis kartus. Kaip ir viskas gerai gaunasi, bet... Nesitampo man tie lakstai nors tu ka. Isnagrinejau visa temele, griebiausi visokiu gudrybiu (po pirmo karto atrode, kad gal teslos gabaleliai bekildami apdziusta), bet paskutini karta jie tikrai nebuvo nei trupucio padziuve. Minkau tesla gal valanda, paskutini karta rankas net skaudejo. O nesitampo nors tu ka...  Tai as i pagalba kocela pasitelkiu  biggrin.gif  Ir viskas gaunasi kaip ir gerai. Simtalapis tikrai pasakisko skonio  wub.gif  Tik man labai idomu, kodel man nesitampo, plysineja vos tik patempus kelis milimetrus?
O tesla ar labai minksta turi buti? nes kaip mieline tesla tai man kietoka gaunasi  g.gif . siaip mieliniam kokiam kepiniui ja gerokai minkstesne daryciau...

tai gal ir nesitampo todel kad per kieta?
Atsakyti
Mergaitės, norėjau paklaust.. noriu velykoms kept šimtalapį,jei aš jį išsikepsiu penktadienį ar iki sekmadienio jis man neapdžius g.gif ar vistik geriau kept šeštadienį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 04 07, 14:57)
tai gal ir nesitampo todel kad per kieta?

As ir taip galvoju... bet kodel tesla kieta? miltu dedu net maziau nei recepte, paskutini karta dar pieno slakeliu daugiau ipyliau... Galvojau, kad ji cia turi tokia kieta buti...
Atsakyti
ar šimtalapi butina minkyti rankomis ar galima ir miksteriu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2009 04 07, 14:01)
Mergaitės, norėjau paklaust.. noriu velykoms kept šimtalapį,jei aš jį išsikepsiu penktadienį ar iki sekmadienio jis man neapdžius  g.gif  ar vistik geriau kept šeštadienį  ax.gif

as kepsiu penktadieni, neprapjautas neturetu apdziuti ax.gif

QUOTE(Gilute @ 2009 04 07, 14:53)
As ir taip galvoju... bet kodel tesla kieta? miltu dedu net maziau nei recepte, paskutini karta dar pieno slakeliu daugiau ipyliau... Galvojau, kad ji cia turi tokia kieta buti...

zinok pastebejau nuo kaiusiniu ir net nuo to kaip juos isplaki daug kas priklauso: kuo mazesni kiausiniai - tuo maziau miltu reiks, be to... idomu kuo matuoji miltus, nes as tai turiu toki matuokli kuriame suzymeta tarkim 200 gr miltu ir 200 gr cukraus labai labai skiriasi. mano drauge taip buvo netiksliai atsimatavus g.gif

QUOTE(ruta88 @ 2009 04 07, 15:02)
ar šimtalapi butina minkyti rankomis ar galima ir miksteriu blink.gif

manyciau reiktu rankomis. tuos parduotuvinius tikriausiai minko ne rankomis tai skonis nuo naminiu skiriasi kaip diena ir naktis smile.gif
Atsakyti
Ir aš apsilankiau su tuo pačiu klausimu dėl išankstinio kepimo smile.gif kartą kepiau 2 dienos prieš valgymą, tai tikrai nieko nenutiko, bet kažin kaip bus jei ryt kepčiau g.gif jaučiu per anksti ax.gif

Gal kokia profė atsakys ir kaip jį laikyt kad neapdžiūtų 4u.gif
Atsakyti
As tai kepu dvi dienos pries buna, ir nieko nenutinka. Tik maiseliu pridengt reikia.Juk iskarto nesuvalgot viso.. tai dar jis stovi keleta dienu. O jis kuo puikiausiai atsisviezina ikisus trumpam i mikruske, jei ilgiau pastovi thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi pastovėjęs skanesnis, tik reikia sandariai suvynioti į plėvelę ar į maišiuką įdėti thumbup.gif Bet paprastai ištraukiu iš orkaitės, jis dar visas karštas, o jau žiūrėk kažkas ima peilį ir pjauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 07, 17:47)
Man irgi pastovėjęs skanesnis, tik reikia sandariai suvynioti į plėvelę ar į maišiuką įdėti  thumbup.gif  Bet paprastai ištraukiu iš orkaitės, jis dar visas karštas, o jau žiūrėk kažkas ima peilį ir pjauna doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif pažįstama situacija
Atsakyti
jus man pasakykit o pas jus virsus kietokas gaunasi? ax.gif g.gif man jis kietokas
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 04 07, 20:39)
jus man pasakykit o pas jus virsus kietokas gaunasi? ax.gif  g.gif  man jis kietokas

Man gaunasi tiesiog taškesnis negu vidus, bet tikrai ne kietas smile.gif
Atsakyti